Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bunele practici de management, dezbătute la o degustare de vin

Oamenii de afaceri din județul Maramureș au fost invitați la o discuție despre practicile de management în cadrul unui eveniment monden.

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) a organizat la Baia Mare evenimentul “Management și vin”, dedicat vinului bun și bunelor practici de management, la care au participat mai mulți oameni de afaceri locali.

Scopul acțiunii, realizată în parteneriat cu Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială (ASSOC) Maramureș, a fost de a discuta soluții care fac organizațiile mai flexibile.

Luna aceasta AIM a organizat pentru prima dată de la înființarea sa un eveniment dedicat membrilor și partenerilor de afaceri ai acestora, pentru a facilita dialogul antreprenorial într-un cadru relaxat și mai puțin formal – AIM Business Cocktail.

Ideea necesității dezvoltării relațiilor personale dintre întreprinzători a fost subliniată atunci și de alți oameni de afaceri prezenți, scopul fiind ca mediul antreprenorial să devină mult mai implicat și mai deschis spre parteneriate.

ASSOC a fost înființată în 1995, activează în domeniul serviciilor sociale și mai deține filiale în București, Arad, Suceava, Râmnicu Vâlcea.

Organizația a fost nominalizată în acest an pe lista scurtă a finaliștilor pentru premiul cel mare la European Social Services Awards. Aceasta se găsește la categoria Outstanding Team Award, cu numele Social Work Professional Association Romania.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bivolii, comoara neexploatată de sălăjeni

Articolul următor

Economiștii de la Babeș-Bolyai au luat două premii AFER

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share