Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Firmele bihorene de top premiate la gala „Topul firmelor din judeţul Bihor”

FOTO: CCI BIHOR

Vineri, 15 noiembrie 2019, cele mai profitabile firme din județul Bihor au fost premiate în cadrul galei Topului firmelor din județul Bihor”. Evenimentul, organizat de Camera de Comerț și Industrie (CCI) Bihor, s-a desfășurat la restaurantul Queen Mary din Oradea.

«Topul firmelor din judeţul Bihor» include companiile bihorene care au înregistrat cele mai bune performanţe economice în anul precedent. Curajul şi perseverenţa sunt cu siguranţă cel puţin câteva dintre calităţile incontestabile care stau la baza funcţionării celor 1.613 firme care s-au clasat pe primele trei locuri în Top la secţiunile aferente domeniului lor de activitate”, a declarat Ioan Micula, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Bihor.

În topurile judeţene sunt admise entităţile care sunt comercianţi conform legii şi îndeplinesc simultan următoarele condiţii cu privire la datele de bilanţ depus pentru anul anterior: profit în exploatare pozitiv, cifră de afaceri de minim 100.000 de lei în cazul microintreprinderilor şi minim 250.000 de lei în cazul celorlalte entităţi.

Topul județean al firmelor a fost structurat pe șapte domenii de activitate: Cercetare – Dezvoltare și High Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcţii; Servicii; Comerţ şi Turism. Clasamentul judeţean a fost analizat şi validat de o comisie a topului de firme, numită de conducerea Camerei.

În judeţul Bihor, pentru anul 2018, au depus bilanţ 25.392 de firme, din care pentru calculul punctajului, conform criteriilor metodologiei de selecţie, au fost acceptate 7.579 de firme. În Top 10 au intrat 3.210 firme, iar în top 3 sunt 1.613 firme”, a declarat Constantin Badea, secretarul general al CCI Bihor.

Fiecare cameră de comerţ din România trimite la Camera Naţională de comerţ topul firmelor situate pe locurile 1 – 10 la fiecare domeniu, grupă şi clasă de mărime a întreprinderii. Dintre acestea, prin interclasare, rezultă „Topul naţional al firmelor”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

EXPO MODĂ – Design Vestimentar la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Articolul următor

Primarii de municipii au discutat cu premierul Ludovic Orban. „Realitatea bugetului este îngrijorătoare”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share