Agricultura Alba Antreprenori Educație Slider Sport Ultimele stiri

Asociația Jidvei – Viitor prin Educație a devenit partener al COSR

Luni, 25 noiembrie 2019, în Sala Amfiteatru din incinta Casei Olimpice, sediul COSR, a avut loc evenimentul de semnare a acordului de parteneriat dintre Asociația Jidvei – Viitor prin Educație și Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Acordul a fost semnat de către Mihai Covaliu, președintele COSR, și ing. Claudiu Necșulescu, președintele Grupului Jidvei.

 

Astfel, Asociația Jidvei – Viitor prin Educație va susține activitatea COSR în vederea pregătirii echipei României – Team Romania – pentru participarea acesteia la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

În mesajul său adresat presei și invitaților, președintele COSR, Mihai Covaliu a spus: „Sportul are puterea de a uni oamenii, sportul înseamnă emoție, dar și educație. Sportul trebuie să devină o alternativă pentru copii și tineri care trebuie să învețe că succesul are la bază antrenamentul, perseverența și dăruirea. Comitetul Olimpic și Sportiv Român cultivă spiritul olimpic prin toate programele Academiei Olimpice Române. Educația prin sport sădește spirit de performanță pentru tot restul vieții și generează exemplu, creează modele și  dezvoltă mândrie națională. Fiecare pas pe care Team Romania îl face spre podiumul olimpic e făcut cu multă pasiune, efort, curaj și dedicare. Cu oameni de nădejde alături, cu oameni care cred în același vis, care se ghidează după aceleași principii și împărtășesc aceleași valori: Excelență, Prietenie, Respect, Tradiție și Mândrie Națională. Comitetul Olimpic și Sportiv Român salută intrarea în Familia Olimpică a unui nou partener, Asociația Jidvei – Viitor prin Educație, și mulțumește în numele tuturor acelora care reprezintă România în întrecerile olimpice pentru sprijin, pentru încrederea acordată. Știu că Team Romania va lupta până la ultima picătură de energie pentru acest vis de a face pasul spre podiumul olimpic la Jocurile de la Tokyo din 2020. Generația în care investim astăzi s-a inspirat din poveștile de succes ale marilor campioni ai României și, sperăm, să devină model pentru generațiile următoare. Credem cu tărie în viitor, în generația celor care ne vor reprezenta la JO de la Paris 2024. Cu ajutorul unor oameni care cred în sportul olimpic, în campioni, în români, povestea merge mai departe! De azi, Asociația Jidvei – Viitor prin Educație e membru al Team Romania!

Asociația Jivdei – Viitor prin Educație și Comitetul Olimpic și Sportiv Român își vor uni eforturile pentru ca echipa de sportivi a României să aibă un parcurs competițional cât mai bun la Jocurile Olimpice de anul viitor, pentru ca sportivii noștri să urce pe podium.

Ne dorim ca prin sprijinul Asociației Jidvei – Viitor prin Educație sportivii români să scrie istorie la ediția de vară a Jocurilor Olimpice din 2020 și astfel să se alăture legendelor sportului românesc devenind modele pentru generațiile viitoare. Visăm împreună la cât mai multe medalii de aur și avem convingerea că „primul loc e doar primul pas” în construirea unei cariere încununate de performanțe de excepție. Întotdeauna am considerat că cea mai importantă și solidă investiție este în oameni, atât la nivelul Grupului pe care îl conduc, cât și la nivelul comunităților în care ne desfășurăm activitatea. De aceea, am susținut mereu acțiuni din domeniul educației, culturii și sportului, domenii care presupun consecvență, dedicare, muncă, extrem de multă voință și perseverență, valori care se află în centrul filosofiei noastre. Eforturile sportivilor noștri și ale tuturor acelora care muncesc alături de ei și sunt implicați în fenomenul olimpic românesc trebuie susținute constant și prin demersuri concrete. De aceea, mă bucură nespus faptul că astăzi am făcut încă un pas înainte concretizând, dincolo de cuvinte, sprijinul nostru într-un parteneriat menit să susțină pregătirea Team Romania pentru Tokyo 2020”, a spus Claudiu Necșulescu, președintele Grupului Jidvei.

La eveniment au mai fost prezenți domnul George Boroi, secretar general COSR, membri ai Comitetului Executiv al COSR, precum și medaliați olimpici și personalități marcante din lumea sportului.

Semnarea acestui parteneriat demonstrează faptul că tot mai multe organizații și asociații aleg să fie alături de cei care fac cunoscut numele României peste hotare și că tot mai mulți sunt aceia care înțeleg că munca și perseverența sportivilor noștri trebuie însoțite de tot sprijinul pe care îl putem acorda pentru ca acestea să se concretizeze în rezultate extraordinare și performanțe de nivel olimpic.

Related posts

Wizz a suspendat cursele din România spre Dubai

Nora Dumitrescu

Compania AGRA’S din Alba a donat 1.000 de teste rapide, în valoare de 11.000 de euro, Spitalului Județean

Ion Surdu

Utilizarea glifosatului – un rău necesar ?

Stefana Muresan

Romgaz continuă exploatarea unui număr de 11 perimetre petroliere

Stefana Muresan

Primăria Oradea a lansat licitația pentru achiziția a 15 autobuze hibrid

Traian Dan

Tirrena Scavi, ritm ”satisfăcător” de lucru la podul peste Someş

Stefana Muresan

The International Summit and Exhibition “Hydropower Balkans 2017” – Montenegro, Podgorica

Ligia Voro

CTP câștigă premiile Industrial project of the year și Warehouse Developer of the Year, la gala Europa Property SEE Real Estate Awards 2018

Stefana Muresan

Cum poți să contribui la îmbunătățirea aplicațiilor IT?

Ligia Voro

Superland, cel mai mare loc de joacă pentru copii din sud-estul Europei, investiție de aproximativ 10 milioane de euro

Stefana Muresan

Fuziune în piața informatică: Endava cumpără CDS

Nora Dumitrescu

Firmele închise temporar de ANPC, obligate să afișeze acest lucru la punctul unde își desfășoară activitatea

Papuc Irina

Reinventarea afacerilor în România: Universum lansează un abonament economic de mâncare livrată acasă

Ion Surdu

Fomco Group, un business care se clădește constant. De 15 ani.

Stefana Muresan

SONDAJ: 86% dintre români nu s-ar putea susține dacă și-ar pierde job-ul

Ligia Voro

Pack Show 2019, locul de întâlnire al industriei de packaging

Papuc Irina

Societatea civilă de avocați Grecu și Asociații a primit premiul pentru proprietate intelectuală în cadrul Galei Premiilor The Times/Legal Innovation

redactia

Trei produse noi în portofoliul Azomureş

redactia

Alev Interiors, confort și calitate durabilă

Stefana Muresan

Inaugurări de pandemie. Profi a avut cele mai multe în Ardeal

Nora Dumitrescu

CNAIR explică de ce lotul 3 din Autostrada Lugoj-Deva rămâne închis

Papuc Irina

S-au finalizat lucrările la clădirea ambulatoriului Spitalului Militar Oradea

Traian Dan

Gigantul american Visteon deschide un centru de inginerie la Timișoara

redactia

Proiecte cu finanțare UE în valoare de 370 milioane de euro la Oradea

Traian Dan

Leave a Comment