București Ultimele stiri

Guvernul Orban va reorganiza Agenţia pentru Agenda Digitală a României

Agenţia pentru Agenda Digitală a României va fi reorganizată şi transformată în Autoritatea pentru Digitalizarea României. Despre aceasta a anunțat şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă.

Dancă a precizat că la nivelul acestei agenţii există mai multe regulamente şi directive europene care nu sunt aplicate şi, ca urmare, a fost declanşată procedura de infringement împotriva ţării noastre.

„La nivelul Agenţiei Digitale, care se va reorganiza şi transforma în Autoritatea pentru Digitalizarea României, există mai multe regulamente şi directive europene care nu sunt aplicate şi, ca urmare, a fost declanşată procedura de infringement împotriva României. (…) Premierul a cerut ca atât la nivelul Secretariatului General al Guvernului, cât şi la nivelul Cancelariei prim-ministrului să se elaboreze un plan de reorganizare a acestora, astfel încât să fie eficientizată activitatea structurilor din subordinea directă a prim-ministrului în vederea unei mai bune utilizări atât a posturilor din aceste structuri, cât şi a banilor publici care sunt cheltuiţi pentru acest aparat, în sensul maximizării rezultatelor”, a declarat, luni, Ionel Dancă, la Palatul Victoria.

Related posts

Grupul MOL, prin Panfora Oil & Gas, începe forările în judeţul Arad

Stefana Muresan

O româncă, în premieră, în echipa de conducere a Asociaţiei Europene de Robotică

Stefana Muresan

Retail: breathing life into city centers | Expo Real 2019

Ionut Oprea

Leave a Comment