București Real Estate Slider Ultimele stiri

ELIT România continuă colaborarea cu P3

 P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, a semnat un nou contract de prelungire cu ELIT România pentru 8.500 m2 spații de depozitare și 1.300 m2 pentru birouri. ELIT România este prezent în parcul P3 Bucharest A1 din anul 2013.

 Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România, declară:

„Ne bucurăm să continuăm parteneriatul cu ELIT România, un client puternic și important, care își desfășoară activitatea în P3 Bucharest A1 de mai bine de 6 ani. Avem o colaborare cu ei atât în România, cât și în Cehia, răspundem cerințelor și nevoilor pe care le au și suntem într-o locație strategică pentru tipul lor de business. Ne dorim să sprijinim dezvoltarea afacerilor ELIT în cadrul comunității P3 și în acest sens vom amenaja pentru ei spații adiționale de birouri și vom construi un sistem special de andocare care să mărească eficiența livrărilor și a utilizării spațiului”.

 Florin Praistosescu, Director General ELIT România PAO, spune:

“Parcul P3 Bucharest este casa noastră, aici am reușit să creștem afacerea de la an la an. Cele peste 100.000 de repere unice aflate în stoc în acest depozit reprezinta o gama larga de piese Aftermarket ce sunt oferite clientilor nostri. Flota de peste 400 de vehicule si cele 37 de filiale reprezintă infrastructura unui sistem ce asigură distribuția în timp util către clienții ELIT. Suntem bucuroși că am găsit un partener de încredere în P3, care ne pune la dispoziție o locație premium și ne vine în întâmpinare cu facilități pentru angajații noștri prin construirea proiectului multifuncțional“.

Înființată în august 1999, ELIT Romania este membră a grupului ELIT Group și Rhiag, grup preluat din primăvara lui 2016 de către distribuitorul american de componente auto LKQ Corporation. LKQ Corporation este un important distribuitor de echipamente pentru piața pieselor de schimb și accesorii de specialitate din America de Nord, cel mai mare distribuitor de piese mecanice alternative și coliziune din Europa. ELIT România are o experiență de peste 19 ani pe piața românească, o rețea de 37 de filiale și o echipă de peste 600 de angajați, pune la dispoziția clienților săi o ofertă extinsă de produse și servicii. Portofoliul de produse numără peste 200 de furnizori de piese auto, dintre care branduri proprii (Starline, XT, Carface) și branduri pentru care ELIT este distribuitor (Schaeffler, Sachs, Bosch, Contitech, Castrol, KYB, Osram, UFI, RoadHouse, VAT, MTS, TAB).

Parcul P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncțional din București, având 380.000 m2 dezvoltaţi, care cuprind 14 depozite, și teren care permite construirea a încă 100.000 m2 de spații, cu livrare potențială în decurs de 8-12 luni, acces direct la A1, centură și conexiune directă spre coridorul paneuropean 4. P3 Logistic Parks a achiziționat un teren de 16 hectare în Dragomireşti Vale, o locație logistică excelentă la periferia nord-vestică a Bucureștiului. Un nou parc logistic de 80.000 m2 – care va fi cunoscut sub denumirea de P3 Bucharest NW Ring Road – va fi dezvoltat pe acest teren. P3 Bucharest NW Ring Road are acces direct la noua centură extinsă a Bucureștiului și oferă acces rapid către toate părțile capitalei, precum și către autostrăzile A1 și A3.

P3 este un proprietar-dezvoltator pe termen lung de proprietăți logistice europene cu mai mult de 4,3 milioane m2 de active aflate în administrare și o bancă extinsă de terenuri pentru dezvoltare ulterioară. P3 are operațiuni în 12 țări și investește și se dezvoltă pe piețele europene de aproape două decenii. Cu sediul central în Praga, P3 angajează peste 160 de persoane în 10 birouri din orașe cheie europene, oferind terenuri integrate, construcții și servicii post-îngrijire. P3 este deținut integral de GIC. Pentru mai multe informații despre P3, vizitați www.p3parks.com.

Related posts

BNR anunță rezultatele analizei soldurilor și fluxurilor conturilor financiare ale administrației publice în trimestrul III al 2019

Papuc Irina

Soluții pentru fermierii români: agricultură ecologică, forme asociative, consultanță

Stefana Muresan

Rezultate Black Friday: record pentru eMag și PayU

Ion Surdu

Cluj-Napoca: Proiecte eligibile de peste 150 mil. euro fonduri europene

redactia

CA IMMO Romania: Together we can be stronger

Ionut Oprea

“Personalurile” arată jalnic din cauza subfinanțării

redactia

Clujul va coordona introducerea inteligenței artificiale în Europa

Nora Dumitrescu

Noua an­ve­lopă Win­ter­Con­tact TS 860 S oferă per­for­manță ”la rece”

Stefana Muresan

IRUM-MAVI – o nouă etapă de dezvoltare

Stefana Muresan

S-a deschis Vama Borș II – Nagykereki, ce leagă Autostrada A3 cu M4 (Ungaria)

Traian Dan

Primul monitor cardiac miniaturizat din Transilvania, implantat la Clinicco Brașov

Ligia Voro

Clubul Economic German Banat – președinte reales, vicepreședinți noi

Stefana Muresan

TRAP TRAP – brandul autohton inspirat din ecvestru

Ionut Oprea

Hunedoara: Proiect finanţat cu fonduri europene de peste 35,74 milioane euro

Stefana Muresan

Peste 30.000 de fermieri vor primi de la APIA 135,4 milioane de euro, plăți în avans

Traian Dan

Rupack, gestionarea eficientă a cartonului la Reghin 

Ligia Voro

Corina Cretu: Simplificarea regulilor referitoare la obtinerea de fonduri europene, o prioritate

Stefana Muresan

Parc inteligent în loc de poligon în Florești

Nora Dumitrescu

Metalurgia zălăuană cere ajutorul statului

Nora Dumitrescu

Încă un credit record, de 43.000 de CHF, șters cu ajutorul negocierii CSALB

Traian Dan

Festivalul Internațional de Film Transilvania va fi amânat

Nora Dumitrescu

Târgul internațional de mașini agricole SIMA Paris, amânat pentru februarie 2021

Traian Dan

Aplicaţie pentru telefoane mobile care găseşte “drumul” către produse agroalimentare atestate

redactia

TAROM suspendă cursele către și dinspre Belgrad, Chișinău și Amman

Papuc Irina

Leave a Comment