Asigurări/Burse Sanatate Ultimele stiri

Leader Team Broker, primul jucător din piața de asigurări care lansează un serviciu de telemedicină

Leader Team Broker devine primul jucător din piața asigurărilor din România, care a lansat un serviciu de telemedicină, complementar produselor de sănătate.

 

Acest serviciu se numește iDoctor (https://leaderteam.ro/idoctor/) și pune la dispoziția companiilor și persoanelor fizice, consultaţiile medicale prin telefon și printr-o platformă online 24/7. Cu un simplu apel telefonic, în maximum 30 de minute, pacientul intră în contact cu un medic specialist, care evaluează simptomele de la distanță, pentru a diagnostica posibile afecțiuni și pentru a prescrie tratamentul potrivit. Scopul telemedicinei este să soluționeze acele cazuri care se pot rezolva fără o vizită la medic. Accesul la un doctor este mult mai rapid și se poate face în orele de serviciu, noaptea, în weekend, în zilele de concedii sau de sărbători legale. În plus, de acest serviciu beneficiază și soțul, soția și copiii angajaților fără niciun cost suplimentar. În situația în care copilul abonatului are o problemă, iar medicul său curant nu este disponibil, părintele are acces imediat la un medic pediatru.

“Prin lansarea acestui serviciu de e-health în România, compania noastră face un pas important pentru a le oferi clienților servicii integrate, inovatoare în noul context al erei digitale. Serviciul iDoctor devine o soluţie viabilă, complementară serviciilor medicale clasice și produselor de asigurare de sănătate pe care Leader Team le oferă clienților”, a declarat Răzvan Rusu, Director General și Fondator Leader Team Broker.
“Cu acest serviciu de telemedicină ai doctorul cu tine oriunde, disponibil 24/7, 365 de zile pe an. Angajații evită astfel drumuri inutile la doctor, în timpul orelor de program, iar acest lucru are un impact direct în productivitatea acestora. Mai mult, ei se bucură de confortul unor consultații medicale de la birou sau de acasă, evitând astfel timpi morți în trafic sau în săli de așteptare, pentru afecțiuni ușoare. iDoctor nu înlocuiește actul medical pentru afecțiuni grave, însă este un mod rapid și ieftin pentru cele de rutină”, explică Alexandra Durbacă, Director Executiv Leader Team Broker.

Serviciul de telemedicină lansat de Leader Team Broker este oferit prin compania Telios și li se adresează atât personelor fizice cât și companiilor. Prețul pentru iDoctor pornește de la 15 lei pe lună per angajat pentru companii, și de la 30 de lei pe lună pentru persoane fizice. În acest pachet persoana are acces nelimitat la consultații prin serviciul de telemedicină, având la dispoziție multipe specialități medicale precum medicină generală, pediatrie, boli infecțioase, stomatologie. Adițional, pachetul de telemedicină include a doua opinie medicală și servicii de well-being precum consultanță psihologică, ori consulatii la medicul nutriționist.

Oamenii petrec în jur de 8-10 ore pe zi în față unui monitor, mănâncă pe fugă, și fac mișcare din ce în ce mai puțin, factori ce contribuie în timp la deteriorarea stării de sănătate și la calitatea vieții.

Un angajat cu o stare de sănătate precară nu poate performa și nu poate oferi servicii de calitate clienților unei companii, ceea ce are impact atât în imagine, în nivelul de satisfacție al clienților și, în cele din urmă, direct în veniturile companiei. Telemedicina încurajează oamenii să aibă mai multă grijă de sănătatea lor, prin facilitarea accesului la medic, fapt ce îmbunătățește satisfacția angajaților, precum și calitatea vieții acestora.

Related posts

Prival va strânge deșeurile din Turda cu autospeciale Ford

Nora Dumitrescu

Noi promisiuni din partea Primăriei Satu Mare

Gruita Ienasoiu

Orădenii se vor încălzi cu energie geotermală. ANRM a emis licența de exploatare

redactia

AROBS Pannonia cumpără Skyshield și își întărește poziția în top 10 firme de monitorizare flotă din Ungaria

redactia

Timișorenii de la Contakt își deschid magazine în Transilvania

Nora Dumitrescu

GLS și-a majorat cifra de afaceri cu peste 50 de milioane de lei pentru al doilea an consecutiv: creștere de 32% în 2019

Ion Surdu

Transilvania Constructii a inceput lucrarile la Corpul B al cladirii Novis Plaza din Cluj Napoca

redactia

Plăți în avans pe anul 2019 pentru aproape 32.000 de fermieri bihoreni

Traian Dan

Sistemele BMS: sistemul nervos și creierul clădirilor inteligente

Ligia Voro

Asociația Producătorilor de Medicamente Generice din România: Taxa clawback diferențiată ar opri dispariția medicamentelor de pe piață

redactia

Marisiensis se amână pentru luna octombrie 2020

Ligia Voro

Unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, cetățean de onoare al Sibiului. A donat peste 4 milioane de euro Universității „Lucian Blaga”

redactia

Ministerul Transporturilor vrea să aloce 35,32 milioane lei pentru amenajarea trecerilor la nivel cu calea ferată

Stefana Muresan

S-a lansat RePatriot App, aplicația care apropie românii de pretutindeni

Traian Dan

Asociația Jidvei – Viitor prin Educație a devenit partener al COSR

Ligia Voro

Jeffrey Sachs, cel mai bun profesor de economie din lume, laudă direcțiile de dezvoltare ale Clujului

Stefana Muresan

UNIQUE SMILE – “We make it visible”  

Ligia Voro

Directorul Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo, speaker la o conferință de la Munchen

Stefana Muresan

SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI: PESTE 10.000 DE APARTAMENTE

Ionut Oprea

Premieră: PepperEscu, primul robot care lucrează într-o companie imobiliară 

Ligia Voro

În așteptarea turiștilor. Maramureșul își primenește infrastructura rutieră

Nora Dumitrescu

Producătorul portughez de componente auto Coindu angajează 125 de oameni pentru fabrica de lângă Arad

redactia

Electrogrup Cluj-Napoca face o parcare de 395 de locuri la Oradea

Traian Dan

AAGES, contract cu unul dintre principalii producători de componente auto din lume

Stefana Muresan

Leave a Comment