Bihor Investitii Lideri si afaceri Sanatate Ultimele stiri

Centru de Excelență în Stomatologie în valoare de 600.000 de euro la Oradea

Clinicile Dentare Dr. Leahu au inaugurat joi, 14 noiembrie, în Complexul Luceafărul din Oradea, un Centru de Excelență în Stomatologie pentru pacienții din regiune și din străinătate – simultan cu deschiderea altor clinici, în București și Constanța.

Investiția se ridică la 600.000 de euro și presupune opt cabinete dentare (dintre care câteva dedicate exclusiv copiilor) dotate cu aparatură medicală de ultimă generație, radiologie și chirurgie ambulatorie și echipe medicale complexe pregătite să ofere tratamente personalizate pacienților de toate vârstele.

Clinicile Dentare Dr. Leahu, liderul pieței de stomatologie în ce privește numărul de cabinete deschise în țară, a inaugurat simultan cu centrul de la Oradea, alte două clinici, în București și Constanța. O premieră în industria stomatologică și din punct de vedere al investiției totale, care se ridică la 3,7 milioane de euro, din care clinica din Oradea beneficiază de facilități în valoare de 600 de mii de euro.

Scopul nostru e democratizarea sănătății: ne propunem ca toți românii să beneficieze de acces rapid la sănătate reală, adică servicii integrate de tip one-stop-shop, în care echipe multidisciplinare oferă într-un timp limitat și în același loc cele mai bune opțiuni de tratament. Ne bucurăm că am reușit să ajungem mai aproape de comunitatea orădeană cu un Centru de Excelență care să deservească și pacienți din regiune, dar și Ungaria, Germania și Austria, prin care să impunem un standard în industria stomatologică locală și în cadrul căruia să creștem, alături de noi, profesioniști în sănătate dentară, a declarat Dr. Ionuț Leahu, fondatorul rețelei de clinici cu același nume.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu ajunge astfel să numere 86 de scaune în 12 clinici deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța și Oradea.

Noua clinică din Oradea pune la dispoziția pacienților opt cabinete, dotate la cele mai înalte standarde, inclusiv cu aparatură medicală performantă pentru servicii de radiologie și chirurgie în ambulatoriu. Pacienții vor putea să-și refacă întreaga dantură în doar 24 de ore, de exemplu, însă vor beneficia și de cele mai rapide și eficiente tratamente, realizate de medici specializați în toate ramurile medicinei dentare: protetică, endodonție, pedodonție, ortodonție, dar și în ce privește tratarea cazurilor speciale, cum ar fi pacienți cu afecțiuni psihice.

Deschiderea clinicii din Oradea creează și 30 de locuri de muncă noi în industrie, la standardele rețelei.

În ce privește industria locală de stomatologie, Bihor se află pe locul 14 în topul județelor din țară din țară după cifra de afaceri totală acumulată anul trecut, de 26.945.987 lei, în creștere cu 19% față de anul 2017. Primele poziții în top sunt ocupate de București, cu aproape 610 milioane de lei, urmat de județul Cluj, cu circa 111 milioane de lei. Tendința de creștere nu se resimte și la nivelul cabinetelor stomatologice: în 2018, în Bihor erau înregistrate 168 de cabinete (din totalul național de 1.514), cu 12 mai puține decât în 2017.

Related posts

Primul salon al vinurilor la Oradea, organizat de Asociaţia pentru cultura şi civilizaţia vinului Millésime

Stefana Muresan

Alexandra Crivineanu, noul director de dezvoltare și marketing în cadrul RMN – Diagnostica

redactia

Producătorul de cabluri IPROEB din Bistrița – măriri de salarii cu 20% și noi investiții

Stefana Muresan

Județul Brașov în top 3 după numărul de vânzări de imobile. Alba și Sălaj – cele mai puține

Ligia Voro

Concertele Classic Unlimited încep o nouă călătorie prin țară la sfârșitul lunii octombrie

Ligia Voro

Transportatorul sălăjean Tur Cento a decis să reia traficul interjudețean

Nora Dumitrescu

Astra Bus Arad pregătește lansarea unui nou model de troleibuz

Stefana Muresan

Oradea investește peste 6 milioane de euro în 12 hectare de spații verzi

Traian Dan

ROMSILVA oferă spre vânzare peste 65000 de pomi autohtoni de Crăciun

redactia

La 100 de ani de la înființare, Opera își deschide larg ușile și își dezvăluie cortina!

Ligia Voro

Moda românească, măsuri de relansare pe piaţa americană

Ligia Voro

TC Capital lansează proiectul Hyperion Towers

Ionut Oprea

Băimărenii vor “electrifica” primul Hornbach din Bihor

Nora Dumitrescu

Bistriţa: Filadelfia, afaceri de 37 mil. euro în 2016

Stefana Muresan

Dunapack Packaging își consolidează operațiunile din România, prin extinderea și modernizarea fabricii din Sfântu Gheorghe

Stefana Muresan

Facultatea de Medicină a Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Iuliu Haţieganu', membră în reţeaua europeană ECTS-Medicine Association

Stefana Muresan

Europarlamentarul Daniel Buda: Asocierea în Agricultură – avantaje, inclusiv posibilitatea de negociere a unui preț mai bun al produselor

Stefana Muresan

Mobilitatea electrică în România, de la strategie la implementare

Stefana Muresan

Un producător italian de jeansi ar putea realiza la Reşita combinezoane medicale dintr-un material special, reutilizabile

Robert Bloancă

Clujul, premiul european pentru inovare

Stefana Muresan

Contract de finanțare prin POR în valoare de 5,7 mil. lei, semnat de ADR Vest

redactia

Transportatorul International Alexander din Arad a ajuns la afaceri de 70 mil. euro în 2018

Stefana Muresan

Premieră în România: Autobuze cu GPS în județul Bihor

Stefana Muresan

Banca Transilvania, premiată de ASF pentru responsabilitate socială

Stefana Muresan

Leave a Comment