București Eveniment Ultimele stiri

Business Days București repune pe agendă un subiect major:  rolul oamenilor de afaceri în construcția proiectului de țară

 Evenimentul ce se va derula în perioada 11-12 decembrie va readuce astfel în dezbatere o serie de teme importante pentru mediul local de afaceri

  • Una dintre ele: ce i-ar putea determina pe oamenii de afaceri să se implice în viața politică și ce formă ar putea lua această activitate
  • Opiniile antreprenorilor chestionați de către Business Days identifică factori contextuali (mentalitatea oamenilor, sistemul de educație, conexiunile potrivite) drept elementele cele mai importante cu impact asupra businessului propriu
  • Participanții la eveniment vor lua contact cu speakeri de top și vor beneficia de acces gratuit la peste 20 de instrumente de lucru în afaceri
  • Printre temele Business Days București 2019: impactul tehnologiei asupra businessului, regândirea conceptului de „customer engagement” și a recrutării de personal în era digitală, instrumente moderne de planificare și management, rolul inovației ca factor de diferențiere, strategii de dezvoltare a afacerii, strategii câștigătoare de marketing în mediul digital, automatizarea proceselor de afaceri etc.

Platforma de comunicare, networking și educație de afaceri Business Days lansează, în perspectiva celor două runde electorale ce vor marca anul 2020 – alegerile locale și cele parlamentare –, o provocare la adresa tuturor oamenilor de afaceri din România: în ce măsură, sub ce formă și cu ce condiții ar lua în considerare implicarea în viața publică?

Anul 2020 aduce o serie de noi provocări și oportunități pentru mediul de afaceri din România: debutul pregătirilor pentru noul ciclu de programare bugetară al UE, reconfigurarea pieței unice europene după desprinderea Marii Britanii, iar pe plan intern un nou set de priorități și politici publice. Transformările prin care trec Uniunea Europeană și piața unică reprezintă o ocazie unică pentru antreprenorii români de a propune soluții pentru a fructifica noile oportunități ce se profilează la orizont.

Evenimentul Business Days București 2019, ce va avea loc în perioada 11-12 decembrie, capitalizează resursele și cunoștințele acumulate în cadrul uneia dintre cele mai mari comunități de antreprenori și experți din România, formate și consolidate în decursul unui deceniu de activitate pe piața locală. Participanții – antreprenori, manageri, profesioniști, dar și studenți și reprezentanți ai mediului academic –, vor avea astfel ocazia unică de a lua contact cu speakeri de top și vor beneficia de acces gratuit la peste 20 de instrumente de lucru în afaceri: metodologii, metode inovatoare pentru optimizarea proceselor de lucru ale managerilor, aplicații de creștere a productivității și eficienței, delegarea de competențe, pentru automatizarea proceselor de marketing etc.

Business Days București 2019 va explora, alături de speakeri și invitați de marcă, teme extrem de importante și de actuale: impactul tehnologiei asupra businessului și în viața personală a fiecăruia dintre noi, regândirea conceptului de „customer engagement” și a recrutării de personal în era digitală, instrumente moderne de planificare și management, critical thinking, rolul inovației ca factor de diferențiere, strategii de dezvoltare a afacerii (ca parte a unui masterclass), strategii câștigătoare de marketing în mediul digital, automatizarea proceselor de afaceri, leadership etc.

De asemenea, evenimentul le va prilejui celor de față ocazia de a lua parte la 15 ore de networking și interacțiuni cu circa 700 de antreprenori și manageri cu experiență, de la toate nivelurile: CEO, director general, directori și manageri seniori și executivi din middle management, din companii de toate dimensiunile, de la corporații multinaționale si companii antreprenoriale, la startupuri locale.

Printre invitații acestei ediții a Business Days se află nume reputate din mediul de afaceri  antreprenori de succes, investitori sau seniori consultanti, cu peste 18 ani de expertiza, precum antreprenorul Marius Ghenea, Radu Georgescu, Dragoș Anastasiu,  Silviu Hotăran, Iancu Guda, Andrei Pitis, Dan Mocanu, Petre Nicolae, Daniel Metz, Dragos Petrescu, Rucsandra Hurezean, Cristian Secosan, Alex Cernătescu, Radu Atanasiu, Sorin Faur, Alexandru Lapusan, Radu Lupaș sau Cristian China-Birta .

Pentru detalii si inscrieri se poate accesa link-ul: www.businessdays.ro/evenimente/bucuresti-business-days-11-12-decembrie-2019/tipuri-de-acces, iar in periada urmatoare este activ discountul de very early bird de 15%.

Cât de mult doresc antreprenorii să se implice în viața publică?

