București Eveniment Ultimele stiri

Business Days București repune pe agendă un subiect major:  rolul oamenilor de afaceri în construcția proiectului de țară

 Evenimentul ce se va derula în perioada 11-12 decembrie va readuce astfel în dezbatere o serie de teme importante pentru mediul local de afaceri

  • Una dintre ele: ce i-ar putea determina pe oamenii de afaceri să se implice în viața politică și ce formă ar putea lua această activitate
  • Opiniile antreprenorilor chestionați de către Business Days identifică factori contextuali (mentalitatea oamenilor, sistemul de educație, conexiunile potrivite) drept elementele cele mai importante cu impact asupra businessului propriu
  • Participanții la eveniment vor lua contact cu speakeri de top și vor beneficia de acces gratuit la peste 20 de instrumente de lucru în afaceri
  • Printre temele Business Days București 2019: impactul tehnologiei asupra businessului, regândirea conceptului de „customer engagement” și a recrutării de personal în era digitală, instrumente moderne de planificare și management, rolul inovației ca factor de diferențiere, strategii de dezvoltare a afacerii, strategii câștigătoare de marketing în mediul digital, automatizarea proceselor de afaceri etc.

Platforma de comunicare, networking și educație de afaceri Business Days lansează, în perspectiva celor două runde electorale ce vor marca anul 2020 – alegerile locale și cele parlamentare –, o provocare la adresa tuturor oamenilor de afaceri din România: în ce măsură, sub ce formă și cu ce condiții ar lua în considerare implicarea în viața publică?

Anul 2020 aduce o serie de noi provocări și oportunități pentru mediul de afaceri din România: debutul pregătirilor pentru noul ciclu de programare bugetară al UE, reconfigurarea pieței unice europene după desprinderea Marii Britanii, iar pe plan intern un nou set de priorități și politici publice. Transformările prin care trec Uniunea Europeană și piața unică reprezintă o ocazie unică pentru antreprenorii români de a propune soluții pentru a fructifica noile oportunități ce se profilează la orizont.

Evenimentul Business Days București 2019, ce va avea loc în perioada 11-12 decembrie, capitalizează resursele și cunoștințele acumulate în cadrul uneia dintre cele mai mari comunități de antreprenori și experți din România, formate și consolidate în decursul unui deceniu de activitate pe piața locală. Participanții – antreprenori, manageri, profesioniști, dar și studenți și reprezentanți ai mediului academic –, vor avea astfel ocazia unică de a lua contact cu speakeri de top și vor beneficia de acces gratuit la peste 20 de instrumente de lucru în afaceri: metodologii, metode inovatoare pentru optimizarea proceselor de lucru ale managerilor, aplicații de creștere a productivității și eficienței, delegarea de competențe, pentru automatizarea proceselor de marketing etc.

Business Days București 2019 va explora, alături de speakeri și invitați de marcă, teme extrem de importante și de actuale: impactul tehnologiei asupra businessului și în viața personală a fiecăruia dintre noi, regândirea conceptului de „customer engagement” și a recrutării de personal în era digitală, instrumente moderne de planificare și management, critical thinking, rolul inovației ca factor de diferențiere, strategii de dezvoltare a afacerii (ca parte a unui masterclass), strategii câștigătoare de marketing în mediul digital, automatizarea proceselor de afaceri, leadership etc.

De asemenea, evenimentul le va prilejui celor de față ocazia de a lua parte la 15 ore de networking și interacțiuni cu circa 700 de antreprenori și manageri cu experiență, de la toate nivelurile: CEO, director general, directori și manageri seniori și executivi din middle management, din companii de toate dimensiunile, de la corporații multinaționale si companii antreprenoriale, la startupuri locale.

Printre invitații acestei ediții a Business Days se află nume reputate din mediul de afaceri  antreprenori de succes, investitori sau seniori consultanti, cu peste 18 ani de expertiza, precum antreprenorul Marius Ghenea, Radu Georgescu, Dragoș Anastasiu,  Silviu Hotăran, Iancu Guda, Andrei Pitis, Dan Mocanu, Petre Nicolae, Daniel Metz, Dragos Petrescu, Rucsandra Hurezean, Cristian Secosan, Alex Cernătescu, Radu Atanasiu, Sorin Faur, Alexandru Lapusan, Radu Lupaș sau Cristian China-Birta .

Pentru detalii si inscrieri se poate accesa link-ul: www.businessdays.ro/evenimente/bucuresti-business-days-11-12-decembrie-2019/tipuri-de-acces, iar in periada urmatoare este activ discountul de very early bird de 15%.

Cât de mult doresc antreprenorii să se implice în viața publică?

