Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Industry Leaders Party & Networking în 18 decembrie la Chios Social Lounge, Cluj-Napoca

O nouă ediție din seria de evenimente X Party & Networking, va avea loc în 18 decembrie, începând cu ora 18.00, într-un cadru relaxat la Chios Social Lounge, Cluj-Napoca, Parcul Central. Pe parcursul acestui eveniment se încurajează o comunicare relaxată, fără sobrietatea întâlnirilor de business clasice și fără presiunea timpului, în care cei prezenți să aibă ocazia să se cunoască și să creeze conexiuni de valoare.

Industry Leaders Par­ty & Networking este un eveniment organi­zat de Intelglobalis Consulti­ng și revista Transilvania Business, care oferă op­o­rtunită­ți de networking cu reprezentanți de top ai companiilor din diferite industrii din Transilvania și nu numai.

“Această ediţie este dedicată sectorului industrial din Transilvania și nu numai. Industriile producătoare din țară noastră reprezintă un factor cheie de dezvoltare economică, de sustenabilitate și predictibilitate. Sute de mii de români muncesc în noua industrie românească, miliarde de euro au fost investite în ultimii 20-30 de ani în diferite sectoare industriale. Vă invităm să cunoașteți liderii companiilor industriale din România, să relaţionaţi cu ei și să aflați noile trenduri în domeniu”, a declarat Dr.Ing. Florin Bugnar, Director Executiv Intelglobalis Consulting, organizatorul evenimentului.


Pe lângă reprezentanţi de top a companiilor din industrie vor participa re­prezen­tanţi cu putere de decizie ai medi­ului de bu­sin­e­­ss (ma­­nageri, an­tr­e­pren­ori ş.­a.), repre­­­­­z­entanţi ai med­i­ul­ui juridic (avo­ca­ţi, no­tari, exec­uto­ri jude­cătoreşti ş.­a), rep­re­zentanţi ai admin­ist­­rației loca­le, med­ic­i, arhi­te­cţi, art­işti și reprezentanți ai mediului academic din Cluj­ Napoca, România dar şi din străină­­tate, mo­tiv pentru care vor av­ea priori­­tate la acest eveni­m­ent cei care aparţ­in cate­­gori­i­lor vizat­e. La fiecare ediție a evenimentului participa peste 200 de reprezentanți ai unor companii importante din ţară.

“Vom lansa în cadrul evenimentului Industry Leaders Par­ty & Networking ediția specială a revistei Transilvania Business, dedicată celui mai important sector industrial din România, cel din Automotive. Aici se regăsesc cele mai importante informații despre evoluția industriei în contextul actual și despre companiile etalon ale sectorului de Automotive din țară noastră.”, a declarant Ionel Albu, director de publicitate a revistei Transilvania Business.

Program:
Ora 18:00 Primirea pa­­­­­rticipanţilor
Ora 18:30 Deschiderea evenimentului și pr­­­­­ezentarea invitaţil­­­or speciali și a pa­r­tenerilor
Ora 20:00 Party & Net­­­­­working

Condiții de participare:

Taxa Early-Bird ( achitată până în dată de 30 Noiembrie ) – 100 lei
Taxa Standard ( 1 Dec – 15 Dec ) – 130 lei
Taxa Last Minute ( 16 Dec – 17 Dec ) – 150 lei
Taxa achitată în 18 dec – 200 lei

Taxa de participare include: accesul la eveniment, finger-food, sesiunea de networking, cupoane pentru băutură în valoare de 35 lei

Locația: Chioș Social Lounge Cluj Napoca

Detalii pe:
xpn@intelglobalis.ro
0752204495

Prin înscrierea în baza noastră de date veţi beneficia de reducere de 10% din taxa de acces şi veţi primi notificări în legătură cu edițiile viitoare ale evenimentului. Vă invităm să completați formularul din următorul link:
https://mailchi.mp/2e7c3469075c/signupxpartynetworking

Vezi poze şi filme de la evenimentele anterioare aici:

Video Lake House Party&Networking

Video Celebrate Cluj Party & Networking

Poze de la Celebrate Cluj Party & Networking

Video International Business Party & Networking

Video Young Entrepreneurs & Intrapreneurs Party & Networking

Sună la 0752204495 sau trimite e-mail la xpn@intelglobalis.ro pentru informaţii suplimentare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Eurostat: România a exportat în UE vin în valoare de 25 milioane de euro

Articolul următor
Strada Ceyrat

Campus școlar de 78 milioane de lei pentru copii cu dizabilități la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share