Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un nou stimulent pentru angajații români: tichetele și cardurile culturale

În goana și rutina zilnică, fiecare dintre noi are nevoie măcar de o insulă de bine și frumos din care să-și ia energia și inspirația pe termen lung. Timpul liber, de calitate, a devenit cea mai importantă resursă a omului modern.

ACCES LA CULTURĂ

Tichetele Up Cultură şi varianta lor digitală, cardurile Up Cultură, pot fi acordate de orice angajator care îşi preţuieşte echipa şi vrea să o recompenseze într-un mod inedit, prin acces la cultură și timp liber bine petrecut. Oferirea lor va constitui, cu siguranță, un avantaj în orice pachet salarial.

Tichetele și cardurile Up Cultură pot fi utilizate pentru achiziţionarea de cărţi şi manuale şcolare, filme şi albume muzicale în orice format, pentru a merge la spectacole de teatru, filme şi proiecţii cinematografice, concerte, târguri şi expoziţii, festivaluri, dar şi pentru intrarea la muzee şi parcuri tematice, inclusiv cele destinate copiilor.

Un argument în plus pentru acordarea lor este impactul general pe care îl au tichetele și cardurile culturale.  Pe termen lung, acestea contribuie la accesul la cultură a tot mai mulţi români și, totodată, la creșterea consumului de cultură locală.

BENEFICII

Beneficiul principal al acordării tichetelor și cardurilor Up Cultură este contribuția la acel echilibru greu de atins, între viaţa personală şi profesională. Oamenii cu vieţi satisfăcătoare şi în afara orelor de muncă sunt oameni mai performanţi şi mai dedicaţi la serviciu.

Beneficiile fiscale nu sunt nici ele de ignorat. Tichetele și cardurile culturale se încadrează în categoria cheltuielilor sociale și sunt deductibile la calculul impozitului pe profit în limita a 5% din valoarea cheltuielilor cu salariile angajaților. La acordarea a 150 de Lei în tichete culturale, pe hârtie sau digitale, angajatorul are un avantaj fiscal de 86 de Lei per angajat, față de aceeași sumă acordată în bani.

FACILITĂȚI

Cardul Up Cultură vine cu facilităţi şi servicii suplimentare pentru urmărirea tranzacțiilor și a soldului, precum și oferte speciale de la parteneri. Beneficiarii vor avea acces rapid la informaţii despre sold, tranzacţii şi operaţiuni prin intermediul platformei Up online, a aplicaţiei mobile Up Mobil– disponibilă din Google Play sau App Store – şi a serviciului IVR. Plata se face simplu şi rapid, cardul Up Cultură fiind unul contactless, iar pentru tranzacţii mai mici de 100 de lei nu este nevoie de introducerea codului PIN.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Consumatorii din Sălaj, îndemnați de stat să achite cu cardul

Articolul următor

Banca Mondială va ajuta Clujul să își aducă investitori

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share