Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Austriecii de la Voestalpine au activat o fabrică la Câmpia Turzii

Divizia High Performance Metals a grupului austriac Voestalpine a dat în funcțiune o unitate în județul Cluj, în perimetrul fostului combinat Industria Sârmei.

“Azi am avut deosebita plăcere să răspund invitației adresate de către societatea Voestalpine, divizia High Performance Metals, societate cu capital austriac, cu sediul central în Linz, la inaugurarea noii fabrici de la Câmpia Turzii.

Grupul Voestalpine este unul dintre principalii furnizori din Europa pentru industria auto, electrocasnice și industrie energetică, un lider mondial în tehnologia căilor ferate, oțelurilor de scule și profilelor speciale.

Voestalpine are în componența sa 500 de companii de distribuție și producție, distribuite pe cinci continente și împărțite în patru divizii: Steel, High Performance Metals, Metal Engineering și Metal Forming.

Investiția de la Câmpia Turzii, din incinta combinatului, reprezintă una dintre cele mai importate secții ale grupului și se va ocupa de tratamente termice de cea mai bună calitate, în cel mai scurt timp. Un nou pas în reindustrializarea Câmpiei Turzii, o nouă diversificare pe piața locurilor de muncă”, a menționat primarul Dorin Lojigan.

Grupul Voestalpine are sediul central în Linz (Austria) și este unul dintre principalii furnizori din Europa pentru industria auto, electrocasnice și industria energetică. Unul dintre liderii mondiali în tehnologia căilor ferate, oțelurilor de unelte și profilelor speciale Voestalpine este nr. european pentru producția de șine.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Guvernul va finanța Baia Mare dacă ajunge capitală a tineretului

Articolul următor

22 de milioane m3 de componente auto expediate din România către uzine ale alianței Renault Nissan Mitsubishi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share