Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

”Supraviețuitorul” Bear Grylls și fostul șef al ABC, speakeri la Oradea

Afișul evenimentului
FOTO: GLS

Unul dintre cele mai importante evenimente de business ale sfârșitului de an este găzduit în 15 și 16 noiembrie, în sala Opera Events din Oradea. Este vorba despre Summitul Global de Conducere (GLSGlobal Leadership Summit), o conferință de instruire a liderilor, dedicată oamenilor de afaceri și companiilor din nord-vestul țării.

În cele două zile ale evenimentului de la Oradea vor fi prezente, live sau prin intermediul proiecțiilor video, 16 personalități din diferite domenii.

Cine sunt speakerii GLS

Bear Grylls
FOTO: GLS

Unul dintre cele mai cunoscute nume este cel al lui Bear Grylls, realizator al emisiunii ”Tehnici esențiale de supraviețuire” și fost membru al forțelor speciale britanice, care va transmite un mesaj despre curaj, bunătate și puterea de a nu renunța.

Un alt speaker pe agenda GLS Oradea 2019 este Devon Franklin, un producător de film premiat la Hollywood, care a realizat filme alături de compania 20th Century Fox și a fost inclus în lista celor mai influenți creștini sub 40 de ani.

La rândul său, un fost președinte al grupului de televiziune ABC News, Ben Sherwood, va dezvălui câteva dintre secretele lui Walt Disney în ceea ce privește succesul în perioade de criză.

Participanții la summitul orădean îl vor putea asculta și pe Chris Voss, un specialist al FBI, care, timp de aproape un sfert de secol, a fost unul dintre principalii negociatori în cazurile de răpiri internaționale. Devenit consultant în cazurile de negocieri comerciale, fostul agent a scris un best-seller în care a explicat strategiile de negociere pe înțelesul tuturor.

Interesantă va fi și prezentarea făcută de Patrick Lencioni autorul care a vândut în cinci milioane de exemplare cărți care au ca subiect munca în echipă.

Tuturor li se vor alătura pastorului unei biserici online, antreprenori sociali, un blogger și unul dintre specialiștii care au lucrat pentru Uber și Apple Music.

La finalul conferintei participanții vor putea achizitiona stickul cu toți vorbitorii de la evenimentul principal al Summitului, desfășurat în Chicago.

GLS 2019 – un eveniment organizat la nivel planetar

Summitul Global de Conducere de la Oradea este prima întâlnire organizată în acest an, în România, în cadrul GLS 2019. Astfel de evenimente sunt organizate de-a lungul anului în peste 1470 de orașe din 135 de țări, iar cel mai important se desfășoară în Chicago. Conferința din reședința Bihorului va fi urmată de întâlniri similare în Timișoara, București, Cluj-Napoca și Bistrița.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Endava.ro

STUDIU Brașovul, pe locul 5 în topul investițiilor IT, cu 3% din totalul business-ului din domeniu

Articolul următor

Programatorii sunt invitați la primul Hackathon Colliers

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share