Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O companie germană vrea să investească 10 milioane de euro într-o fabrică de tehnologii de cântărire și tranșare la Brașov

Compania germană Bizerba SE & Co. KG, furnizor german de tehnologii de cântărire și tranșare pentru industrie și comerț și lider mondial în domeniul tehnologiei de cântărire și etichetare industrial, intenționează să investească 10 milioane de euro într-o fabrică în sud-estul Europei, printre orașele vizate pentru amplasarea acesteia aflându-se Brașovul și Oradea.

O delegație a companiei s-a aflat zilele trecute la Brașov, pentru a vedea eventualele locații din oraș și din parcurile industrial din zonă. Potrivit unor surse apropiate investitorilor germani, viitoarea fabrică ar urma să aibă 150 de angajați și să deservească întreaga Europă de Est, scrie BizBrasov.

Bizerba a fost fondată în 1866 de frații Bizer din Balingen. Numele său este un compus din numele orașului și Bizer. Bizerba are în prezent peste 100 de divizii în întreaga lume și este localizată în Balingen, Germania.

Bizerba are aproximativ 4.100 de angajați în întreaga lume, inclusiv sediul central și 3 unități de producție în Germania, precum și 41 de filiale și 69 de reprezentanți naționali.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
zilesinopti

Palatul Universul din Bucureşti a fost scos la vânzare

Articolul următor

Târgul de Crăciun Oradea își va deschide porțile în 29 noiembrie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share