Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

22 de milioane m3 de componente auto expediate din România către uzine ale alianței Renault Nissan Mitsubishi

•  Alliance International Logistics Network (AILN) Mioveni a expediat, în cei 14 ani de activitate, 22 de milioane m³ de colecții de piese (CKD  sau SKD ) către 24 de uzine ale Alianței Renault Nissan în lume. 

• Piesele expediate sunt utilizate la asamblarea vehiculelor din gama Global Access (din care fac parte și modelele Dacia produse pe plataforma industrială de la Mioveni) și Nissan.  

•  AILN Mioveni, cunoscut la inaugurare, în 2005, drept Centrul de Export CKD Logan, este cea mai mare platformă de export piese vehicule la nivelul Groupe Renault. 

•    AILN Mioveni este parte a Direcţiei Logistică România care asigură atât importul și expediţia pieselor către uzine ale Alianţei din lume, cât şi expediția vehiculelor produse la Uzinele Dacia din Mioveni.

 

AILN gestionează peste 21 000 de componente necesare fabricării vehiculelor Dacia, Renault şi Nissan, în diverse versiuni. Aceste piese sunt livrate de 651 furnizori, din care 108 sunt localizați în România.

« Acest succes se datorează echipelor. Platforma logistică AILN este aprovizionată cu componenete vehicule de la Uzinele Dacia și de la furnizori din România sau din afara țării. Capacitatea de încărcare a unui trailer este între 6 și 8 vehicule, iar a unui tren, între 224 și 294 de vehicule finite. Mașinile sunt transportate pe cale rutieră, feroviară și maritimă. Cea mai îndepărtată destinație este Noua Caledonie. Am reușit să atingem performanța de a fi principala platformă logistică la nivelul Groupe Renault”, a declarat Alexandru Giurgescu, director al Direcției Logistică România.

Direcția Logistică România din cadrul platformei industriale Dacia de la Mioveni are ca principală misiune asigurarea condițiilor necesare bunei desfășurări a procesului de comandă/aprovizionare şi transport de piese pentru fabricația vehiculelor şi a componentelor mecanice în Uzinele Dacia de la Mioveni, precum şi în cele 24 de uzine ale Alianței Renault Nissan Mitsubishi care produc vehicule din gama Global Access la nivel internaţional. Totodată, Direcția Logistică România deservește direcția Comercială prin organizarea şi expedierea produselor finite (vehicule noi) către rețeaua autorizată de vânzări din România și din afara țării.

Sursa text și foto: www.gruprenault.ro/

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Austriecii de la Voestalpine au activat o fabrică la Câmpia Turzii

Articolul următor

CET Arad îşi rea activitatea şi va trece la producţia de energie electrică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share