Antreprenori Maramureș Ultimele stiri

Businessmenii maramureșeni au premiat Camera de Comerț a Ungariei

Organizația patronală din Maramureș a fost invitată la aniversarea de 20 de ani de la înființarea secțiunii române a Camerei de Comerț din țara vecină.  

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM), Florentin Nicolae Tuș, și directorul târguri promovare al organizației, Adrian Nicolaescu, au onorat invitația Camerei de Comerț și Industrie a Ungariei la ceremonialul de aniversare jubiliară ocazionat de împlinirea a 20 de ani de la înființarea secțiunii maghiară română a instituției camerale.

În cadrul evenimentului festiv desfășurat în 25 noiembrie, în prezența lui Zsolt Semjen, viceprim-ministru al Ungariei, președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș a înmânat președintelui secțiunii maghiară-română a CCI Ungară și președinte al CCI Bekes, Tivadar Orosz, o plachetă aniversară.

Decernarea plachetei a fost un semn de apreciere pentru cei 20 de ani de activitate și profesionalism ai secțiunii maghiară-română a Camerei de Comerț și Industrie a Ungariei, pentru contribuția în dezvoltarea mediului de afaceri și parteneriatul îndelungat cu CCI Maramureș.

CCIM este o organizație creată în 1990 pentru a reprezenta, a apăra și a susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țară și din străinătate.

Related posts

Au început lucrările la două noi parkinguri în Cluj Napoca. Investiție de 9,6 mil. euro pentru 666 locuri de parcare

redactia

Olandezii vor să se ocupe de proiectele Park & Ride din Cluj

Nora Dumitrescu

Cea mai mare pepinieră de goji se află la Brașov. Plantele, folosite în Franța, Spania, Italia și Republica Moldova

redactia

Leave a Comment