Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Centru de Excelență în Stomatologie în valoare de 600.000 de euro la Oradea

Clinicile Dentare Dr. Leahu au inaugurat joi, 14 noiembrie, în Complexul Luceafărul din Oradea, un Centru de Excelență în Stomatologie pentru pacienții din regiune și din străinătate – simultan cu deschiderea altor clinici, în București și Constanța.

Investiția se ridică la 600.000 de euro și presupune opt cabinete dentare (dintre care câteva dedicate exclusiv copiilor) dotate cu aparatură medicală de ultimă generație, radiologie și chirurgie ambulatorie și echipe medicale complexe pregătite să ofere tratamente personalizate pacienților de toate vârstele.

Clinicile Dentare Dr. Leahu, liderul pieței de stomatologie în ce privește numărul de cabinete deschise în țară, a inaugurat simultan cu centrul de la Oradea, alte două clinici, în București și Constanța. O premieră în industria stomatologică și din punct de vedere al investiției totale, care se ridică la 3,7 milioane de euro, din care clinica din Oradea beneficiază de facilități în valoare de 600 de mii de euro.

Scopul nostru e democratizarea sănătății: ne propunem ca toți românii să beneficieze de acces rapid la sănătate reală, adică servicii integrate de tip one-stop-shop, în care echipe multidisciplinare oferă într-un timp limitat și în același loc cele mai bune opțiuni de tratament. Ne bucurăm că am reușit să ajungem mai aproape de comunitatea orădeană cu un Centru de Excelență care să deservească și pacienți din regiune, dar și Ungaria, Germania și Austria, prin care să impunem un standard în industria stomatologică locală și în cadrul căruia să creștem, alături de noi, profesioniști în sănătate dentară, a declarat Dr. Ionuț Leahu, fondatorul rețelei de clinici cu același nume.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu ajunge astfel să numere 86 de scaune în 12 clinici deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța și Oradea.

Noua clinică din Oradea pune la dispoziția pacienților opt cabinete, dotate la cele mai înalte standarde, inclusiv cu aparatură medicală performantă pentru servicii de radiologie și chirurgie în ambulatoriu. Pacienții vor putea să-și refacă întreaga dantură în doar 24 de ore, de exemplu, însă vor beneficia și de cele mai rapide și eficiente tratamente, realizate de medici specializați în toate ramurile medicinei dentare: protetică, endodonție, pedodonție, ortodonție, dar și în ce privește tratarea cazurilor speciale, cum ar fi pacienți cu afecțiuni psihice.

Deschiderea clinicii din Oradea creează și 30 de locuri de muncă noi în industrie, la standardele rețelei.

În ce privește industria locală de stomatologie, Bihor se află pe locul 14 în topul județelor din țară din țară după cifra de afaceri totală acumulată anul trecut, de 26.945.987 lei, în creștere cu 19% față de anul 2017. Primele poziții în top sunt ocupate de București, cu aproape 610 milioane de lei, urmat de județul Cluj, cu circa 111 milioane de lei. Tendința de creștere nu se resimte și la nivelul cabinetelor stomatologice: în 2018, în Bihor erau înregistrate 168 de cabinete (din totalul național de 1.514), cu 12 mai puține decât în 2017.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Programul Operaţional Regional a adus fonduri europene de 221 milioane de euro în Timiş

Articolul următor

Taxiuri hibride, în premieră, pe străzile din Alba Iulia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share