București Real Estate Slider Ultimele stiri

ELIT România continuă colaborarea cu P3

 P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, a semnat un nou contract de prelungire cu ELIT România pentru 8.500 m2 spații de depozitare și 1.300 m2 pentru birouri. ELIT România este prezent în parcul P3 Bucharest A1 din anul 2013.

 Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România, declară:

„Ne bucurăm să continuăm parteneriatul cu ELIT România, un client puternic și important, care își desfășoară activitatea în P3 Bucharest A1 de mai bine de 6 ani. Avem o colaborare cu ei atât în România, cât și în Cehia, răspundem cerințelor și nevoilor pe care le au și suntem într-o locație strategică pentru tipul lor de business. Ne dorim să sprijinim dezvoltarea afacerilor ELIT în cadrul comunității P3 și în acest sens vom amenaja pentru ei spații adiționale de birouri și vom construi un sistem special de andocare care să mărească eficiența livrărilor și a utilizării spațiului”.

 Florin Praistosescu, Director General ELIT România PAO, spune:

“Parcul P3 Bucharest este casa noastră, aici am reușit să creștem afacerea de la an la an. Cele peste 100.000 de repere unice aflate în stoc în acest depozit reprezinta o gama larga de piese Aftermarket ce sunt oferite clientilor nostri. Flota de peste 400 de vehicule si cele 37 de filiale reprezintă infrastructura unui sistem ce asigură distribuția în timp util către clienții ELIT. Suntem bucuroși că am găsit un partener de încredere în P3, care ne pune la dispoziție o locație premium și ne vine în întâmpinare cu facilități pentru angajații noștri prin construirea proiectului multifuncțional“.

Înființată în august 1999, ELIT Romania este membră a grupului ELIT Group și Rhiag, grup preluat din primăvara lui 2016 de către distribuitorul american de componente auto LKQ Corporation. LKQ Corporation este un important distribuitor de echipamente pentru piața pieselor de schimb și accesorii de specialitate din America de Nord, cel mai mare distribuitor de piese mecanice alternative și coliziune din Europa. ELIT România are o experiență de peste 19 ani pe piața românească, o rețea de 37 de filiale și o echipă de peste 600 de angajați, pune la dispoziția clienților săi o ofertă extinsă de produse și servicii. Portofoliul de produse numără peste 200 de furnizori de piese auto, dintre care branduri proprii (Starline, XT, Carface) și branduri pentru care ELIT este distribuitor (Schaeffler, Sachs, Bosch, Contitech, Castrol, KYB, Osram, UFI, RoadHouse, VAT, MTS, TAB).

Parcul P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncțional din București, având 380.000 m2 dezvoltaţi, care cuprind 14 depozite, și teren care permite construirea a încă 100.000 m2 de spații, cu livrare potențială în decurs de 8-12 luni, acces direct la A1, centură și conexiune directă spre coridorul paneuropean 4. P3 Logistic Parks a achiziționat un teren de 16 hectare în Dragomireşti Vale, o locație logistică excelentă la periferia nord-vestică a Bucureștiului. Un nou parc logistic de 80.000 m2 – care va fi cunoscut sub denumirea de P3 Bucharest NW Ring Road – va fi dezvoltat pe acest teren. P3 Bucharest NW Ring Road are acces direct la noua centură extinsă a Bucureștiului și oferă acces rapid către toate părțile capitalei, precum și către autostrăzile A1 și A3.

P3 este un proprietar-dezvoltator pe termen lung de proprietăți logistice europene cu mai mult de 4,3 milioane m2 de active aflate în administrare și o bancă extinsă de terenuri pentru dezvoltare ulterioară. P3 are operațiuni în 12 țări și investește și se dezvoltă pe piețele europene de aproape două decenii. Cu sediul central în Praga, P3 angajează peste 160 de persoane în 10 birouri din orașe cheie europene, oferind terenuri integrate, construcții și servicii post-îngrijire. P3 este deținut integral de GIC. Pentru mai multe informații despre P3, vizitați www.p3parks.com.

Related posts

TapTasty: „Fiecare afacere ar trebui să își permită o aplicație de mobil!”

Traian Dan

Sumă record strânsă la a 10-a ediție a DHL Carpathian Marathon

Ligia Voro

Retailerul austriac XXXLutz deschide un magazin Mömax, la Timișoara

Stefana Muresan

Premieră în industria brașoveană: Compania Elmas va produce două macarale pentru sarcini de 150 și 360 tone

Ion Surdu

APIA verifică fermierii prin teledetecție

Traian Dan

Electrica finanțează o clasă profesională în sistem dual la Brașov

Stefana Muresan

Urban Brewery, berea artizanală fabricată de doi antreprenori sibieni

Stefana Muresan

ABSL Romania is offering 30 scholarships every years for postgraduate studies

Stefana Muresan

KARPATIA HORSE SHOW 2018: Un summum al eleganței ecvestre pe Domeniul Cantacuzino de la Florești!

redactia

Astra Bus Arad pregătește lansarea unui nou model de troleibuz

Stefana Muresan

Deloitte România și-a mutat birourile în clădirea The Mark

Stefana Muresan

Fostul sediu al Bancpost din Șimleu, vândut la ofertă pe OLX

Nora Dumitrescu

Caravană de promovare a roboticii în județul Sălaj

Nora Dumitrescu

Un startup clujean a atras o investiție de 100.000 de euro

Nora Dumitrescu

Targul Imobiliarium revine in toamna cu un numar record de oferte

Stefana Muresan

Fabrică de mobilă pe 5 hectare la Câmpia Turzii

Nora Dumitrescu

Inaugurări de pandemie. Profi a avut cele mai multe în Ardeal

Nora Dumitrescu

[Enjoy Transylvania!] Via Transilvanica a noastră, ca o mare lecție deschisă. Interviu cu Alin Uhlmann-Ușeriu

Transilvania Business

Sectorul HoReCa, scutit de impozitul specific până la sfârșitul anului 2020

Traian Dan

ABSL Cluj Business Mixer in cadrul TechFest

Ionut Oprea

AFIR: 112 milioane de euro pentru investiții în procesarea și marketingul produselor agricole și pomicole

Stefana Muresan

Electrogrup va primeni cu 4,5 milioane de euro străzile din Câmpia Turzii

Nora Dumitrescu

Complexul turistic Castel Transilvania, redeschis după pandemie

Nora Dumitrescu

Cecilia Tudor este numită managing director Renault Brand South Eastern Europe

Nicolae Pop

Leave a Comment