Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Guvernul Orban va reorganiza Agenţia pentru Agenda Digitală a României

Agenţia pentru Agenda Digitală a României va fi reorganizată şi transformată în Autoritatea pentru Digitalizarea României. Despre aceasta a anunțat şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă.

Dancă a precizat că la nivelul acestei agenţii există mai multe regulamente şi directive europene care nu sunt aplicate şi, ca urmare, a fost declanşată procedura de infringement împotriva ţării noastre.

„La nivelul Agenţiei Digitale, care se va reorganiza şi transforma în Autoritatea pentru Digitalizarea României, există mai multe regulamente şi directive europene care nu sunt aplicate şi, ca urmare, a fost declanşată procedura de infringement împotriva României. (…) Premierul a cerut ca atât la nivelul Secretariatului General al Guvernului, cât şi la nivelul Cancelariei prim-ministrului să se elaboreze un plan de reorganizare a acestora, astfel încât să fie eficientizată activitatea structurilor din subordinea directă a prim-ministrului în vederea unei mai bune utilizări atât a posturilor din aceste structuri, cât şi a banilor publici care sunt cheltuiţi pentru acest aparat, în sensul maximizării rezultatelor”, a declarat, luni, Ionel Dancă, la Palatul Victoria.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sibiu, primul oraș NATO: workshop pentru administrația locală

Articolul următor

Universitatea de Vest Timişoara pregăteşte introducerea unui curs post-universitar în domeniul blockchain

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share