Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Firmele de mobilier din Ardeal vor să deschidă un centru expozițional

Membrii Clusterului Mobilier Transilvan (CMT) intenționează să înființeze un birou de reprezentare extern al organizației cu sediul la Cluj și să creeze un centru expozițional regional.

40 de persoane care reprezintă membri ai CMT – Transylvanian Furniture Cluster s-au înscris la evenimentul „Inovare pentru Business, care a presupus petrecerea unui week-end în echipă extinsă, pentru a discuta pe larg proiecte noi, programe, evenimente și inițiative de interes comun.

Printre provocările lansate s-au numărat oportunitatea unui birou extern de reprezentare, model de promovare și comercializare digitală a produselor, suport în dezvoltarea de noi produse și automatizarea proceselor, propuneri de politici publice alternative.

Alte inițiative sunt programe pilot de învățământ dual, susținerea dezvoltării de noi afaceri, precum și inițierea unor investiții strategice (centru de excelență în mobilă, centru logistic pentru depozitare și distribuție, centru expozițional regional).

CMT a fost înființat în 2012 cu 22 de membri fondatori, iar în prezent se apropie de 100: firme, instituții și universități – cu interese diverse în industria mobilei, de la furnizori la producători și de la distribuitori la specialiști în activități conexe, de suport pentru industrie.

Acesta include membri din Regiunea Nord-Vest (Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Satu-Mare, Sălaj). El deține eticheta Gold, fiind prima entitate din România certificată astfel la nivel europen pentru excelența managementului. CMT este membru fondator al Consorțiului Clusterelor din Transilvania de Nord.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Leader Team Broker, primul jucător din piața de asigurări care lansează un serviciu de telemedicină

Articolul următor

Nou constructor de drumuri la Cluj, după despărțirea de Kiat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share