Antreprenori București Mediu Mureș Ultimele stiri

WESSLING România a lansat noua versiune a site-ului

WESSLING România a lansat noua versiunea website-ului  https://ro.stage.wessling-group.com/ro/ . Noul website oferă posibilitatea de a cunoaște mai bine compania, de a cunoaște rețeaua internațională din care face parte WESSLING Romania.

 

Clienții WESSLING beneficiază astfel de o experiență online îmbunătățită, acces rapid la informații și o utilizare prietenoasă de pe orice tip de dispozitiv (smartphone, PC, tabletă). Noul website https://ro.stage.wessling-group.com/ro/ vă permite să aflați rapid informațiile de care aveți nevoie despre noi și serviciile noastre.

Pentru noi, să ascultăm în permanență ceea ce ne transmit partenerii noștri de afaceri reprezintă un motor pentru dezvoltarea continuă și menținerea companiei pe poziția de cel mai bun furnizor de servicii de analize de laborator alimentare și de mediu și consultanță de mediu. Ne dorim să construim împreună o relație reciproc avantajoasă”, a transmis directorul general WESSLING România, Ioan Hașegan.

Printre noile functionalități pe care le presupune noul website se numără urmatoarele:

  • Acces facil la gama de servicii datorită prezentării acestora într-o formă structurată, în funcție de    tipologia matricei;
  • Informații rapide de contact;
  • Harta cu identificarea locațiilor unde se află utilizatorul și afișarea locației celui mai apropiat laborator;
  • Formular pentru solicitarea de servicii;
  • Oferirea de feedback;
  • Oferta de analize cu specificarea metodei de referință și a altor date importante;
  • Conținut permanent actualizat și noutăți despre grupul WESSLING și piața pe care activăm.

In cel mai scurt timp posibil va fi disponibil și Portalul online al clienților prin care aceștia vor fi la un singur click distanță de rapoartele și rezultatele testelor.

WESSLING România SRL este o companie membră a unei cunoscute reţele de laboratoare din Europa – WESSLING – cu sediul central în Germania. Cei peste 80 de angajați din România oferă o gamă unică de servicii de consultanță de mediu și laborator pentru analiză alimentară și protecție a mediului pe piață românească, cu cele 3 divizii – Siguranța alimentară și Consultanță de mediu din București și Protecția mediului din Târgu Mureș.

Related posts

Aeroportul Internațional Cluj își propune profit cât toate celelalte societăți la un loc

Stefana Muresan

Philip Morris, investiții uriașe și angajări masive în țară

Stefana Muresan

Aviatorilor 8 receives final “Excellent” BREEAM certification

Ionut Oprea

Leave a Comment