Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cel mai ieftin abonament la Untold va costa 100 de euro

Organizatorii celui mai mare festival de muzică electronică din România, Untold, au anunțat prețurile abonamentelor la evenimentul cu 400.000 de participanți care va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 30 iulie – 2 august 2020.

La cea de-a cincea ediție 375.000 de participanți au trecut pragul festivalului și au trăit recitalurile celor 200 de artiști internaționali de pe cele 10 scene. Organizatorii și-au propus să-și depășească recordurile de la ediția aniversară din 2019, când festivalul a fost cu casa închisă încă din iunie.

Primele abonamente se vor pune în vânzare din 20 noiembrie, ora 14:00 și vor fi disponibile doar pentru cei care se înregistrează pe postalul Untold.com. Abonamentele General Access sunt la prețul de 109 euro plus taxe, din prețul final de 199 de euro, plus taxe.

La această variantă fanii festivalului au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit în maximum 30 de zile de la achiziția abonamentului.

După acest termen, deținătorii abonamentelor vor trebui să plătească taxe suplimentare. Participanții au la dispoziție și abonamentele General Access Flexi, la 119 euro, plus taxe, din prețul final de 214 euro, plus taxe.

La această variantă, participanții au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. În niciuna dintre variantele de mai sus, cumpărătorii nu pot returna abonamentele, susțin organizatorii.

Fanii au posibilitatea să achiziționeze și abonamente General Access Risk Free la prețul de 122 euro plus taxe, din prețul final de 216 euro, plus taxe. La această variantă, cei care au achiziționat abonamentul pot realiza check-in-ul gratuit în maximum 30 de zile de la achiziția acestuia și îl pot returna cu până la cel puțin 14 zile înaintea de începerea festivalului.

Vor fi disponibile și abonamentele VIP, la prețul de 309 euro plus taxe, din prețul final de 399 de euro, plus taxe. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani, iar cei care îl achiziționează pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maximum 30 de zile de la plata abonamentului.

Untold a lansat luni aftermovie-ului festivalului din 2019. Acesta surprinde, în 11 minute, cele mai intense momente trăite de public și artiști. Aftermovie-ul va deveni disponibil pe canalul de youtube al Untold, în rezoluție 4K.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sălăjenii de la Simex își duc noul concept la Moscova

Articolul următor
economica.net

Patronatele din turism cer Guvernului să înființeze Autoritatea Națională pentru Turism, care să fie condusă de un președinte cu rang de secretar de stat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share