București Real Estate Slider Ultimele stiri

Vibe Properties lansează Vibe Forward, un proiect rezidențial de amploare amplasat în principalul pol de business din București

Vibe Properties lansează Vibe Forward, un proiect imobiliar major, amplasat în principalul pol de business din București. Vibe Forward va fi un complex multifuncțional unitar și complet integrat, cu o arhitectură unică, format din trei turnuri rezidențiale de înălțimi diferite, construite în jurul unei piațete centrale private ce se va ridica desupra nivelului străzii, conectată cu o galerie comercială modernă sub forma unei arcade.  Proiectul este considerat unic și prin faptul că sporește gradul de utilitate al unei locuințe, integrând cu succes conceptul de home office. 

Proiectul, pentru care a fost deja eliberată autorizația de construire, va fi dezvoltat în două etape, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu din nordul Bucureștiului, în zona centrală a hubului de business și va cuprinde la final 448 de apartamente și spații comerciale. Primul proiect semnat de Vibe Properties în România, Vibe Forward, imaginat de Michael Israeli pentru a deveni un reper pe piața imobiliară autohtonă, este inspirat de vibe-ul proiectelor multifunționale din New York.

Prima etapă a proiectului este o clădire de tip turn de 17 etaje care va include 195 de apartamente, dar și 12 duplexuri situate la ultimele etaje.

„Vibe Forward este inspirat de energia proiectelor turn multifuncționale din New York, unde rezidenții trăiesc, muncesc, petrec timp de calitate în același perimetru urban, bucurându-se de o viață calitativă și valorizând principala resursă pe care, ca oameni o deținem – timpul. Vibe Forward definește viziunea noastră pentru ceea ce înseamnă a construi și anume proiecte în zone foarte căutate, fără compromisuri și promisiunea de a fi alături de clienții noștri pe termen lung. Credem în proiecte multifuncționale, nu în clădiri clasice unde rezidenții vin să doarmă și de unde pleacă zilnic pentru a pierde zeci și zeci de ore în trafic spre punctele de interes. Vibe Forward este primul nostru proiect în această formulă de asociere și dorim să reprezinte un punct de referință în piață”, arată Michael Israeli, co-fondator și Managing Partner Vibe Properties.

Vibe Forward va îmbina elemente precum siguranță și confort cu cele mai noi tehnologii de tip smart house aplicabile în real estate. Ansamblul va fi deservit de lifturi de mare viteză și avea un sistem integrat de locuință inteligentă care va permite controlul deplin al caracteristicilor mediului interior, precum temperatura ambientală, alertă în caz de inundație, incendiu sau managementul accesului în locuință. În plus, arhitecții introduc conceptul de spațiu inteligent, ceea ce înseamnă utilitate, funcționalitate și suprafețe utile ample.

„Am dorit un proiect eficient. Valorificăm suprafețele la maxim, astfel încât, pur și simplu nu există spații pierdute. Proiectul dă senzația de evoluție. A deține un apartament într-o astfel de zonă este o investiție foarte bună pe termen lung”, explică Rudolf Vizental, co-fondator și Board Member Vibe Properties.

Rezidenții se vor bucura de intimitatea unei piațete private care se va contura la finalul proiectului, spații comerciale, o zonă verde, dar și un spațiu privat de joacă pentru copii, precum și o serie de facilități – o cafenea în interiorul clădirii, sala de cinema, spațiu de co-working complet funcțional și echipat, prevăzut cu conexiune la internet de mare viteză atât de util pentru zilele în care aceștia optează pentru home office, respectându-le astfel intimitatea spațiului de locuit.

Clădirea va avea o parcare subterană pe două nivele, cu punct de încărcare rapidă pentru autovehiculele electrice, dar va fi prevăzută și o stație de trotinete electrice pentru deplasările de proximitate. Imobilul va fi certificat drept clădire rezidențială verde cu înaltă performanță energetică. Elemente precum sistemul de încălzire ultra performant sau fațada ventilată vor duce la un consum scăzut, ceea ce presupune costuri de întreținere mai mici pentru viitorii proprietari.

Un alt element distinctiv este accentul pus pe detalii arhitecturale atât la nivel interior, cât și exterior – zona de acces în clădire va avea o suprafață generoasă, cu elemente de design contemporan, balustradele vitrate pentru balcoane, sistem de iluminare LED etc. Viitorii locuitori ai Vibe Forward vor avea la dispoziție serviciile unui consultant de design interior.

Imobilul va fi compus din unități cu un dormitor cu suprafețe care pornesc de la 44 mp, două dormitorare cu suprafețe ce încep de la 60 mp și trei dormitoare cu suprafețe de 75 mp sau mai mari. Ultimul nivel al clădirii este rezervat duplexurilor. Vibe Forward este semnat de studioul de arhitectură KXL, iar Premier Estate Management, companie recunoscută de servicii de real-estate, oferă consultanță de specialitate în elaborarea conceptului acestui proiect.

Related posts

Nouă destinație de city break de pe Aeroportul Internațional Cluj

Stefana Muresan

Primul monitor cardiac miniaturizat din Transilvania, implantat la Clinicco Brașov

Ligia Voro

Spitalul Sf. Constantin din Brașov, afa­ceri de aproximativ 10 mil. euro

Stefana Muresan

Sibiul si Timisoara – orase prezente la Cities of Tomorrow #5 – cap de afis pe listele investitorilor

Ionut Oprea

MIPIM 2020 rescheduled to June 2-5 in Cannes

Ionut Oprea

Brașovul va avea o nouă zonă pietonală. Cum va arăta aceasta

Papuc Irina

EuropaProperty announces short-list for 15th annual SEE Real Estate Awards

Papuc Irina

Studiu: Mai mult de două treimi dintre manageri folosesc inteligența artificială în afaceri

Papuc Irina

Tânărul absolvent de Harvard care s-a întors în România și îi pregătește pe elevi pentru universitățile de top din străinătate

redactia

Telemeaua de Sibiu a obţinut protecţie naţională, producătorii vor fi certificaţi

Stefana Muresan

Ion Țiriac demarează lucrările de construcții pe fosta platformă Lemexim din Brașov

Stefana Muresan

Clujenii și brașovenii comandă online mâncare de peste 50 de lei

Nora Dumitrescu

Wetterbest a lansat noul mat în piața de învelitori metalice: NEOMAT 30

Ligia Voro

Maurer Imobiliare, proiect național de anvergură

Stefana Muresan

P3 continues P3 Bucharest park expansion, raising first column of first new warehouse of 2017.

Ionut Oprea

Constructorul arădean P.A.B. aparținând omului de afaceri Ion Sandu, angajări masive

Stefana Muresan

La OCPI Bihor se pot studia din nou cărțile funciare vechi: taxa 10 lei/15 minute

Traian Dan

ZF: Cel mai mare pariu al Kaufland pentru piața din România – investiții de 300 de milioane de euro în 2020

Papuc Irina

Boc, la Bruxelles: “UE dispare dacă nu rezolvăm exodul creierelor”

Nora Dumitrescu

Clujenii de la Societatea de Construcţii Napoca și bihorenii de la Trameco, în cursa pentru Centurile Capitalei

Stefana Muresan

Business (r)Evolution Bucuresti

Ionut Oprea

Golful românesc, în căutarea timpului pierdut

Ligia Voro

Mall-urile Zalăului, deschise la foc automat

Nora Dumitrescu

Synevo, 14 centre de recoltare amplasate în vestul țării

redactia

Leave a Comment