Cluj Educatie Ultimele stiri

Economiștii de la Babeș-Bolyai au luat două premii AFER

Distincțiile Asociației Facultăților de Economie din România (AFER) pentru cea mai bună carte și cel mai bun articol științific din domeniul economic merg către autori din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB).

AFER a decernat premiile anuale pentru cele mai bune publicații științifice din domeniul economic ale cadrelor didactice și cercetătorilor din universitățile românești.

Distincția pentru cea mai bună carte din domeniul economic publicată în 2018 și pentru cel mai bun articol științific publicat într-o revistă din domeniul economic au fost acordate unor cadre didactice ale UBB: Lăcrămioara Radomir și Darie Moldovan, de la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

AFER include 60 de facultăți cu profil economic, iar premiile sale reprezintă o confirmare și o recunoaștere la nivel național a calității activității de cercetare derulate în domeniu.

Cele mai recente ediții ale clasamentelor internaționale plasează UBB în topul 500 al celor mai bune universități din lume, conform ierarhizării QS în domeniul economic, singura universitate din țară poziționată în această ierarhie sectorială.

UBB se regăsește în topul 600 al celor mai bune universități din lume, conform Times Higher Education în domeniul economic, alături de alte trei din România.

Related posts

București, capitala europeană a frumuseții și a modei pentru 3 zile!

Ligia Voro

18 microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii din Regiunea Vest au semnat contracte de finanțare în cadrul Regio-POR 2014-2020

Stefana Muresan

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Net Brinel de către francezii de la SNEF

redactia

Leave a Comment