Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Black Friday la TAROM: reduceri pentru zboruri către 28 de destinații

TAROM anunță o companie „Black Friday” pentru perioada 12 – 17 noiembrie, când pot fi procurate bilete cu preț redus pentru 28 de destinații.

Așadar, cu un tarif ce pornește de 119 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, puteți procura bilete către Bucureşti – Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino și Lyon.

Începând cu 139 euro dus-întors, cu toate taxele incluse, sunt disponibile bilete către Bucureşti – Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona, Erevan și Nisa. De asemenea, începând cu 159 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, puteți zbura către Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid și Londra. Oferta include: zbor dus-întors, cu toate taxele incluse, un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg (30 kg pentru Roma, Amman şi Beirut), check-in și catering la bord.

Termenii şi condiţiile ofertei

Perioadă de vânzare a biletelor cu preț redus este între 12 – 17 noiembrie 2019, iar perioada de călătorie este 29 noiembrie 2019 – 31 octombrie 2020, data ultimului retur. Perioada minimă de şedere la destinaţie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, perioada maximă de şedere fiind de 30 zile. De asemenea, oferta este valabilă doar pe curse operate cu avioane TAROM.

Rezervarea şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp, mai puţin în cazul rezervărilor efectuate pe siteul TAROM pentru care a fost bifată opţiunea de plată în agenţie în termen de maxim 48 de ore. Reducere de 90% pentru tariful fără loc pentru primul infant până la vârsta de 2 ani. Modificarea datelor de călătorie poate fi făcută doar cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50 EUR/echivalentul monedei de plată. Rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă. De asemenea, este import că țineți cont de faptul că locurile pentru această ofertă sunt limitate şi sunt disponibile doar pe zboruri TAROM selecţionate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Extinderea firmelor în Zona Industrială Vest Sibiu a determinat Primăria să investească în dezvoltarea infrastructurii

Articolul următor
bursa.ro

Sorin Lazăr, președintele Comisiei de Buget din Camera Deputaților: „Antreprenorii au nevoie să nu fie încurcați de statul român”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share