Infrastructura Sibiu Ultimele stiri

Extinderea firmelor în Zona Industrială Vest Sibiu a determinat Primăria să investească în dezvoltarea infrastructurii

Primăria Sibiu a anunțat că a finalizat modernizarea străzii Monaco din Zona Industrială Vest, în contextul extinderii unităților de producție din zonă.

Pe această stradă s-a modernizat carosabilul și s-a extins la două benzi, astfel că se circulă acum în dublu sens. De asemenea, s-au amenajat trotuarele și locuri de parcare în zona unităților de producție. Rețelele de apă și canalizare pluvială au fost extinse și s-a amenajat un sistem de iluminat public modern, au transmis reprezentanții Primăriei Sibiu.

Reconfigurarea străzii Monaco din Zona Industrială Vest a orașului este considerat a fi cea mai mare lucrare pe care administrația locală o implementează în zonă, ca valoare. Este vorba de un contract de 3,4 milioane de lei, fără TVA, semnat la începutul lunii aprilie, fiind atribuit în urma unei proceduri de achiziție publică societății Terra Building SRL. Strada Monaco din Sibiu este una dintre cele mai circulate străzi. Pe acolo circulă zilnic angajații celei mai mari companii cu sediu în Sibiu, Continental Automotive System – peste 4.000 de persoane.

„Lucrăm la prelungirea străzii Turda și este în curs procedura de achiziție pentru modernizarea și extinderea iluminatului public în zona industrială”, a spus în context Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Related posts

Consiliul Concurenței, aviz favorabil pentru preluarea Depaco de către Teraplast

Stefana Muresan

Grupul farmaceutic Dona a recrutat un manager cu experienţă în auto

Stefana Muresan

Asahi vizează extinderea brandurilor premium locale pe pieţele internaţionale

Stefana Muresan

Leave a Comment