Cluj Eveniment Real Estate

Top Ansambluri Rezidențiale, la Vivo Mall Cluj Napoca

Primul  târg imobiliar destinat celor mai importante ansambluri rezidențiale din Cluj Napoca își deschide porțile în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie la Vivo Mall, din Cluj Napoca, și va reuni cele mai spectaculoase proiecte imobiliare de pe piața clujeană, prezentate direct de dezvoltatori.

Timp de 4 zile, vizitatorii în căutarea unor locuințe sunt așteptați, la finele acestei luni, să viziteze peste 20 de standuri cu oferte imobiliare, in cadrul târgului Expo Top Ansambluri, evenimentul fiind realizat cu sprijinul Maurer Panoramic și Hexagon.

,,Grupul de companii HEXAGON, are în portofoliu dezvoltări retail, office, rezidențiale cât și industrial în Transilvania și a dezvoltat în Cluj Napoca proiecte reper precum Vivido, Advancity, Avella sau Cube. Prin cel mai nou proiect, Azoria un proiect rezidential, urmărim tendințele inovatoare de a construi case și nu locuințe și de a creea un stil de viaţă şi un concept integrat al societății moderne. Sustenabilitatea afacerii noastre este asigurată de satisfacția clienților având o perspectivă pe termen lung, prin urmare oferim calitate și confort.’’ – spune Cristina Masca, Manager Marketing Hexagon.

Evoluția Clujului a atras mereu admirația noastră, fapt pentru care am decis sa ne alaturăm dezvoltarii sale. Este un oraș cu istorie, dar și cosmopolit, are foarte multe de oferit, atât din perspectiva de business, cât și pentru un trai confortabil și plăcut. Vedem cum Clujul crește, din toate punctele de vedere, de la an la an, fiind un important centru educațional, medical, de afaceri și de divertisment. Tocmai de aceea, Maurer Panoramic, fiind un proiect premium, în inima orașului, vine în întâmpinarea nevoilor celor care visează să locuiască în centru, a celor care se gândesc să dezvolte o afacere aici, dar și a celor care sunt atrași de investiții imobiliare sigure.” – specifică Adrian Țigău, Director General al Maurer Imobiliare Cluj.

Aflat la prima ediție, târgul va reuni o serie de expozanți din Cluj, precum: Wings – Studium Green, Trifoiului 24, Campeador Residence, Colina Nouă, Duplexo și mulți alții.

În cadrul evenimentului vor fi prezenți și reprezentanți ai instituțiilor financiar-bancare, pregătiți să ofere vizitatorilor soluții de finanțare gratuite în vederea obținerii de credite avantajoase.

“După mai bine de 5 ani de la ultimul târg imobiliar realizat în Cluj-Napoca, aducem în atenția clujenilor o piață cu potențial, care se dezvoltă tumultos. Obiectivul expozitiei este oferirea unei perspective de ansamblu asupra pieţei imobiliare din Cluj-Napoca şi de a facilita vizita celor interesaţi de o achiziţie sau o prospectare eficientă. Expoziția se va concretiza și într-o revistă cu prezentarea ansamblurilor rezidențiale locale ce au în ofertă o varietate de tipuri de apartamente’’, spune Teodora Mocian, organizatoarea evenimentului.

O parte din ofertele prezentate de expozanți beneficiază de un preț special valabil doar pe perioada evenimentului. Totodată, vizitatorii vor avea parte de surprize speciale oferite de organizatori.

Dezvoltatorii prezenți în cadrul evenimentului au răspuns cerințelor și nevoilor cumpărătorilor actuali de imobile, venind cu o paleta larga de oferte: de la apartamente premium în zone centrale din Cluj Napoca, la ansambluri rezidențiale ferite de aglomerația urbană, penthouse-uri, ansambluri de case sau chiar proprietăți pasive.

Târgul imobiliar “Top Ansambluri Rezidențiale” de la Cluj Napoca va fi amenajat în zona foodcourt din Vivo Mall, Str. Avram Iancu, Nr. 492-500, Floreşti, în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie 2019.  Intrarea este liberă, iar accesul se face între orele 10:00 – 21:00 (10:00 – 20:00 pentru ziua de duminică).

Expoziția imobiliară este organizată de către KIPINA și VIVO MALL, cu sprijinul: Maurer Panoramic și Hexagon.

Contact: Bogdana Corcoz, PR Mananager la telefon: 0729-027.774 , email: bogdana@kipina.ro.

Related posts

Conferință internațională la USAMV Cluj-Napoca

Ligia Voro

NEPI Rockcastle amână deschiderea Shopping City Târgu Mureș

Ligia Voro

Proiect european derulat de Institutul Oncologic Cluj-Napoca pentru diminuarea bolii canceroase din România

Transilvania Business

UBB și NTT DATA, colaborare pentru definirea profilului psihosocial al IT-istului

Stefana Muresan

Castelul Bánffy și-a regăsit prințesa: Florence. Superstaruri si surprize

Ligia Voro

Evenimente satelit în premieră și speakeri de la companii de top precum eBay, IBM și Techcrunch vin la Techsylvania 2018

Stefana Muresan

Interbrands, parte a Orbico Group, va începe un amplu proces de automatizare în spațiul închiriat din P3 Bucharest A1

Papuc Irina

Vitacom își propune exporturi de 10% din cifra de afaceri

Stefana Muresan

RPHI announces new management team for SkyTower

Ionut Oprea

Proiecte rezidențiale din 12 țări în programul Building Home 2019

Stefana Muresan

Rezolvarea problemei exodului creierelor și a instabilității economice prin branding

Ligia Voro

“Preferatele” fiscului: societățile de construcții și firmele cu datorii

Nora Dumitrescu

Building Permit obtained for the DACIA ONE project

Papuc Irina

Mobila de lux produsă în Sălaj vrea să se impună în București

Nora Dumitrescu

Asociația Română pentru Smart City lansează Carta România 2030 în cadrul celui mai important eveniment Smart City al anului

Ligia Voro

CBRE a realizat primul studiu dedicat mediului de lucru, pe piața spațiilor de birouri din București

redactia

IMMOFINANZ strengthens balance sheet and posts significant improvement in net profit for the first three quarters of 2017

Ionut Oprea

“Capitala” Ardealului, mai scumpă decât capitala României

Stefana Muresan

WDP continuă să investească în România, conform raportului financiar pentru S1

Ligia Voro

Sales & marketing conference

Ionut Oprea

New images of how Bucharest’s J8 Office Park will look when completed

Papuc Irina

Cushman & Wakefield Echinox: Cărtureşti deschide prima librărie ȋntr-o clădire de birouri, la parterul imobilului America House din Piaţa Victoriei

Stefana Muresan

CBRE preia administrarea Ethos House

Papuc Irina

Tabără de restaurare a Castelului Bánffy din Bonțida

Traian Dan

Leave a Comment