Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sennheiser: inovații în industria audio, produse la Brașov

Concernul german Sennheiser, specializat în producția de căști, microfoane si monitoare de studio a inaugurat anul acesta fabrica sa din Ghimbav, în urma unei investiții de circa cinci milioane de euro, iar acum la Brașov se produc unele dintre cele mai căutate tehnologii audio din lume.

Fabrica din Ghimbav este deja responsabilă pentru producția unor modele clasice Sennheiser, precum legendarele căști pentru DJ HD 25, dar și pentru produse profesionale, inclusiv noua serie de microfoane fără fir XSW-D.

Alături de fabricile existente, noua bază de producție din România este esențială în strategia companiei de a se consolida pe termen lung ca o afacere de familie independentă și va asigura flexibilitate pentru a acoperi cererea din piață.

„Mulțumită înaltei calificări a echipei din Brașov, fabrica este deja responsabilă pentru producția unor modele clasice Sennheiser, precum legendarele căști pentru DJ HD 25, familia de căști HD 600 dedicate audiofililor și proaspătul lansat pe piață Momentum Wirelles. Aceasta din urmă este o cască premium cu funcții de noise cancellation și transparent hearing, care îi oferă utilizatorului posibilitatea de a auzi anumite sunete atunci când zgomotul de exterior este blocat – de exemplu, pot auzi anunțurile din aeroport fără a se expune la tot zgomondul de fundal”, mai spune managerul fabricii. Introducerea unor noi proiecte ține de strategia globală de portofoliu a companiei și de capacitatea operațională a fabricii, de aceea în perioada următoare ne concentrăm pe consolidarea activității existente”. a spus Violeta Balint, managerul general al fabricii de la Ghimbav, citată de BizBrasov.

Fondată în 1945, compania Sennheiser este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de căști, difuzoare, microfoane și sisteme de transmisie wireless. Din 2013, compania este administrată de Daniel Sennheiser și Dr. Andreas Sennheiser, reprezentanții celei de-a treia generații a familiei care conduce compania. În 2018, grupul Sennheiser a înregistrat o cifră de afaceri totală de 710,7 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Noi destinaţii pentru perioada de iarnă, în Timiş. La Deta are loc un Târg de Crăciun, iar la Margina vă aşteaptă căluşarii

Articolul următor
romania-insider.com

BCR anunță o potențială emisiune inaugurală de obligațiuni de tip Senior Non Preferred denominată în RON

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share