Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primăria Timişoara caută firmă pentru extinderea sistemului de trafic management, pentru 14 milioane de lei

Primăria Timişoara, prin Societatea de Drumuri Municipale – SDM, caută o firmă de specialitate căreia să-i ofere de lucru timp de patru ani, pentru a se ocupa de îmbunătăţirea sistemului de trafic management şi supraveghere video din oraş. Suma oferită nu e deloc de neglijat, vorbim de până la 14 milioane de lei, iar pentru aceşti bani va extinde reţeaua de fibră optică şi va furniza echipamente specializate.

Reţeaua de fibră optică folosită de municipalitate pentru sistemul de trafic management va fi în curând îmbunătăţită, aceasta dacă licitaţia lansată pe SEAP va avea succes.

„Acord cadru pe durata a 4 ani pentru imbunatatirea sistemului de trafic management si supraveghere video din Mun.Timisoara. Cuprinde lucrari de extindere a infrastructurii de fibra optica, inclusiv furnizare si instalare de echipamente specializate. In anexe sunt date cantitatile minime si maxime pentru materiale si lucrari. Nr contractate subsecvente estimate a se incheia: 8 Valoarea celui mai mare contract subsecvent: 1.764.000 lei fara TVA Valoare minima contract subsecvent: 1.470.000 lei fara TVA.”, se spune în anunţul plasat în această săptămână în sistem.

Conform contractului, vizate sunt toate intesecţiile, locaţiile şi nodurile de comunicaţii din oraş, adică 152 de intesecţii, zece „portaluri” pe marile bulevarde, respectiv 60 de noduri de comunicaţie. La finalul investiţiei se va ajunge la 750 de locaţii unde sistemul de management al traficului va fi prezent, după extindere, se spune în dosarul de lucrări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cele mai bune idei din domeniul inovării se întâlnesc la Timişoara, în cadrul INNOMATCH

Articolul următor

Primăria Oradea va investi într-o echipă de fotbal

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share