Evenimentul Business Days București 2019, ce se va derula în perioada 11-12 decembrie, va readuce astfel în dezbatere o serie de teme importante pentru mediul local de afaceri: dincolo de aspectele legate de administrarea afacerii și a riscului de business într-o piață emergentă precum cea românească, ce rol pot juca oamenii de afaceri în construcția proiectului de țară? Ce abilități antreprenoriale lipsesc sau sunt deficitare în interiorul clasei politice și ce contribuție ar putea avea mediul de afaceri la formularea și implementarea de politici publice coerente și orientate spre dezvoltare? Este cariera publică o opțiune pentru oamenii de afaceri care și-au văzut proiectele realizate și acum își doresc să facă ceva pentru societate în ansamblul ei? Care sunt zonele de politici publice care ar putea beneficia cel mai mult de aportul de cunoștințe și experiență al mediului de business?

Ce contează când faci afaceri în România?

De altfel, opiniile antreprenorilor colectate de către Business Days identifică factorii contextuali drept elementele cele mai importante pentru succesul sau eșecul unei afaceri în România: după infrastructură, mentalitatea oamenilor și sistemul de educație sunt cel mai adesea invocate de către antreprenorii locali ca factori cu impact asupra businessului propriu. Conexiunile corecte au fost, de asemenea, indicate ca fiind un element mai important decât gestionarea banilor pentru succesul unei afaceri, în vreme ce principala provocare adusă de transformarea digitală este, în viziunea oamenilor de afaceri români, identificarea tehnologiilor adecvate pentru dezvoltarea companiei.

Business Days este cea mai complexă platformă de afaceri, dezvoltare profesională și personală din România pentru antreprenori și manageri din toate domeniile de activitate. Evenimentele Business Days sunt cele mai mari și de impact evenimente de business din România. De 10 ani de zile, editiile Business Days sunt organizate de an de an,  consecutiv, în marile orașe din toate regiunile țării: Timișoara, Cluj, București și Iași.

Platforma Business Days cuprinde peste 70 de evenimente de business si corporate organizate, servicii de promovare inteligentă cu lead capturing, servicii de generare de lead-uri, Business Days TV (canal video de educare și informare), studii de piață.

Evenimentele Business Days sunt singurele manifestări de acest tip din România care aplică studii de cercetare pentru a identifica problemele și provocările cu care se confruntă antreprenorii și managerii locali, astfel încât temele și acțiunile evenimentului să răspundă nevoilor actuale ale participanților.

Related posts

România, pe locul 26 din 28 de țări UE în clasamentul performanțelor digitale

Ion Surdu

Cum sprijinim antreprenoriatul inovativ în industria alimentară?

Ligia Voro

Ce își doresc zălăuanii: să scape de rablele abandonate

Nora Dumitrescu

Proiectele mari ale Clujului costă 1,5 miliarde de euro

redactia

Tarom ar putea deschide o bază aeriană la Sibiu

Stefana Muresan

Producătorii de brânzeturi artizanale din Cluj, cu stand în rețeaua Moldovan

Nora Dumitrescu

Ocolitoarea Turda – Câmpia Turzii va avea 16 kilometri

Nora Dumitrescu

Brașov: Roman, ultimele modele de autocamioane la teste în Asia și Orientul Mijlociu

Stefana Muresan

Cinema City își redeschide sălile din Ardeal

Nora Dumitrescu

Astra Vagoane Călători s-a asociat cu chinezii care produc trenuri de mare viteză care ating 350 km/oră

Stefana Muresan

Managerul Sfara Tours, în fruntea patronatului de turism din Nord-Vest

Nora Dumitrescu

Japonezii de la Fujikura au trimis viziere muzeelor de la Babeș-Bolyai

Nora Dumitrescu

Timiș: Dumbrăviţa, comuna cu incubator de afaceri cu 20 de firme, transport în comun şi sală polivalentă

Stefana Muresan

Proiecte inedite dezvoltate de români, premiate de Comisia Europeană. Cine sunt sibienii care vor să salveze vieți în lupta cu Covid-19

Papuc Irina

Cum va arăta “noul” cinematograf Scala din Zalău

Nora Dumitrescu

Bancă de celule stem hematopoietice la Iași, a patra din România

redactia

Peste 3.000 de pachete cu alimente pentru masa de Paște, donate de Băncile Pentru Alimente

Traian Dan

Vox Technology Park, certificare finala, BREEAM – Excellent

redactia

Concurență mare pentru un contract de 19 milioane de euro care prevede colectarea deşeurilor în Alba

Stefana Muresan

Banca Transilvania va susține viitorii manageri de fermă din Ardeal

Nora Dumitrescu

Preşedintele Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), Constantin Chiriac, decorat cu Ordinul Soarelui Răsare

Papuc Irina

Ministerul Dezvoltării cumpără 40 de tramvaie noi, contract de peste 68 mil. euro

redactia

Târgul de Crăciun din Sibiu va fi inaugurat săptămâna viitoare. Suprizele pregătite pentru acest an

Papuc Irina

Start-Up Nation 2018, aproape de lansare

Ligia Voro

Leave a Comment