Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brașov: Rom Paper investește un milion de euro în amenajarea viitorului sediu, după procurarea Euro Tricot

Compania brașoveană Rom Paper se va reloca, anul viitor, în fosta fabrică de textile pe care a cumpărat-o anul trecut, Euro Tricot. Investițiile în noul sediu ajung la milion de euro.

Firma brașoveană a cumpărat anul trecut activele companiei Euro Tricot, aflată în faliment, prețul de achiziție pentru hala de 4.000 de metri pătrați și terenul de 24.000 de metri pătrați fiind de 1,7 milioane de euro. Osman Yelmer, directorul Rom Paper, a declarat pentru BizBrasov că pentru amenajarea și modernizarea spațiului cumpărat, precum și pentru construirea altor clădiri, au fost alocați circa un milion de euro. „Spațiul actual în care ne desfășurăm activitatea va fi scos la vânzare”, a declarant sursa citată.

Compania a ajuns în primele nouă luni ale acestui an la un business de 60 de milioane de lei (12,5 milioane de euro), în creștere cu 11,5% față de anul anterior. Conducerea firmei estimează că va ajunge la finalul anului la un business de 16 milioane de euro, în timp ce numărul angajaților va urca de la 150 la 170 de persoane, mai menționează sursa citată.

Rom Paper a fost înfiinţată în anul 2002 de Claudiu şi Nicoleta Puchin şi are ca obiect de activitate producţia şi comercializarea de şerveţele de masă, prosoape pliate, hârtie igienică, prosoape cosmetice şi şerveţele la cutie.

Producătorul de hârtie, carton și ambalaje Vrancart Adjud a preluat în urmă cu trei ani Rom Paper Brașov, unul dintre cei mai importanți producători de hârtii igienico-sanitare din România, care deține și brandul Mototol, în cadrul unei tranzacții evaluate la 4,2 – 6,5 milioane euro.

Foto: paper.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Taxiuri hibride, în premieră, pe străzile din Alba Iulia

Articolul următor

Compania de software Endava îşi extinde activitatea din Timişoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share