București Eveniment Real Estate Ultimele stiri

Programatorii sunt invitați la primul Hackathon Colliers

Compania de consultanță imobiliară Colliers International Romania anunță organizarea primului Hackathon Colliers, un maraton de programare dedicat diviziei Banking Products a firmei, lider în evaluarea periodică a portofoliilor rezidențiale bancare, în conformitate cu cerințele BNR.

Hackathon-ul se va desfășura în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie, la sediul Colliers Romania. Timp de 24 de ore, 50 de programatori și developeri vor fi provocați să dezvolte soluții funcționale adaptate nevoilor și proceselor interne, să lucreze cu baze de date cu informații despre piața rezidențială și să ajute la creșterea gradului de transparență și profesionalism din piața imobiliară.

„Piața rezidențială din Romania este foarte dinamică, dar există loc de îmbunătățire pe partea de transparență și de standarde după care se ghidează. Misiunea Colliers este aceea de a accelera succesul clienților noștri, iar inovația este mare parte din secretul pe care ne bazăm. Lucrăm într-un spirit antreprenorial, bazat pe curiozitate, onestitate, disciplină, muncă în echipă și cu gândul la un viitor în care tehnologia ne va face viața mai bună. Avem multe idei pentru piața imobiliară din România și căutăm talente locale cu aceleași valori, alături de care să le transpunem în realitate”, a declarat Gabriel Blăniță, Senior Associate Valuation and Advisory Services în cadrul Colliers.

La Hackathon-ul Colliers sunt invitați freelancerii, start up-urile din IT și tehnologie și pasionații de concepte ca inteligența artificială, machine learning, microservicii, web scraping și RPA. Aceștia se pot înscrie individual sau pe echipe. De asemenea, procesul creativ va fi coordonat de o echipă de mentori, iar prezentarea soluțiilor se va face în fața unui juriu format din profesioniști din piața imobiliară, business și programatori cu experiență.

Participanții la primul Hackathon Colliers vor colabora, vor învăța și se vor întrece în creativitate, iar marele câștigător al evenimentului va primi un contract ferm de colaborare cu firma Colliers pentru implementarea soluțiilor tehnologice.

Cei interesați se pot înscrie pe site-ul evenimentului https://hackathon.colliers.ro/ până la data de 27 noiembrie 2019. Întrebări suplimentare pot fi adresate echipei organizatoare printr-un e-mail către ro.hackathon@colliers.com.

Colliers International Romania este lider pe piața evaluărilor rezidențiale. În ultimii 3 ani, echipa a evaluat peste 250.000 de proprietăți rezidențiale, în valoare de peste 11 miliarde de euro.

Related posts

Antreprenoarele Bianca Tudor şi Daniela Chrzanovski lansează IT Hub Sibiu

Stefana Muresan

Otopeniul are pasageri interni cât Clujul, Timișoara și Iașiul la un loc

Nora Dumitrescu

Piața auto din România, al cincilea an consecutiv de creștere. Top mărci

redactia

Brașov: Doi ani de Coresi Shopping Resort

Stefana Muresan

Deșeurile electrice și electronice din Zalău, colectate gratuit

Nora Dumitrescu

Mai am un singur dor/Să circul pe A8

redactia

Piața de Real Estate din România dă semne de maturizare. Ce înseamnă asta pentru retail, industrial & logistics, office & residential

Papuc Irina

CHEP anunţă schimbări în conducerea subsidiarei din România şi la nivel european

Ligia Voro

BILKA, crestere 41% pentru 2016

Ionut Oprea

ASF: Stabilitate pe piața poliţelor auto obligatorii

Ligia Voro

Banca Transilvania, câştig net de 1,2 mld. lei

Stefana Muresan

Camelia Șucu și Genoveva Hossu extind ClassIN în Dubai

Ionut Oprea

50 de ventilatoare medicale vor fi reparate cu sprijinul industriei auto și al Departamentului pentru Situații de Urgență

Ion Surdu

TeCOMM 2016: Shopping-ul este o activitate de relaxare

Transilvania Business

Producătorii de medicamente, despre stocurile necesare luptei împotriva COVID-19: Capacitatea poate fi suplimentată cu 10% la cererea autorităților

Papuc Irina

ABSL Cluj Business Mixer in cadrul TechFest

Ionut Oprea

A fost semnat cel mai important contract de finanțare din istoria municipiului Turda, în valoare de peste 31 mil. euro

Stefana Muresan

Clujul, principalul oraș magnet al României

Nora Dumitrescu

Universitarii clujeni au scos prima producție de cireșe

Nora Dumitrescu

Burse școlare pentru elevii orădeni prin programul „Make IT in Oradea”

Traian Dan

Transgaz primește un împrumut de 50 de milioane de euro de la BEI pentru o conductă care va transporta gazele din Marea Neagră

redactia

Dacia Plant continuă investițiile cu un nou depozit de produse finite de 1.300 mp

Papuc Irina

Autobuze noi cu inscripția ”Produs în România” pe străzile din Republica Moldova

redactia

Fermele Silvania vor produce carne și furaje ecologice

Nora Dumitrescu

Leave a Comment