Finante-banci IT&C Slider Ultimele stiri

Un nou stimulent pentru angajații români: tichetele și cardurile culturale

În goana și rutina zilnică, fiecare dintre noi are nevoie măcar de o insulă de bine și frumos din care să-și ia energia și inspirația pe termen lung. Timpul liber, de calitate, a devenit cea mai importantă resursă a omului modern.

ACCES LA CULTURĂ

Tichetele Up Cultură şi varianta lor digitală, cardurile Up Cultură, pot fi acordate de orice angajator care îşi preţuieşte echipa şi vrea să o recompenseze într-un mod inedit, prin acces la cultură și timp liber bine petrecut. Oferirea lor va constitui, cu siguranță, un avantaj în orice pachet salarial.

Tichetele și cardurile Up Cultură pot fi utilizate pentru achiziţionarea de cărţi şi manuale şcolare, filme şi albume muzicale în orice format, pentru a merge la spectacole de teatru, filme şi proiecţii cinematografice, concerte, târguri şi expoziţii, festivaluri, dar şi pentru intrarea la muzee şi parcuri tematice, inclusiv cele destinate copiilor.

Un argument în plus pentru acordarea lor este impactul general pe care îl au tichetele și cardurile culturale.  Pe termen lung, acestea contribuie la accesul la cultură a tot mai mulţi români și, totodată, la creșterea consumului de cultură locală.

BENEFICII

Beneficiul principal al acordării tichetelor și cardurilor Up Cultură este contribuția la acel echilibru greu de atins, între viaţa personală şi profesională. Oamenii cu vieţi satisfăcătoare şi în afara orelor de muncă sunt oameni mai performanţi şi mai dedicaţi la serviciu.

Beneficiile fiscale nu sunt nici ele de ignorat. Tichetele și cardurile culturale se încadrează în categoria cheltuielilor sociale și sunt deductibile la calculul impozitului pe profit în limita a 5% din valoarea cheltuielilor cu salariile angajaților. La acordarea a 150 de Lei în tichete culturale, pe hârtie sau digitale, angajatorul are un avantaj fiscal de 86 de Lei per angajat, față de aceeași sumă acordată în bani.

FACILITĂȚI

Cardul Up Cultură vine cu facilităţi şi servicii suplimentare pentru urmărirea tranzacțiilor și a soldului, precum și oferte speciale de la parteneri. Beneficiarii vor avea acces rapid la informaţii despre sold, tranzacţii şi operaţiuni prin intermediul platformei Up online, a aplicaţiei mobile Up Mobil– disponibilă din Google Play sau App Store – şi a serviciului IVR. Plata se face simplu şi rapid, cardul Up Cultură fiind unul contactless, iar pentru tranzacţii mai mici de 100 de lei nu este nevoie de introducerea codului PIN.

 

Related posts

Afacerea de familie Agro Radu din Păuleşti, vânzări de circa 6 milioane euro

Stefana Muresan

Atterbury Europe and Iulius open EUR220m mixed-use Iulius Town Timisoara, Romania, this August

Ligia Voro

VCST Automotive Production Alba Iulia, 5 ani de activitate. Investiții de 40 de milioane de lei, estimate în 2018

Stefana Muresan

Leave a Comment