Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Businessmenii maramureșeni au premiat Camera de Comerț a Ungariei

Organizația patronală din Maramureș a fost invitată la aniversarea de 20 de ani de la înființarea secțiunii române a Camerei de Comerț din țara vecină.  

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM), Florentin Nicolae Tuș, și directorul târguri promovare al organizației, Adrian Nicolaescu, au onorat invitația Camerei de Comerț și Industrie a Ungariei la ceremonialul de aniversare jubiliară ocazionat de împlinirea a 20 de ani de la înființarea secțiunii maghiară română a instituției camerale.

În cadrul evenimentului festiv desfășurat în 25 noiembrie, în prezența lui Zsolt Semjen, viceprim-ministru al Ungariei, președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș a înmânat președintelui secțiunii maghiară-română a CCI Ungară și președinte al CCI Bekes, Tivadar Orosz, o plachetă aniversară.

Decernarea plachetei a fost un semn de apreciere pentru cei 20 de ani de activitate și profesionalism ai secțiunii maghiară-română a Camerei de Comerț și Industrie a Ungariei, pentru contribuția în dezvoltarea mediului de afaceri și parteneriatul îndelungat cu CCI Maramureș.

CCIM este o organizație creată în 1990 pentru a reprezenta, a apăra și a susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țară și din străinătate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea va fi pentru șapte zile „Orașul Faptelor Bune”

Articolul următor

Mecanicul Anului în România este din Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share