Analize Antreprenori Bihor Slider Ultimele stiri

Firmele bihorene de top premiate la gala „Topul firmelor din judeţul Bihor”

Vineri, 15 noiembrie 2019, cele mai profitabile firme din județul Bihor au fost premiate în cadrul galei Topului firmelor din județul Bihor”. Evenimentul, organizat de Camera de Comerț și Industrie (CCI) Bihor, s-a desfășurat la restaurantul Queen Mary din Oradea.

«Topul firmelor din judeţul Bihor» include companiile bihorene care au înregistrat cele mai bune performanţe economice în anul precedent. Curajul şi perseverenţa sunt cu siguranţă cel puţin câteva dintre calităţile incontestabile care stau la baza funcţionării celor 1.613 firme care s-au clasat pe primele trei locuri în Top la secţiunile aferente domeniului lor de activitate”, a declarat Ioan Micula, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Bihor.

În topurile judeţene sunt admise entităţile care sunt comercianţi conform legii şi îndeplinesc simultan următoarele condiţii cu privire la datele de bilanţ depus pentru anul anterior: profit în exploatare pozitiv, cifră de afaceri de minim 100.000 de lei în cazul microintreprinderilor şi minim 250.000 de lei în cazul celorlalte entităţi.

Topul județean al firmelor a fost structurat pe șapte domenii de activitate: Cercetare – Dezvoltare și High Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcţii; Servicii; Comerţ şi Turism. Clasamentul judeţean a fost analizat şi validat de o comisie a topului de firme, numită de conducerea Camerei.

În judeţul Bihor, pentru anul 2018, au depus bilanţ 25.392 de firme, din care pentru calculul punctajului, conform criteriilor metodologiei de selecţie, au fost acceptate 7.579 de firme. În Top 10 au intrat 3.210 firme, iar în top 3 sunt 1.613 firme”, a declarat Constantin Badea, secretarul general al CCI Bihor.

Fiecare cameră de comerţ din România trimite la Camera Naţională de comerţ topul firmelor situate pe locurile 1 – 10 la fiecare domeniu, grupă şi clasă de mărime a întreprinderii. Dintre acestea, prin interclasare, rezultă „Topul naţional al firmelor”.

Related posts

Tunel de 1,35 km pe autostrada Sibiu – Pitești. Licitație pentru un tronson de 9,8 km între Tigveni și Curtea de Argeș

Stefana Muresan

Aeroportul Internaţional Baia Mare, redeschis traficului intern şi extern în iunie

Stefana Muresan

Luiza Zan și Ploiești Jazz Trio concertează vineri la Karpatia Horse Show

Ligia Voro

Leave a Comment