Cluj Hobby/Timp liber Ultimele stiri

Încasări uriașe la Untold: 3,6 milioane de euro în 5 minute

Veniturile totale încasate din cele 32.000 de abonamente vândute de organizatorii Untold Festival se ridică până acum la 3,6 milioane de euro. Cu aproape un an până la eveniment.

“Venim din nou cu super vești. Anul 2020 se anunță a fi unul magic și asta datorită fanilor Untold. Fanii festivalului au demonstrat încă o dată că, pentru ei, Untold este cel mai așteptat eveniment muzical al anului.

În cea de-a rundă de vânzări peste 17.000 de fani și-au achiziționat abonamentele pentru cea de-a șasea ediție, în doar 4 minute și 36 de secunde. În prima rundă de vânzare, peste 15.000 de fani ai festivalului și-au achiziționat în doar 30 de secunde, un abonament la Untold. Până în prezent s-au vândut peste 32.000 de abonamente”, a anunțat Ioana Chereji, director de comunicare al Untold.

Cei care nu au reușit să-și achiziționeze un abonament pentru ediția din 2020 mai au o șansă săptămâna viitoare, dar la un preț mai mare. La prima rundă de abonamente, în 30 de secunde, 15.000 de fani și-au asigurat intrarea la unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din lume, plătind pe bilete 1,63 de milioane de euro, exceptând taxele.

Evenimentul va avea loc în perioada 30 iulie – 2 august 2020. Pe măsura apropierii datei festivalului, prețurile abonamentelor vor crește până la 199 de euro, respectiv până la 399 de euro, plus taxe, cele VIP. La cea de-a cincea ediție 375.000 de participanți au trecut pragul festivalului și au trăit recitalurile celor 200 de artiști internaționali de pe cele 10 scene.

Related posts

Bistrițenii de la COMAUTOSPORT au urcat dealerul FORD din Mureș cu 50% în primul an

Stefana Muresan

O plantație de aluni din Timiș produce materie primă pentru Ferrero Rocher sau Raffaello

Stefana Muresan

Românii care doresc să investească în SUA pot opta pentru viza de tip E2

Stefana Muresan

Leave a Comment