București Real Estate Slider Ultimele stiri

Colliers International își consolidează echipa locală de leadership: Cinci directori au fost promovați ca Parteneri ai companiei 

Compania de consultanță imobiliară Colliers International Romania și-a mărit echipa de leadership cu cinci noi Parteneri. Laurențiu Duică (Head of Industrial Agency), Simina Niculiță (Head of Retail Agency), Sebastian Dragomir (Head of Office Advisory), Raluca Buciuc (Head of Valuation Services) și Octavian Trofin (Head of Operations) au fost promovați ca Parteneri începând din 1 noiembrie. Directorii celor cinci departamente se alătură lui Laurențiu Lazăr, Managing Partner, și Ștefaniei Baldovinescu, Senior Partner în cadrul Colliers.

„Succesul unei echipe se bazează pe spiritul și implicarea activă a fiecăruia, pe rezultatele obținute împreună, pe sentimentul de apartenență, pe încredere și plăcerea de a construi împreună. Este atât de important să reușești să creezi și să dezvolți acel nucleu de oameni aliniați ca viziune și scop, cu care să poți înfrunta orice provocare, care pot la rândul lor să unească întregul grup, în primul rând, și apoi să crească business-ul”, a declarat Laurențiu Lazăr, Managing Partner al Colliers International Romania.

„La Colliers am prețuit mereu colaborarea și legăturile strânse între noi, educația și plăcerea de a veni la serviciu, iar colegii mei au dovedit de-a lungul timpului că sunt adânc ancorați în aceste valori. Numirea lor ca Parteneri validează, pe lângă experiența și reușitele lor în piața imobiliară, încrederea în abilitatea lor de a forma atât oameni cât și specialiști, împreună cu care să trecem la nivelul următor”, a adăugat Laurențiu Lazăr.

„Extinderea parteneriatului nostru în România este un pas natural în creșterea culturii și a business-ului de excepție pe care le-am construit. Cunoscându-i pe fiecare dintre Partenerii noi de câțiva ani, sunt încântat din punct de vedere personal și profesional să fac acest anunț. A deveni Partener arată, pe de o parte, angajamentul și încrederea pe care atât compania, cât și liderii le au unii față de ceilalți și, pe de altă parte, succesul constant al business-ului din România”, a declarat Luke Dawson, Managing Director & Head of Capital Markets, Europa Centrală și de Est.

„Colliers a înregistrat rezultate foarte bune anul trecut și are toate șansele să încheie un 2019 cel puțin la fel de bun. Astfel, numirea celor cinci noi Parteneri vine ca un vot de încredere din partea biroului regional în întreaga noastră echipă, în viziunea noastră și în planul nostru pe termen lung”, a încheiat Laurențiu Lazăr.

 

Related posts

Drumuri Bihor și Drumuri Orășenești Oradea, lucrări de întreținere rutieră de peste 19 milioane de euro

redactia

Preţurile proprietăţilor rezidenţiale au crescut în toată ţara

Stefana Muresan

New entry on the Romanian retail market: Nr1 Fitness opens its first location, with a 24/7 open program, in Rotar Park Residence

Papuc Irina

Emanuel Oprea, Oprea Avi-Com: „Fabrica de nutrețuri combinate din Sânpaul va avea multiple avantaje competitive, inclusiv un foarte bun raport calitate-preț”

Stefana Muresan

Iulius incepe constructia a 3 noi cladiri

Ionut Oprea

CORESPONDENȚĂ SPECIALĂ TB – Klaus Iohannis: ”Europa a venit în România!”

Stefana Muresan

Tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova-Pitești a fost trimis la ANAP

Ligia Voro

Fonduri europene pentru restaurarea Ulpia Traiana Sarmizegetusa

Stefana Muresan

Maramureș: Compania americană Universal Alloy Corporation Europe investeşte peste 250 de milioane de euro într-un centru pentru producţia de componente pentru aeronave

redactia

S-a încheiat campania de solicitare a subvențiilor APIA: în 2020 sunt mai puține cereri, dar pentru o suprafață agricolă mai mare

Ion Surdu

Românii și italienii, cei mai ingrijorați de schimbările climatice

Ligia Voro

New cargo system at Amsterdam Airport

Transilvania Business

O investiție de 2,5 milioane de euro: Seniorenresidenz Maria Theresia, căminul – acasă de la Șura Mică

redactia

Număr record de cereri pentru negocierile cu băncile în cadrul CSALB

Traian Dan

Spitalul regional de la Cluj costă o jumătate de miliard de euro

Nora Dumitrescu

Ministrul Agriculturii le promite tinerilor fermieri terenuri concesionate de la ADS în suprafață de 50 de hectare

Papuc Irina

Transgaz, profit în creştere cu 21% în 9 luni

Stefana Muresan

Autostrada Sebeș – Turda, blocată în instanță

Nora Dumitrescu

Azur SA, brandul colorat de vopsele al Timișoarei. O istorie de peste 150 de ani. 

Ligia Voro

Romgaz va distribui un dividend suplimentar de 1,30 lei/acţiune

redactia

Instalație de lumini “made in Cluj” în centrul financiar al Londrei

Nora Dumitrescu

Vor veni în ţară peste 800 milioane euro, fonduri europene

Stefana Muresan

Investiții în valoare de 32 mil. euro în domeniul apelor, la Ineu

Stefana Muresan

Pakistanezii vor să trimită jumătate de milion de muncitori în România

Stefana Muresan

Leave a Comment