Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mentorat pe bani europeni pentru 49 de antreprenori din Ardeal

49 de antreprenori care și-au pornit afaceri prin proiectul european Partener StartUP vor fi sprijiniți de mentori pentru a-și desfășura cu succces business-ul.

“Proiectul realizat de un consorțiu de opt colaboratori oferă susținere pentru start-up-uri pe o perioadă de doi ani. În 26 noiembrie, antreprenorii vor primi consiliere pe tema raporturilor juridice de muncă, astfel încât să aibă toate informațiile necesare pentru angajații lor, inclusiv legat de contractele cu timp parțial sau de munca de noapte” a anunțat conducerea Clusterului Mobilier Transilvan (CMT).

Proiectul a fost lansat la Cluj anul trecut. 440 de persoane au putut urma cursuri de antreprenoriat, iar 49 de idei de afaceri selectate primesc finanţare de până la 40.000 de euro. Proiectul include un curs aplicat de educație antreprenorială, dar şi granturi financiare.

Cei înscrişi în program au parte de stagii de practică la companii de profil, servicii de mentorat și consiliere, de acces la rețelele profesionale ale partenerilor și chiar de posibilitatea de atragere de finanțare suplimentară.

Programul este derulat de Gea Strategy & Consulting, în calitate de beneficiar, împreună cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj, CMT, AgroTransilvania Cluster, Asociația Română pentru Industrie Electronică și Software Transilvania, Asociația Ropot, Universitatea Oradea.

Proiectul se aplică în Regiunea Nord-Vest, vizează afaceri în zona urbană şi este finanţat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020. Cei interesaţi s-au angajat să menţină afacerea cu doi angajaţi timp de minimum şase luni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujul își revitalizează un parc cu 10 milioane de euro

Articolul următor

Compania de inteligenţă artificială Everseen îşi mută sediul principal la Timişoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share