Evenimentul Business Days București 2019, ce se va derula în perioada 11-12 decembrie, va readuce astfel în dezbatere o serie de teme importante pentru mediul local de afaceri: dincolo de aspectele legate de administrarea afacerii și a riscului de business într-o piață emergentă precum cea românească, ce rol pot juca oamenii de afaceri în construcția proiectului de țară? Ce abilități antreprenoriale lipsesc sau sunt deficitare în interiorul clasei politice și ce contribuție ar putea avea mediul de afaceri la formularea și implementarea de politici publice coerente și orientate spre dezvoltare? Este cariera publică o opțiune pentru oamenii de afaceri care și-au văzut proiectele realizate și acum își doresc să facă ceva pentru societate în ansamblul ei? Care sunt zonele de politici publice care ar putea beneficia cel mai mult de aportul de cunoștințe și experiență al mediului de business?

Ce contează când faci afaceri în România?

De altfel, opiniile antreprenorilor colectate de către Business Days identifică factorii contextuali drept elementele cele mai importante pentru succesul sau eșecul unei afaceri în România: după infrastructură, mentalitatea oamenilor și sistemul de educație sunt cel mai adesea invocate de către antreprenorii locali ca factori cu impact asupra businessului propriu. Conexiunile corecte au fost, de asemenea, indicate ca fiind un element mai important decât gestionarea banilor pentru succesul unei afaceri, în vreme ce principala provocare adusă de transformarea digitală este, în viziunea oamenilor de afaceri români, identificarea tehnologiilor adecvate pentru dezvoltarea companiei.

Business Days este cea mai complexă platformă de afaceri, dezvoltare profesională și personală din România pentru antreprenori și manageri din toate domeniile de activitate. Evenimentele Business Days sunt cele mai mari și de impact evenimente de business din România. De 10 ani de zile, editiile Business Days sunt organizate de an de an,  consecutiv, în marile orașe din toate regiunile țării: Timișoara, Cluj, București și Iași.

Platforma Business Days cuprinde peste 70 de evenimente de business si corporate organizate, servicii de promovare inteligentă cu lead capturing, servicii de generare de lead-uri, Business Days TV (canal video de educare și informare), studii de piață.

Evenimentele Business Days sunt singurele manifestări de acest tip din România care aplică studii de cercetare pentru a identifica problemele și provocările cu care se confruntă antreprenorii și managerii locali, astfel încât temele și acțiunile evenimentului să răspundă nevoilor actuale ale participanților.

Related posts

Wizz Air caută însoțitoare de bord la Oradea

Traian Dan

Seda Invest, la 20 de ani de la fondare: Ne-am menținut poziția în piață, ne-am atins obiectivele

Ion Surdu

Timişoara Air Show 2017, cel mai mare spectacol aerian din vestul ţării

Stefana Muresan

Investitorii români au plasat 200 de milioane de euro în proprietăţi comerciale, fiind pe locul II în topul după naţionalitate

redactia

Grupul Monza, nouă etapă în extinderea brandului

Stefana Muresan

Clifford Chance Badea asistă Abris Capital Partners în legătură cu vânzarea Urgent Cargus către Mid Europa Partners

redactia

Patronii de restaurante din Sălaj, în audiență la prefect

Nora Dumitrescu

Supply Chain & Logistics Forum: cum arată sectorul industrial și logistic în 2017 și cum se adaptează managerii noilor cerințe?

Stefana Muresan

Satu Mare: S-au semnat patru contracte de modernizare a infrastructurii rutiere

redactia

EuropaProperty announces short-list for 7th annual CEE Investment & Green Building Awards

Ionut Oprea

Producătorii de mobilier au birou de cercetare în Baia Mare

Nora Dumitrescu

Forte Partners sells The Bridge project to Dedeman

Stefana Muresan

Ministrul Muncii: „Va urma un prim val de măsuri pentru angajatori, dar şi pentru angajaţii nevoiţi să intre în şomaj tehnic”

Ion Surdu

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale, donație de 500.000 de lei pentru dotarea secției ATI a Spitalului Județean de Urgență Brașov 

Papuc Irina

CTP l-a numit pe Richard Wilkinson în funcția de Director Financiar la nivel de grup

redactia

Ana Birchall, la Forumul Economic Mondial de la Davos

redactia

Noul Consiliu Director pentru Camera franceza de comert si industrie din Romania (CCIFER)

Stefana Muresan

Care vor fi următoarele autostrăzi funcționale în Ardeal

Nora Dumitrescu

Romgaz, rezultate istorice în 2017

Stefana Muresan

Fondul american de investiții PHI Group vine în Transilvania să cultive cannabis medicinal

Stefana Muresan

Evenimente satelit în premieră și speakeri de la companii de top precum eBay, IBM și Techcrunch vin la Techsylvania 2018

Stefana Muresan

Investiţii de peste două sute de milioane de euro, realizate în acest an în Portul Constanţa

redactia

Lotul 2 din tronsonul feroviar Brașov-Sighișoara se deblochează. Contestație respinsă

Ion Surdu

Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca, tranzitat de un milion de pasageri de la începutul anului

Stefana Muresan

Leave a Comment