Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Standul Simex de la Moscova, vizitat de oficialii Ambasadei Rusiei

Consilierul economic al Ambasadei Federației Ruse în România, Alexandr Evgenevich Tyurin, s-a deplasat de la București să viziteze pavilionul fabricilor românești prezente la Expoziția lnternațională de Mobilă din Moscova (MEBEL).

“Noi, rușii, ne bucurăm foarte mult să vedem 15 producători români de mobilă prezenți aici în Rusia, în frunte cu brandul Simex care este locomotiva mobilei românești și ambasadorul economic al României în Rusia și în multe alte țări. Pentru noi, mobila românească este cea mai frumoasă și de calitate din lume.

Ne-am petrecut copilăria cu mobilă românească, am dormit în paturi făcute în România, prin urmare, cea mai fericită perioadă din viața mea este copilăria, plăcut marcată si asociată cu mobila românească. Această mobilă românească o avem și azi în casă, chiar după 30-40-50 de ani arată impecabil, ca și cum ar fi fost produsă ieri.

Pe lângă eleganță și confort, mobila românească are o durabilitate egală cu oțelul. Invităm la Moscova pe toți producătorii români cu mărfuri de interes pentru piața rusă: textile, încălțăminte, medicamente, produse alimentare, legume, fructe, vinuri, utilaje și mecanică”.

Simex va avea în acest an vânzări de 11 milioane de euro, dintre care 9 milioane de la export, jumătate dintre ele în Rusia. Grupul din Șimleu Silvaniei are patru fabrici care funcţionează fără întrerupere din 1947 şi 700 de angajaţi. Producătorul a participat în Rusia în cadrul pavilionului național al României, de 522 mp.

Alți 14 mari producători au reprezentat țara noastră la MEBEL. Participarea a fost posibilă datorită Asociației Producătorilor de Mobilă din România și a Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și se realizează prin programul național de promovare a exporturilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea va avea primul laborator robotizat de analize medicale din România

Articolul următor

Digitalizarea predată la Cluj, premiată de producătorii de software

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share