Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nou constructor de drumuri la Cluj, după despărțirea de Kiat

Consiliul Județean (CJ) Cluj va organiza o nouă licitație pentru atribuirea serviciilor de execuție a lucrărilor la drumuri după rezilierea contractului încheiat cu asocierea condusă de Kiat Group Construct.

Instituția a anunțat că au fost finalizate lucrările de asfaltare, pe sectoare, pe Drumul Judeţean nr. 107P (DN 1) Gilău – Someşul Rece – Mărişel – Drumul Național nr. 1R. CJ a finalizat lucrările de întreţinere și de asfaltare.

„Mă bucur că am reușit să finalizăm aceste lucrări înainte de venirea iernii. O satisfacție în plus e legată de faptul că atât locuitorii din zonă, cât și turiștii amatori de sporturi de iarnă vor avea acces, în acest sezon rece, pe un drum ce asigură excelente condiții de circulație”, a spus Alin Tișe, preşedintele CJ.

În ceea ce privește lucrările executate pe fiecare tronson în parte, sectorul de drum de 10,3 km, de la kilometrul 35+200 la kilometrul 24+900, a fost asfaltat integral, iar pe sectorul cuprins între kilometrul 23+460 și kilometrul 10+400 au fost executate lucrări de asfaltare pe mai multe sectoare, însumând 9,06 km.

De asemenea, a fost asfaltat integral podul de la kilometrul 4+500, din zona lacului Tarnița, și al doilea baraj situat la kilometrul 9+550, în timp ce pe toată lungimea primului baraj, situat la kilometrul 8+640, au fost executate plombări cu mixtură asfaltică.

Pe sectorul de drum de 6,7 km, cuprins între kilometrul 41+900 și kilometrul 35+200, au fost executate lucrări constând în plombări cu mixtură asfaltică în zonele deteriorate ale căii de rulare.

“În cursul lunii august, CJ Cluj a fost nevoit să rezilieze contractul de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare și reabilitare încheiat cu asocierea Kiat Group Construct – Tehnic Asist – Damar Consult.

În aceste condiții, pe acest drum județean au fost executate lucrări de întreținere, inclusiv asfaltare, care au urmărit asigurarea unei circulații în condiții de siguranță, până în momentul realizării lucrărilor de reabilitare și modernizare. În privința continuării lucrărilor de reabilitare și modernizare, va fi organizată o nouă licitație pentru atribuirea serviciilor de execuție a lucrărilor”, a precizat conducerea CJ.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Firmele de mobilier din Ardeal vor să deschidă un centru expozițional

Articolul următor

CNAIR a câștigat litigiul pentru lotul III al Autostrăzii Orăștie-Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share