Bihor Investitii Lideri si afaceri Sanatate Ultimele stiri

Centru de Excelență în Stomatologie în valoare de 600.000 de euro la Oradea

Clinicile Dentare Dr. Leahu au inaugurat joi, 14 noiembrie, în Complexul Luceafărul din Oradea, un Centru de Excelență în Stomatologie pentru pacienții din regiune și din străinătate – simultan cu deschiderea altor clinici, în București și Constanța.

Investiția se ridică la 600.000 de euro și presupune opt cabinete dentare (dintre care câteva dedicate exclusiv copiilor) dotate cu aparatură medicală de ultimă generație, radiologie și chirurgie ambulatorie și echipe medicale complexe pregătite să ofere tratamente personalizate pacienților de toate vârstele.

Clinicile Dentare Dr. Leahu, liderul pieței de stomatologie în ce privește numărul de cabinete deschise în țară, a inaugurat simultan cu centrul de la Oradea, alte două clinici, în București și Constanța. O premieră în industria stomatologică și din punct de vedere al investiției totale, care se ridică la 3,7 milioane de euro, din care clinica din Oradea beneficiază de facilități în valoare de 600 de mii de euro.

Scopul nostru e democratizarea sănătății: ne propunem ca toți românii să beneficieze de acces rapid la sănătate reală, adică servicii integrate de tip one-stop-shop, în care echipe multidisciplinare oferă într-un timp limitat și în același loc cele mai bune opțiuni de tratament. Ne bucurăm că am reușit să ajungem mai aproape de comunitatea orădeană cu un Centru de Excelență care să deservească și pacienți din regiune, dar și Ungaria, Germania și Austria, prin care să impunem un standard în industria stomatologică locală și în cadrul căruia să creștem, alături de noi, profesioniști în sănătate dentară, a declarat Dr. Ionuț Leahu, fondatorul rețelei de clinici cu același nume.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu ajunge astfel să numere 86 de scaune în 12 clinici deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța și Oradea.

Noua clinică din Oradea pune la dispoziția pacienților opt cabinete, dotate la cele mai înalte standarde, inclusiv cu aparatură medicală performantă pentru servicii de radiologie și chirurgie în ambulatoriu. Pacienții vor putea să-și refacă întreaga dantură în doar 24 de ore, de exemplu, însă vor beneficia și de cele mai rapide și eficiente tratamente, realizate de medici specializați în toate ramurile medicinei dentare: protetică, endodonție, pedodonție, ortodonție, dar și în ce privește tratarea cazurilor speciale, cum ar fi pacienți cu afecțiuni psihice.

Deschiderea clinicii din Oradea creează și 30 de locuri de muncă noi în industrie, la standardele rețelei.

În ce privește industria locală de stomatologie, Bihor se află pe locul 14 în topul județelor din țară din țară după cifra de afaceri totală acumulată anul trecut, de 26.945.987 lei, în creștere cu 19% față de anul 2017. Primele poziții în top sunt ocupate de București, cu aproape 610 milioane de lei, urmat de județul Cluj, cu circa 111 milioane de lei. Tendința de creștere nu se resimte și la nivelul cabinetelor stomatologice: în 2018, în Bihor erau înregistrate 168 de cabinete (din totalul național de 1.514), cu 12 mai puține decât în 2017.

Related posts

Corteva Agriscience™ creează un sistem de finanțare nerambursabilă pentru dezvoltarea agriculturii cu impact pozitiv asupra climei   

Ligia Voro

Transgaz investește 152 milioane de euro în dezvoltarea rețelei în zona Moldovei

redactia

Restricțiile de călătorie în țările UE sunt actualizate pe o platformă creată de un clujean

Ion Surdu

Singurul tablou românesc din colecția IBM, repatriat de Artmark

Ligia Voro

Program integrat de stimulare a antreprenoriatului în mediul urban din Regiunea Nord-Vest

Stefana Muresan

Maramureșenii, stimulați cu 1,3 milioane de euro ca să își recicleze deșeurile

Nora Dumitrescu

Investiții de 12 mil. euro în Parcul Industrial Eurobusiness II din Oradea

redactia

Apare Baia Mare Shopping Park, pe platforma industrială Mobam

Nora Dumitrescu

COVID-19: Comisia Europeană oferă până la 80 de milioane de euro companiei germane CureVac, ca să dezvolte cât mai rapid un vaccin

Papuc Irina

Compania clujeană Hosterion se extinde în Olanda, SUA şi Marea Britanie

Stefana Muresan

Mega Image, în Cluj, Timişoara, Oradea şi Arad

Stefana Muresan

SIBIU, A CAPITAL OF CULTURE ANIMATED BY MORE THAN ONE HUNDRED EVENTS. 2018 – A YEAR MARKED BY THE CENTENARY OF THE GREAT UNION

Stefana Muresan

AgriPlanta-RomAgroTec: Cele mai noi tendințe în tehnologia agricolă

Stefana Muresan

Arad: 300 de biciclete pentru elevi, din bani europeni

Stefana Muresan

Marisiensis se amână pentru luna octombrie 2020

Ligia Voro

Auchan, venituri de 52,8 miliarde euro, în creștere cu 0,7%, anul trecut

Stefana Muresan

Un arhitect mureşean, curatorul proiectului „Mnemonics” la Bienala de Arhitectură de la Veneția

Stefana Muresan

Nymphaea Oradea redeschis din 3 iulie

Traian Dan

Adrian Pintea, Director General APIA: Procentul de absorbție din Fondul European de Garantare Agricolă este simțitor mai mare

Stefana Muresan

Antreprenoriatul feminin clujean, reprezentat la Parlamentul European, de Asociația Femeilor de Afaceri Cluj

Stefana Muresan

Cifra de afaceri în comerț, în creștere cu 7,1 la sută în primele zece luni

Papuc Irina

BNR ia măsuri menite să atenueze impactul epidemiei de coronavirus asupra populației

Traian Dan

După 10 ani ca CEO al P3, Ian Worboys se implică în proiecte antreprenoriale

Ionut Oprea

„Baza intergalactică” de la Turda, liant între toate zonele turistice ale Transilvaniei

Stefana Muresan

Leave a Comment