Investitii Sibiu Ultimele stiri

Promenada Sibiu, inaugurat oficial de NEPI Rockcastle

Centrul comercial Promenada Sibiu, deținut de fondul de investiţii NEPI Rockcastle, și-a deschis ușile pentru sibieni, astăzi la ora 10:00. Situat pe strada Lector, nr 1-3, în zona centrului vechi al Sibiului, cel mai nou centru comercial din oraș a fost vizitat de mii de oameni încă de la primele ore ale dimineții, formând ambuteiaje în zonă. Sibienii au la dispoziție peste 150 de magazine cu haine și încălțăminte de brand, produse de îngrijire și înfrumuțesare, dar și diverse restaurante și un cinema multiplex. 

În urma unei investiții de 100 de milioane de euro, noul mall găzduiește peste 150 de magazine și spații comerciale, ce acoperă toate categoriile de produse și servicii, cel mai nou concept de hypermarket Kaufland, primul cinematograf multiplex din oraș, CineGold, cu 9 săli, și peste 2.600 mp de food court.

Promenada Sibiu se desfășoară pe 4 niveluri și dispune de o suprafață închiriabilă de 42.200 de metri pătrați, ocupată în prezent în proporție de peste 99%. Proiectul prevede 1.600 de locuri de parcare, dispuse pe 4 niveluri. Dintre acestea, 400 sunt situate la nivelul 2, cu acces direct la zona de food court și cinematograf.

„Promenada Sibiu este un centru comercial de ultimă generație, un nou standard pentru retailul românesc și un reper de arhitectură pentru industria de profil. Prin Promenada Sibiu vom oferi o nouă imagine orașului, ce va atrage nu doar localnici, dar și vizitatori din regiune și, bineînțeles, turiști. Am acordat o atenție deosebită mixului comercial cu cel de divertisment, pentru că a merge la mall nu mai este doar acea activitate clasică, dedicată cumpărăturilor de haine. În 2019 este o destinație de entertainment, de noi descoperiri culinare sau de petreceri, alături de prieteni și familie”, a spus Dorinel Udma, Center Manager Promenada Sibiu și Asset Management NEPI Rockcastle la ceremonia de deschidere.

„Pentru Sibiu, economic, un centru comercial premium era o necesitate. Nivelul de trai este ridicat în Sibiu, locuri de muncă există cu salarii decente, iar sibienii vor să își cheltuie banii pe lucru de calitate”, a declarat și primarul Sibiului, Astrid Fodor, prezentă la deschidere.
Primarul a mai adăugat că mall-ul se află la nici 10 minute de mers pe jos din centrul istoric și că toate autobuzele din oraș ajung aici, îndemnând oamenii să lase mașinile acasă dacă vin la mall. Pe parcursul zilei în zonă s-au format ambuteiaje, iar edilul a răspuns jurnaliștilor că aceasta ar deveni o problemă artificială, dacă oamenii ar da prioritate transportului public.

Promenada Sibiu aduce sub acelaşi acoperiş unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte şi accesorii din țară, printre care: Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Oysho, Sinsay, Guess, Levi’s, Nissa, 4F, Mango, Tommy Hilfiger, Vagabond, US Polo ASSN, Grid, Sport Vision si Buzz. Pentru înfrumusețare și îngrijire, vizitatorii vor putea alege din ofertele  Sephora, MAC, iar pentru cadouri prețioase vor putea alege dintre bijuteriile brandului Kultho.

Lista opțiunilor de cumpărături este completată de: Zara, Massimo Dutti, H&M, Mohito, Bigotti, New Yorker, Reserved, LC Waikiki, Orsay, BSB, Mustang Jeans, CCC, Amely, Kenvelo, Jolidon, Penti, Tom Tailor și Boutique 17.

Iubitorii de bijuterii şi accesorii au la dispoziție magazinele Kultho, Teilor, Splend’or, Pandora, Swarovski, Rozaoro, Bijou Brigitte, Meli Melo și Bijuteria Stil. Pe zona de îngrijire și înfrumusețare, oferta este bogată: Sephora, Douglas, Gerovital, Beautik, MAC, Yves Rocher, Sabon, Cupio, NYX și NomasVello.

De asemenea, oferta de îmbrăcăminte și articole sportive este reprezentată de brandurile Sport Vision, Various Brands, Buzz, Hervis, 4F, Sizeer, Grid.

