Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Marele bal al antreprenoarelor clujene, dedicat educației

10 învățători au fost premiați în cadrul balului organizat de Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj pentru dedicarea și pasiunea cu care își desfășoară munca.

Dorința de a transmite aprecierea față de cei care au un impact vizibil în comunitatea din care fac parte prin modelarea viitoarelor generații a dus la nașterea conceptul „10 de 10”. A zecea ediție a Balului AFA a strâns 300 de invitați din mediul de afaceri, politic și academic clujean, dornici să contribuie la dezvoltarea proiectelor comunitare, educaționale și sociale ale asociației.

„Educația joacă un rol foarte important în bunul mers al comunității, motiv pentru care am ales să omagiem munca dascălilor clujeni. Anul acesta ne-am îndreptat atenția asupra învățătorilor, care, prin vocația și devotamentul lor, își lasă amprenta asupra formării generațiilor viitoare. Dezvoltarea prin educație este și obiectivul pe care îl urmărim prin proiectele educaționale ale asociației, pe care le putem crește tot mai mult datorită donațiilor primite în cadrul Balului caritabil AFA”, a declarat Mihaela Rus, președinte-fondator al AFA.

Tema evenimentului a fost inspirată din „Micul Prinț”, de Antoine de Saint-Exupery, o carte care vorbește despre copilărie și maturitate, descoperire și cunoaștere. Invitații balului au participat la o licitație tăcută de obiecte de artă, tablouri și bijuterii, organizată pentru a susține proiectele asociației, atmosfera fiind animată de formația Royal Avenue.

AFA este o asociaţie nonguvernamentală, apolitică şi nonprofit. Aceasta este formată din femei cu afaceri proprii, cu funcții de conducere în diverse companii ori care activează în profesii liberale. Printre proiectele sale se numără Olimpiada de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni, Clujul are atitudine, Gala Excelenței la Feminin, Ore în dar, Minibiblioteci pentru sănătate, Un oraș pentru o grădină, Conferințele SHEnspire.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Răspunsul CNAIR, după greva de pe Lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda

Articolul următor

Patru orașe din Transilvania vor avea reîncărcare pentru vehicule electrice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share