Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primele autobuze electrice ale Zalăului, puse în funcțiune din martie

Din martie 2020 pe străzile municipiului Zalău vor putea fi văzute autobuze electrice produse în Cehia. Municipalitatea a contractat 20 de astfel de vehicule.

Conducerea Primăriei Zalău a avut o întâlnire cu reprezentanții asocierii Anadolu Automobil Rom  – Aic Trucks – Radcom. Acesteia i-a fost atribuit, în urma unei licitații, proiectul privind modernizarea sistemului de transport în comun, achiziția a 20 de autobuze electrice, stații de încărcare, e-ticketing și Inteligent Transport System.

“Discuția a vizat mai ales clarificări privind respectarea termenelor de livrare a autobuzelor electrice și a graficului de lucrări pentru stațiile de încărcare. Apreciez că începând cu luna martie 2020 locuitorii municipiului vor putea circula cu aceste mijloace moderne de transport în comun”, a transmis primarul Zalăului, Ionel Ciunt.

La întâlnire a fost prezent inginerul Jindrich Chudy, directorul companiei producătoare din Cehia. În cadrul întâlnirii s-a convenit asupra unui grafic de livrări, primele autobuze urmând să fie furnizate în februarie 2020.

Aceasta a fost urmată de o vizită în teren la locațiile unde vor fi amplasate cele 26 de stații de încărcare (6 stații de încărcare rapidă și 20 de încărcare lentă).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Firmele mici, baza economiei Maramureșului: 1,1 miliarde euro

Articolul următor

2,5 milioane de lei pentru refacerea Dealului Ciuperca din Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share