Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SIBIU: O linie de producție a medicamentelor oncologice este scoasă la vânzare, cu prețul de pornire de peste 10 milioane de euro

O linie de producție a medicamentelor oncologice ce aparține fabricii Polisano din Sibiu este scoasă la vânzare, prin licitație cu strigare. Prețul începe de la 10 milioane de euro.

Licitația va avea loc pe data de 20 noiembrie, ora 12:00, la sediul din Sibiu, str. Crișanei nr.1A, județul Sibiu, pentru vânzarea activului Linie completă de producție medicamente oncologice „Terapia cancerului”, situată în Sibiu, Șoseaua Alba Iulia, nr. 156. Prețul de pornire al licitației este de 10.364.290 euro, exclusiv TVA.

Ofertanții care doresc să participe la licitație trebuie să depună documentele specificate în cuprinsul caietului de sarcini, ce poate fi achiziționat de la sediul lichidatorului judiciar, Bdo Business Restructuring S.P.R.L. din Sibiu, str. Crișanei nr.1A, jud. Sibiu, cel mai târziu cu două zile lucrătoare înainte de organizarea ședinței de licitație, până la ora 16:00.

În cazul în care achiziția nu va avea loc, licitații ulterioare vor mai fi organizate pe 4 și 18 Decembrie, apoi pe 29 Ianuarie și 12 Februarie 2020.

Publicația online Turnul Sfatului scrie că în afară de linia de producție a medicamentelor oncologice, scoasă la vânzare, o altă linie pentru producția tot de medicamente oncologice este complet funcțională și ar urma să înceapă producția la Sibiu chiar pe parcursul acestei luni, după o investiție de 70 de milioane de euro. Publicația face trimitere la surse anonime.

„Sunt mai multe linii de producție a medicamentelor oncologice în respectiva fabrică, dezvoltate pe societăți diferite. Sunt patru linii în total: două pentru oncologice solide orale, una în proprietatea Polisano Pharmaceuticals și cealaltă a Polisano SRL, și două pentru medicamente oncologice injectabile, solubile – a căror proprietate este împărțită la fel. S-a dorit a fi o variantă de back-up, dacă sunt probleme pe o linie de producție să se poată continua pe cealaltă. La licitație sunt scoase acum liniile de producție ale Polisano”, scrie Turnul Sfatului. „Dacă SC Polisano SRL a rămas în proprietatea familiei Vonica, în cazul Polisano Pharmaceuticals controlul companiei a ajuns de anul trecut la grupul Grampet, deținut de Gruia Stoica. Aproape 75% din părțile sociale ale firmei sunt controlate acum de Stoica. Restul părților sociale sunt deținute de avocatul Remus Borza și de partenerii acestuia în cadrul Euro Insol (Nicoleta și Adrian Muntean)”, mai scrie sursa citată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BNR lansează o monedă din argint cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la înființarea Universității de Vest din Timișoara

Articolul următor

Fără reduceri sau facilități pentru industria ospitalităţii. Timişoara a stabilit taxele locale pe 2020

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share