Cluj Lideri si afaceri Slider Ultimele stiri

Premii naţionale majore pentru compania clujeană Arhivatorul

Compania Arhivatorul a luat premiul II la Topul Național al Firmelor și premiul I, acordat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România

Arhivatorul a primit pe 7 noiembrie, premiul II  la Gala „Topul Național al Firmelor”, organizată de Camera de Comerț și Industrie a României. Premiul a fost acordat în categoria Întreprinderi Mici, în cadrul subcategoriei Activități ale bibliotecilor și arhivelor și a fost înmânat domnului Florin Cuc, General Manager.

Topul, aflat la ediția a XXVI-a este un barometru al performanței în afaceri și are obiectivul de a premia companii din diferite sectoare de activitate. Clasamentul TNF 2019 este organizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a capitalului angajat.

Arhivatorul a fost premiat de către Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România cu locul 1, conform clasamentului național pe domenii de activitate, după profitul brut în categoria Întreprinderilor Mici. Premiul a fost preluat de către Domnul Florin Cuc, General Manager și Cristi Pană, Director Regional, Arhivatorul. 

“Considerăm acest premiu un semn de încredere în calitatea serviciilor pe care le livrăm și ne bucurăm că suntem apreciați. Noi, la Arhivatorul livrăm soluţii integrate de gestionare a documentelor și obiectivul nostru este să asigurăm toate serviciile necesare pentru implementarea unui birou cu Zero HârtiiZero Hârtii este un proiect unic în România prin care preluăm toată povara gestionării documentelor de la client, din momentul în care acestea intră în companie și până când își termină ciclul de viață. Pe parcursul întregului flux de lucru garantăm siguranţa și securitatea documentelor și a datelor.”, a declarat Florin Cuc. 

Arhivatorul a fost fondată  în 2015, cu capital 100% românesc. Compania are trei centre logistice în Timișoara și București, respectiv în Luncani, județul Cluj unde dispune de cel mai mare spațiu de arhivă în Transilvania, aproximativ 5000 mp. 

 

Related posts

Austriecii de la XXXLutz – la Timișoara, Cluj și București

Stefana Muresan

Medist Group se relocheaza in Novis Plaza

Stefana Muresan

Final de an sub semnul voluntariatului și al faptelor bune la Groupe Renault România

Nicolae Pop

Leave a Comment