Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vibe Properties lansează Vibe Forward, un proiect rezidențial de amploare amplasat în principalul pol de business din București

Vibe Properties lansează Vibe Forward, un proiect imobiliar major, amplasat în principalul pol de business din București. Vibe Forward va fi un complex multifuncțional unitar și complet integrat, cu o arhitectură unică, format din trei turnuri rezidențiale de înălțimi diferite, construite în jurul unei piațete centrale private ce se va ridica desupra nivelului străzii, conectată cu o galerie comercială modernă sub forma unei arcade.  Proiectul este considerat unic și prin faptul că sporește gradul de utilitate al unei locuințe, integrând cu succes conceptul de home office. 

Proiectul, pentru care a fost deja eliberată autorizația de construire, va fi dezvoltat în două etape, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu din nordul Bucureștiului, în zona centrală a hubului de business și va cuprinde la final 448 de apartamente și spații comerciale. Primul proiect semnat de Vibe Properties în România, Vibe Forward, imaginat de Michael Israeli pentru a deveni un reper pe piața imobiliară autohtonă, este inspirat de vibe-ul proiectelor multifunționale din New York.

Prima etapă a proiectului este o clădire de tip turn de 17 etaje care va include 195 de apartamente, dar și 12 duplexuri situate la ultimele etaje.

„Vibe Forward este inspirat de energia proiectelor turn multifuncționale din New York, unde rezidenții trăiesc, muncesc, petrec timp de calitate în același perimetru urban, bucurându-se de o viață calitativă și valorizând principala resursă pe care, ca oameni o deținem – timpul. Vibe Forward definește viziunea noastră pentru ceea ce înseamnă a construi și anume proiecte în zone foarte căutate, fără compromisuri și promisiunea de a fi alături de clienții noștri pe termen lung. Credem în proiecte multifuncționale, nu în clădiri clasice unde rezidenții vin să doarmă și de unde pleacă zilnic pentru a pierde zeci și zeci de ore în trafic spre punctele de interes. Vibe Forward este primul nostru proiect în această formulă de asociere și dorim să reprezinte un punct de referință în piață”, arată Michael Israeli, co-fondator și Managing Partner Vibe Properties.

Vibe Forward va îmbina elemente precum siguranță și confort cu cele mai noi tehnologii de tip smart house aplicabile în real estate. Ansamblul va fi deservit de lifturi de mare viteză și avea un sistem integrat de locuință inteligentă care va permite controlul deplin al caracteristicilor mediului interior, precum temperatura ambientală, alertă în caz de inundație, incendiu sau managementul accesului în locuință. În plus, arhitecții introduc conceptul de spațiu inteligent, ceea ce înseamnă utilitate, funcționalitate și suprafețe utile ample.

„Am dorit un proiect eficient. Valorificăm suprafețele la maxim, astfel încât, pur și simplu nu există spații pierdute. Proiectul dă senzația de evoluție. A deține un apartament într-o astfel de zonă este o investiție foarte bună pe termen lung”, explică Rudolf Vizental, co-fondator și Board Member Vibe Properties.

Rezidenții se vor bucura de intimitatea unei piațete private care se va contura la finalul proiectului, spații comerciale, o zonă verde, dar și un spațiu privat de joacă pentru copii, precum și o serie de facilități – o cafenea în interiorul clădirii, sala de cinema, spațiu de co-working complet funcțional și echipat, prevăzut cu conexiune la internet de mare viteză atât de util pentru zilele în care aceștia optează pentru home office, respectându-le astfel intimitatea spațiului de locuit.

Clădirea va avea o parcare subterană pe două nivele, cu punct de încărcare rapidă pentru autovehiculele electrice, dar va fi prevăzută și o stație de trotinete electrice pentru deplasările de proximitate. Imobilul va fi certificat drept clădire rezidențială verde cu înaltă performanță energetică. Elemente precum sistemul de încălzire ultra performant sau fațada ventilată vor duce la un consum scăzut, ceea ce presupune costuri de întreținere mai mici pentru viitorii proprietari.

Un alt element distinctiv este accentul pus pe detalii arhitecturale atât la nivel interior, cât și exterior – zona de acces în clădire va avea o suprafață generoasă, cu elemente de design contemporan, balustradele vitrate pentru balcoane, sistem de iluminare LED etc. Viitorii locuitori ai Vibe Forward vor avea la dispoziție serviciile unui consultant de design interior.

Imobilul va fi compus din unități cu un dormitor cu suprafețe care pornesc de la 44 mp, două dormitorare cu suprafețe ce încep de la 60 mp și trei dormitoare cu suprafețe de 75 mp sau mai mari. Ultimul nivel al clădirii este rezervat duplexurilor. Vibe Forward este semnat de studioul de arhitectură KXL, iar Premier Estate Management, companie recunoscută de servicii de real-estate, oferă consultanță de specialitate în elaborarea conceptului acestui proiect.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Creștere de aproape 11% a veniturilor Digi Communications NV

Articolul următor

Colliers International își consolidează echipa locală de leadership: Cinci directori au fost promovați ca Parteneri ai companiei 

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share