Cluj Industrie Ultimele stiri

Austriecii de la Voestalpine au activat o fabrică la Câmpia Turzii

Divizia High Performance Metals a grupului austriac Voestalpine a dat în funcțiune o unitate în județul Cluj, în perimetrul fostului combinat Industria Sârmei.

“Azi am avut deosebita plăcere să răspund invitației adresate de către societatea Voestalpine, divizia High Performance Metals, societate cu capital austriac, cu sediul central în Linz, la inaugurarea noii fabrici de la Câmpia Turzii.

Grupul Voestalpine este unul dintre principalii furnizori din Europa pentru industria auto, electrocasnice și industrie energetică, un lider mondial în tehnologia căilor ferate, oțelurilor de scule și profilelor speciale.

Voestalpine are în componența sa 500 de companii de distribuție și producție, distribuite pe cinci continente și împărțite în patru divizii: Steel, High Performance Metals, Metal Engineering și Metal Forming.

Investiția de la Câmpia Turzii, din incinta combinatului, reprezintă una dintre cele mai importate secții ale grupului și se va ocupa de tratamente termice de cea mai bună calitate, în cel mai scurt timp. Un nou pas în reindustrializarea Câmpiei Turzii, o nouă diversificare pe piața locurilor de muncă”, a menționat primarul Dorin Lojigan.

Grupul Voestalpine are sediul central în Linz (Austria) și este unul dintre principalii furnizori din Europa pentru industria auto, electrocasnice și industria energetică. Unul dintre liderii mondiali în tehnologia căilor ferate, oțelurilor de unelte și profilelor speciale Voestalpine este nr. european pentru producția de șine.

Related posts

Provocarea Hyperion Towers: achiziția biroului de catre IMM-uri

Papuc Irina

Sondaj BEI: România trebuie să investească în inovație și tehnologii noi

Traian Dan

“Hollywood” de Cluj se pregăteşte de start

redactia

Leave a Comment