Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Firma orădeană Valtryp, dublu premiată la „Topul național al firmelor 2019”

Volanele îmbrăcate aici ajung pe mașini de lux și premium precum Jaguar, Mercedes, Porsche, Audi, Volkswagen, Lancia, BMW, Ford, Honda, Toyota sau Volvo.

 

Este vorba despre compania orădeană Valtryp, prima companie cu capital 100% românesc, în domeniul automotive – îmbrăcarea volanelor în piele, lemn piele și a altor accesorii din interiorul autoturismelor. Firma a fost înființată în 1995 de către Vasile Valeriu Trip, care are la bază profesia de inginer.

 

Firmă multipremiată

Pereții biroului administratorului firmei sunt acoperiți în cea mai mare parte cu diplome și cupe obținute de-a lungul anilor la nivel județean și național. Ultimele i-au fost decernate la Topul național al firmelor 2019”, organizat în 7 noiembrie 2019, la București. Valtryp a fost singura companie care a obținut două premii: Premiul I la domeniul de activitate după profit brut și Premiul special „Pentru numărul de locuri de muncă nou create”.

Întrebat cum de a reușit să mențină și să crească numărul contractelor cu firme de prestigiu din domeniul automotive din afara României, Vasile Valeriu Trip spune că: Contractele au crescut datorită respectării a cinci criterii importante: punctualitate, seriozitate, calitate, livrare la timp și preț bun”.

Hala nouă Valtryp
FOTO: TRANSILVANIA BUSINESS

Valtryp s-a evidențiat și prin numărul de locuri de muncă nou create. În timp ce alte firme fac concedieri, Valtryp face angajări. În prezent, firma are 140 de angajați, dar noua hală, dotată la cele mai înalte standarde, proaspăt inaugurată în Parcul industrial Eurobusiness II Oradea, este pregătită pentru 600 de angajați.

La Valtryp nu sunt doar eu, suntem o echipă. Munca în echipă ne dă valoare. Suntem toți la fel de buni. Suntem o familie și colaborăm foarte bine”, a explicat Vasile Valeriu Trip, unul dintre secretele succesului firmei Valtryp.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Baia Mare, zi decisivă: își prezintă la Bruxelles proiectul pentru Capitala Tineretului

Articolul următor
zilesinopti

Palatul Universul din Bucureşti a fost scos la vânzare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share