Asigurări/Burse Sanatate Ultimele stiri

Leader Team Broker, primul jucător din piața de asigurări care lansează un serviciu de telemedicină

Leader Team Broker devine primul jucător din piața asigurărilor din România, care a lansat un serviciu de telemedicină, complementar produselor de sănătate.

 

Acest serviciu se numește iDoctor (https://leaderteam.ro/idoctor/) și pune la dispoziția companiilor și persoanelor fizice, consultaţiile medicale prin telefon și printr-o platformă online 24/7. Cu un simplu apel telefonic, în maximum 30 de minute, pacientul intră în contact cu un medic specialist, care evaluează simptomele de la distanță, pentru a diagnostica posibile afecțiuni și pentru a prescrie tratamentul potrivit. Scopul telemedicinei este să soluționeze acele cazuri care se pot rezolva fără o vizită la medic. Accesul la un doctor este mult mai rapid și se poate face în orele de serviciu, noaptea, în weekend, în zilele de concedii sau de sărbători legale. În plus, de acest serviciu beneficiază și soțul, soția și copiii angajaților fără niciun cost suplimentar. În situația în care copilul abonatului are o problemă, iar medicul său curant nu este disponibil, părintele are acces imediat la un medic pediatru.

“Prin lansarea acestui serviciu de e-health în România, compania noastră face un pas important pentru a le oferi clienților servicii integrate, inovatoare în noul context al erei digitale. Serviciul iDoctor devine o soluţie viabilă, complementară serviciilor medicale clasice și produselor de asigurare de sănătate pe care Leader Team le oferă clienților”, a declarat Răzvan Rusu, Director General și Fondator Leader Team Broker.
“Cu acest serviciu de telemedicină ai doctorul cu tine oriunde, disponibil 24/7, 365 de zile pe an. Angajații evită astfel drumuri inutile la doctor, în timpul orelor de program, iar acest lucru are un impact direct în productivitatea acestora. Mai mult, ei se bucură de confortul unor consultații medicale de la birou sau de acasă, evitând astfel timpi morți în trafic sau în săli de așteptare, pentru afecțiuni ușoare. iDoctor nu înlocuiește actul medical pentru afecțiuni grave, însă este un mod rapid și ieftin pentru cele de rutină”, explică Alexandra Durbacă, Director Executiv Leader Team Broker.

Serviciul de telemedicină lansat de Leader Team Broker este oferit prin compania Telios și li se adresează atât personelor fizice cât și companiilor. Prețul pentru iDoctor pornește de la 15 lei pe lună per angajat pentru companii, și de la 30 de lei pe lună pentru persoane fizice. În acest pachet persoana are acces nelimitat la consultații prin serviciul de telemedicină, având la dispoziție multipe specialități medicale precum medicină generală, pediatrie, boli infecțioase, stomatologie. Adițional, pachetul de telemedicină include a doua opinie medicală și servicii de well-being precum consultanță psihologică, ori consulatii la medicul nutriționist.

Oamenii petrec în jur de 8-10 ore pe zi în față unui monitor, mănâncă pe fugă, și fac mișcare din ce în ce mai puțin, factori ce contribuie în timp la deteriorarea stării de sănătate și la calitatea vieții.

Un angajat cu o stare de sănătate precară nu poate performa și nu poate oferi servicii de calitate clienților unei companii, ceea ce are impact atât în imagine, în nivelul de satisfacție al clienților și, în cele din urmă, direct în veniturile companiei. Telemedicina încurajează oamenii să aibă mai multă grijă de sănătatea lor, prin facilitarea accesului la medic, fapt ce îmbunătățește satisfacția angajaților, precum și calitatea vieții acestora.

Related posts

APIA verifică fermierii prin teledetecție

Traian Dan

S-a semnat contractul pentru modernizarea drumului Prinţului Charles

redactia

A fost aleasă varianta pentru Centura Beiușului

Traian Dan

Primul program de accelerare din România dedicat business-urilor de inteligență artificială: Investiții de 365.000 de euro pentru patru startupuri

Ion Surdu

The International Summit and Exhibition “Hydropower Balkans 2017”

Ligia Voro

Valer Blidar – industriaș, bancher și viticultor la Tohani. Povestea fiului ultimului luptător anticomunist răpus de Securitate

redactia

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (UBB-FSEGA) împreună cu NTT DATA Romania lansează programul de master „Sisteme de Asistare a Decizilor Economice”

Stefana Muresan

La Oradea s-au pus bazele primului cluster de geotermalism din România

Traian Dan

Ministerul Transporturilor a emis autorizatia pentru lucrarile la podul suspendat peste Dunare de la Braila

redactia

RO-Wine Cluj devine festival anual

redactia

Grupul MedLife își consolidează poziția în Moldova și anunță o nouă achiziție: Centrul Medical Micromedica

Papuc Irina

IT-iștii din Cluj și-au ales conducerea pentru următorii doi ani

Nora Dumitrescu

Alin Nica, noul președinte al CJ Timiș are planuri mari: „Județul are un potențial enorm, ceea ce îi lipsește este direcția”

Robert Bloancă

Italienii de la Pizzarotti conectează Autostrăzile 1 și 10

Nora Dumitrescu

Laborator de nanotehnologie, inaugurat la UBB

redactia

Florin Buicu: “Ne dorim, prin noua Lege a Sănătății, un cadru predictibil, transparent”

Stefana Muresan

ATP Trucks Automobile din Baia Mare anunță lansarea ATP Bus e-UpCity, primul autobuz electric românesc

Nicolae Pop

[Enjoy Transylvania!] The Future is Bright in Oradea

Traian Dan

Piața chineză se deschide pentru exporturile românești

redactia

O treime dintre autoturismele existente în parcul auto naţional erau, în 2019, Euro 6, electrice şi hibride

Papuc Irina

Soții Bunceanu din Timișoara, afaceri de 352 de milioane de lei, în creștere cu 73%, din comerțul cu carburanți

Stefana Muresan

USAMV Cluj-Napoca, la aniversarea a 150 de ani

Ligia Voro

Apahida, țintă pentru marile lanțuri de magazine

Nora Dumitrescu

Azomureș a finalizat lucrările aferente opririi planificate a instalațiilor 

Ligia Voro

Leave a Comment