Asigurări/Burse Sanatate Ultimele stiri

Leader Team Broker, primul jucător din piața de asigurări care lansează un serviciu de telemedicină

Leader Team Broker devine primul jucător din piața asigurărilor din România, care a lansat un serviciu de telemedicină, complementar produselor de sănătate.

 

Acest serviciu se numește iDoctor (https://leaderteam.ro/idoctor/) și pune la dispoziția companiilor și persoanelor fizice, consultaţiile medicale prin telefon și printr-o platformă online 24/7. Cu un simplu apel telefonic, în maximum 30 de minute, pacientul intră în contact cu un medic specialist, care evaluează simptomele de la distanță, pentru a diagnostica posibile afecțiuni și pentru a prescrie tratamentul potrivit. Scopul telemedicinei este să soluționeze acele cazuri care se pot rezolva fără o vizită la medic. Accesul la un doctor este mult mai rapid și se poate face în orele de serviciu, noaptea, în weekend, în zilele de concedii sau de sărbători legale. În plus, de acest serviciu beneficiază și soțul, soția și copiii angajaților fără niciun cost suplimentar. În situația în care copilul abonatului are o problemă, iar medicul său curant nu este disponibil, părintele are acces imediat la un medic pediatru.

“Prin lansarea acestui serviciu de e-health în România, compania noastră face un pas important pentru a le oferi clienților servicii integrate, inovatoare în noul context al erei digitale. Serviciul iDoctor devine o soluţie viabilă, complementară serviciilor medicale clasice și produselor de asigurare de sănătate pe care Leader Team le oferă clienților”, a declarat Răzvan Rusu, Director General și Fondator Leader Team Broker.
“Cu acest serviciu de telemedicină ai doctorul cu tine oriunde, disponibil 24/7, 365 de zile pe an. Angajații evită astfel drumuri inutile la doctor, în timpul orelor de program, iar acest lucru are un impact direct în productivitatea acestora. Mai mult, ei se bucură de confortul unor consultații medicale de la birou sau de acasă, evitând astfel timpi morți în trafic sau în săli de așteptare, pentru afecțiuni ușoare. iDoctor nu înlocuiește actul medical pentru afecțiuni grave, însă este un mod rapid și ieftin pentru cele de rutină”, explică Alexandra Durbacă, Director Executiv Leader Team Broker.

Serviciul de telemedicină lansat de Leader Team Broker este oferit prin compania Telios și li se adresează atât personelor fizice cât și companiilor. Prețul pentru iDoctor pornește de la 15 lei pe lună per angajat pentru companii, și de la 30 de lei pe lună pentru persoane fizice. În acest pachet persoana are acces nelimitat la consultații prin serviciul de telemedicină, având la dispoziție multipe specialități medicale precum medicină generală, pediatrie, boli infecțioase, stomatologie. Adițional, pachetul de telemedicină include a doua opinie medicală și servicii de well-being precum consultanță psihologică, ori consulatii la medicul nutriționist.

Oamenii petrec în jur de 8-10 ore pe zi în față unui monitor, mănâncă pe fugă, și fac mișcare din ce în ce mai puțin, factori ce contribuie în timp la deteriorarea stării de sănătate și la calitatea vieții.

Un angajat cu o stare de sănătate precară nu poate performa și nu poate oferi servicii de calitate clienților unei companii, ceea ce are impact atât în imagine, în nivelul de satisfacție al clienților și, în cele din urmă, direct în veniturile companiei. Telemedicina încurajează oamenii să aibă mai multă grijă de sănătatea lor, prin facilitarea accesului la medic, fapt ce îmbunătățește satisfacția angajaților, precum și calitatea vieții acestora.

Related posts

The Landmark, in administrarea Colliers

Ionut Oprea

E.ON și MOL România lansează „autostrada electrică” Iaşi-Tîrgu Mureş, proiect finanţat din fonduri europene

Stefana Muresan

UMFST Târgu Mureș majorează cu 1500 de lei bursele sociale pentru achiziția de calculatoare

Ligia Voro

Compania Astor-Valpet a împlinit 25 de ani

Stefana Muresan

Oradea și-a premiat voluntarii în cadrul Galei Voluntarilor din DAS

Traian Dan

Cadastrare gratuită pentru şase comune bihorene

Traian Dan

Gala Anuală a Corpului Diplomatic, ediția 2020

Traian Dan

FOTO: Proiecte de politici publice schițate la Cluj de mai multe organizații

Ligia Voro

Vânzările de asigurări de călătorie vor crește în perioada decembrie 2019 – februarie 2020: estimarea Groupama Asigurări

Papuc Irina

Fond de investiții, lansat de Raiffeisen Asset Management: investițiile vor ține cont de mediu, comunitate și guvernanță

Papuc Irina

Capitala şi judeţele Braşov, Cluj şi Prahova, cei mai mulți turiști în primele 4 luni

Stefana Muresan

UBB, singura universitate din România în clasamentul internațional al universităților Leiden Ranking

Stefana Muresan

TAF-urile IRUM Reghin, la cel mai mare târg de exploatare forestieră din lume

Stefana Muresan

Începe construirea unui parking de 4,1 milioane de euro la Cluj

redactia

Maramureșul are proiecte de aproape 200 de milioane de euro

Nora Dumitrescu

USAMV Cluj a scos prima serie de cârnați picanți, sub brandul Gourmeticus Academicum

redactia

Fără cash: Volt, prima aplicație 100% românească de transfer de bani în sistem Peer-2-Peer

Ligia Voro

Congresul National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie, 22-26 mai, Cluj-Napoca si Turda

Stefana Muresan

În vizită la reşedinţa de vacanţă din Ibăneşti a Prinţului Dimitrie Sturdza

Stefana Muresan

România faptelor bune – performerii CSR ai României

Ligia Voro

Judetul Sibiu, cooperare cu provincia Jiangsu din China

redactia

Comisia Europeană: internetul este suprasolicitat

Nora Dumitrescu

Studenții mecatroniști brașoveni, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la concursurile organizate în cadrul manifestărilor "Zilele Educației Mecatronice – Sibiu 2018"

Stefana Muresan

Fida Solutions va realiza portalul online al proiectului Mara Strategy

Nora Dumitrescu

Leave a Comment