Antreprenori Maramureș Ultimele stiri

Firmele mici, baza economiei Maramureșului: 1,1 miliarde euro

Cifra anuală de afaceri a agenților economici din județul Maramureș a atins valoarea de 3,8 miliarde de euro, majoritatea produsă de întreprinderile mici.

Acestea au avut o pondere de 29%, cu 1,1 miliarde de euro, urmate de întreprinderile foarte mari, cu 0,8 miliarde (22%), microîntreprinderile, cu 0,7 miliarde (20%) și întreprinderile mijlocii, cu 0,7 miliarde (19%). Întreprinderile mari au avut afaceri de 0,3 miliarde (9%).

Agenții economici din județ vor avea la dispoziție o nouă statistică privind economia județului. Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) a pregătit un anuar cu ajutorul căruia investitorii își vor putea face o idee cu privire la evoluția economică și la posibilele domenii de în care se pot lansa.

CCIM este o organizație creată în 1990 pentru a reprezenta, a apăra și a susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țară și din străinătate.

Related posts

Sesiune regională de informare în cadrul programului “Dezvoltarea IMM-urilor din România”

Stefana Muresan

“Medicina este cu oameni și despre oameni”, spune dr. Carmen Nicolau despre misiunea Centrului de Medicină Integrativă Lotus Life

redactia

Americanii de la Cognizant instruiesc în IT tinerii din Baia Mare

Nora Dumitrescu

Leave a Comment