Jucării și hăinuțe pentru copii vor putea fi cumpărate din magazinele Noriel, SMYK, Mayoral, dar și din magazinele ancore ce se adresează întregii familii. Și segmentul Home & Deco este acoperit cu generozitate de magazinele Nobila Casa și Cador.

Ultimele inovații în materie de gadgeturi, telefonie și produse electronice și electrocasnice sunt disponibile în magazinele EMAG, Altex, Arsis, Orange și Hoco. Pentru iubitorii de film a fost deschis primul cinematograf multiplex cu 9 săli de proiecție, 1.400 de locuri.

Pasionații de lectură vor putea alege din colecțiile de carte tipărită și pe suport electronic, idei de cadouri, de la Carturești și de la hypermarketul Kaufland.

Zona de food court va ocupa un spaţiu de aproximativ 2.600 mp şi va găzdui restaurante și fast food-uri variate, cu specific internaţional și local, precum: KFC, Jerry’s Pizza, Spartan, Shanghai, Chopstix, Pep & Pepper, 3F, Salad Box, Pizza Bonita, Insieme, Burger House, City Burger, Mara Mura, Bubble Waffle, Meat INC, Noodle Pack, Mesopotamia. Oferta de cafenele include: Starbucks, Tucano, Kafune, Narcofee Roasters. Produse alimentare vor putea fi achiziționate și din magazinul dm.

Pe lângă multitudinea de magazine și spații de divertisment, vizitatorii au acces și la o gamă completă de servicii, printre care curățătorie și retușuri la 5asec, farmacia Help Net, pet shop-ul Animax, magazinele de optică OptiU și Opticris, magazinele de produse naturiste Floare de Colț și Vitamix, agenția de turism DerTour și salonul de înfrumusețare Apollo.

În zilele inaugurale, în perioada 14-17 noiembrie, vizitatorii se pot bucura de cumpărături la prețuri reduse cu până la 80% la numeroase produse, iar organizatorii promit vizitatorilor evenimente speciale.

Related posts

Florile de mină ale Maramureșului, obiectiv turistic

Nora Dumitrescu

Transilvania Train, la a treia ediție, prin patru oraşe medievale: Brașov, Sighişoara, Alba Iulia şi Sibiu

Stefana Muresan

Arc Parc Industrial intră în piața rezidențială

Nora Dumitrescu

Sisteme de ventilație pe bani europeni implementate în două școli orădene

Traian Dan

Bihor: 230 mil. lei pentru varianta de ocolire Aleșd Sud

Stefana Muresan

Fondatorul AROBS s-a întâlnit cu noul ministru al fondurilor europene

Nora Dumitrescu

Transilvania, privilegiată la autostrăzi în 2021

Nora Dumitrescu

Gabriela Streza, noul director de marketing al AdePlast

Stefana Muresan

S-a semnat contractul pentru sectorul de autostradă Nușfalău – Suplacu de Barcău

Traian Dan

Băimărenii vor “electrifica” primul Hornbach din Bihor

Nora Dumitrescu

PiatraOnline a lansat businessul în sistem de franciză; printre oraşele vizate: Cluj, Timişoara, Sibiu şi Brașov

redactia

7 monumente, trei din Transilvania, pot fi revitalizate cu finanțare nerambursabilă

Ligia Voro

Francezii de la Orange vor racola antreprenorii în tehnologie din Ardeal

Nora Dumitrescu

Ambasadorul Germaniei, Cord Meier-Klodt, a vizitat Oradea

Traian Dan

OMV Petrom își extinde prezența Upstream în regiunea Mării Negre

Papuc Irina

Sonaca Aerospace Transylvania has started the developing of its activities on S200 aircraft and is recruiting new employees

Stefana Muresan

Germanii de la Lidl vor inaugura mai multe magazine în Ardeal

Nora Dumitrescu

Acord cadru pentru serviciile topografice si de cadastru privind imobilele din domeniul public si privat al Clujului

Stefana Muresan

Silcotub își dublează producția de componente pentru airbag

Nora Dumitrescu

Centura Metropolitană a Clujului, variante de traseu. Cost final estimat – 250 milioane de euro

redactia

ADR Vest oferă întreprinderilor mici şi mijlocii finanţări de 37 de milioane de euro

Robert Bloancă

Trei oferte pentru Drumul National 28B, Târgu Frumos – Botoșani

Ligia Voro

Recunoașterea europeană a internaționalizării la UVT

Papuc Irina

Proiecte în valoare de jumătate de miliard de euro, contractate prin Regio-POR 2014-2020, în Regiunea Vest

Stefana Muresan

Leave a Comment