Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Extinderea firmelor în Zona Industrială Vest Sibiu a determinat Primăria să investească în dezvoltarea infrastructurii

Primăria Sibiu a anunțat că a finalizat modernizarea străzii Monaco din Zona Industrială Vest, în contextul extinderii unităților de producție din zonă.

Pe această stradă s-a modernizat carosabilul și s-a extins la două benzi, astfel că se circulă acum în dublu sens. De asemenea, s-au amenajat trotuarele și locuri de parcare în zona unităților de producție. Rețelele de apă și canalizare pluvială au fost extinse și s-a amenajat un sistem de iluminat public modern, au transmis reprezentanții Primăriei Sibiu.

Reconfigurarea străzii Monaco din Zona Industrială Vest a orașului este considerat a fi cea mai mare lucrare pe care administrația locală o implementează în zonă, ca valoare. Este vorba de un contract de 3,4 milioane de lei, fără TVA, semnat la începutul lunii aprilie, fiind atribuit în urma unei proceduri de achiziție publică societății Terra Building SRL. Strada Monaco din Sibiu este una dintre cele mai circulate străzi. Pe acolo circulă zilnic angajații celei mai mari companii cu sediu în Sibiu, Continental Automotive System – peste 4.000 de persoane.

„Lucrăm la prelungirea străzii Turda și este în curs procedura de achiziție pentru modernizarea și extinderea iluminatului public în zona industrială”, a spus în context Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

România a coborât pe locul 45 în clasamentul mondial privind calitatea vieţii şi bunăstarea socială

Articolul următor

Black Friday la TAROM: reduceri pentru zboruri către 28 de destinații

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share