Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sportul zălăuan atrage marii retaileri de profil

Rețeaua austriacă de articole sportive Hervis a anunțat că a dat în funcțiune o unitate în municipiul Zalău, mizând pe tradiția sportului de performanță din zonă.

După primul magazin din Sălaj, retailerul de echipamente sportive Hervis Sports România (HSR) va inaugura unități la la Sibiu, Buzău şi pe Drumul Național nd. 1, în fostul complex Prisma.

”Planurile de expansiune continuă, până la finalul anului urmând să deschidem încă patru magazine. Ne bucurăm că am avut ocazia să deschidem un magazin în Zalău, oraş cu puternică tradiţie în practicarea sporturilor de performanţă.

Intenţionăm să fim cât mai aproape de toţi cei care doresc să trăiască mai sănătos şi să facă mişcare. România este o ţară cu un ridicat nivel de sedentarism, doar sub 7% din populaţie practicând săptămânal un sport.

Observăm că oamenii au început să fie mai atenţi cu sănătatea lor şi să practice sport, iar sportul cel mai simplu, care poate fi practicat de oricine, la orice vârstă, este alergarea”, spune Cătălin Pozdarie, director general al HSR.

Lanțul are 33 de magazine în România. Hervis Sports reprezintă un concept multibrand, cu 60% din produse aparţinând mărcilor sport consacrate, iar 40% mărcilor proprii – Kilimanjaro, X-Fact, Denali, Benger, Seems.

Compania a fost înfiinţată în anii ’70, în Austria, fiind unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de retail de articole sportive din Europa, cu 200 de filiale internaţionale. HSR a încheiat anul trecut cu afaceri de 200 de milioane de lei.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„11even Experiences Oradea” – ediția a VIII-a

Articolul următor
startup.ro

Județele cu cele mai multe startup-uri pornite pe bani europeni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share