Cluj Eveniment Real Estate

Top Ansambluri Rezidențiale, la Vivo Mall Cluj Napoca

Primul  târg imobiliar destinat celor mai importante ansambluri rezidențiale din Cluj Napoca își deschide porțile în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie la Vivo Mall, din Cluj Napoca, și va reuni cele mai spectaculoase proiecte imobiliare de pe piața clujeană, prezentate direct de dezvoltatori.

Timp de 4 zile, vizitatorii în căutarea unor locuințe sunt așteptați, la finele acestei luni, să viziteze peste 20 de standuri cu oferte imobiliare, in cadrul târgului Expo Top Ansambluri, evenimentul fiind realizat cu sprijinul Maurer Panoramic și Hexagon.

,,Grupul de companii HEXAGON, are în portofoliu dezvoltări retail, office, rezidențiale cât și industrial în Transilvania și a dezvoltat în Cluj Napoca proiecte reper precum Vivido, Advancity, Avella sau Cube. Prin cel mai nou proiect, Azoria un proiect rezidential, urmărim tendințele inovatoare de a construi case și nu locuințe și de a creea un stil de viaţă şi un concept integrat al societății moderne. Sustenabilitatea afacerii noastre este asigurată de satisfacția clienților având o perspectivă pe termen lung, prin urmare oferim calitate și confort.’’ – spune Cristina Masca, Manager Marketing Hexagon.

Evoluția Clujului a atras mereu admirația noastră, fapt pentru care am decis sa ne alaturăm dezvoltarii sale. Este un oraș cu istorie, dar și cosmopolit, are foarte multe de oferit, atât din perspectiva de business, cât și pentru un trai confortabil și plăcut. Vedem cum Clujul crește, din toate punctele de vedere, de la an la an, fiind un important centru educațional, medical, de afaceri și de divertisment. Tocmai de aceea, Maurer Panoramic, fiind un proiect premium, în inima orașului, vine în întâmpinarea nevoilor celor care visează să locuiască în centru, a celor care se gândesc să dezvolte o afacere aici, dar și a celor care sunt atrași de investiții imobiliare sigure.” – specifică Adrian Țigău, Director General al Maurer Imobiliare Cluj.

Aflat la prima ediție, târgul va reuni o serie de expozanți din Cluj, precum: Wings – Studium Green, Trifoiului 24, Campeador Residence, Colina Nouă, Duplexo și mulți alții.

În cadrul evenimentului vor fi prezenți și reprezentanți ai instituțiilor financiar-bancare, pregătiți să ofere vizitatorilor soluții de finanțare gratuite în vederea obținerii de credite avantajoase.

“După mai bine de 5 ani de la ultimul târg imobiliar realizat în Cluj-Napoca, aducem în atenția clujenilor o piață cu potențial, care se dezvoltă tumultos. Obiectivul expozitiei este oferirea unei perspective de ansamblu asupra pieţei imobiliare din Cluj-Napoca şi de a facilita vizita celor interesaţi de o achiziţie sau o prospectare eficientă. Expoziția se va concretiza și într-o revistă cu prezentarea ansamblurilor rezidențiale locale ce au în ofertă o varietate de tipuri de apartamente’’, spune Teodora Mocian, organizatoarea evenimentului.

O parte din ofertele prezentate de expozanți beneficiază de un preț special valabil doar pe perioada evenimentului. Totodată, vizitatorii vor avea parte de surprize speciale oferite de organizatori.

Dezvoltatorii prezenți în cadrul evenimentului au răspuns cerințelor și nevoilor cumpărătorilor actuali de imobile, venind cu o paleta larga de oferte: de la apartamente premium în zone centrale din Cluj Napoca, la ansambluri rezidențiale ferite de aglomerația urbană, penthouse-uri, ansambluri de case sau chiar proprietăți pasive.

Târgul imobiliar “Top Ansambluri Rezidențiale” de la Cluj Napoca va fi amenajat în zona foodcourt din Vivo Mall, Str. Avram Iancu, Nr. 492-500, Floreşti, în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie 2019.  Intrarea este liberă, iar accesul se face între orele 10:00 – 21:00 (10:00 – 20:00 pentru ziua de duminică).

Expoziția imobiliară este organizată de către KIPINA și VIVO MALL, cu sprijinul: Maurer Panoramic și Hexagon.

Contact: Bogdana Corcoz, PR Mananager la telefon: 0729-027.774 , email: bogdana@kipina.ro.

Related posts

''Prima Casă'', maxim istoric al solicitărilor de garantare; peste 500 pe zi

Stefana Muresan

Cererea de finanţare de 1,9 mld. lei pentru construcţia Autostrăzii Sebeş-Turda-Faza II, semnată

Stefana Muresan

Piata tranzactiilor de investitii din Romania a crescut cu 43%

Ionut Oprea

Banat IT Autumn BBQ, la a cincea ediţie

redactia

Cooperativa agricolă „Arome Transilvane” – prima asociație de producători de fructe de pădure din Cluj

redactia

Six concepts of Solidarity Transport Hub Poland

Ligia Voro

Timișoara: Gala de Binefacere a antreprenorilor italieni dedicată copiilor din medii defavorizate

redactia

Golful românesc, în căutarea timpului pierdut

Ligia Voro

Operatorii de co-working, ȋn topul celor mai mari chiriaşi noi

Stefana Muresan

MedLife a preluat pachetul majoritar de 55% din Spitalul Humanitas din Cluj

Stefana Muresan

Mai sunt 30 de zile pentru înscrierile la Astra Film Festival

Stefana Muresan

Aliz Kosza şi dimensiunile echilibrului în leadership

redactia

Consiliul Județean Cluj a câștigat procesul privind castelul Goga de la Ciucea

Stefana Muresan

Magazinele Enel din Cluj, Sibiu și Mureș, închise de sărbători

redactia

Consiliul Judetean Cluj, evaluare si selectie a proiectelor cu finantare nerambursabila

Stefana Muresan

iQuest – 1.600 mp in Coresi Business Park

Transilvania Business

800 de joburi pentru Juniori la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi 2018

Stefana Muresan

Unde s-a extins Penny Market în Transilvania

Nora Dumitrescu

Studiu Unlock: Companiile se reîntorc în oraș

Ionut Oprea

Din tainele HR-ului – HR Summit Cluj Napoca

Transilvania Business

Real estate & construction forum

Ionut Oprea

Cluj: Investiții de 10 milioane lei în patru centre SPA

Stefana Muresan

Astra Vagoane Calatori, singurul ofertant in licitatia pentru tramvaie noi de la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Chiria percepută în parcurile Tetarom, suspendată pe timpul stării de urgență

Nora Dumitrescu

Leave a Comment