Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cele mai bune idei din domeniul inovării se întâlnesc la Timişoara, în cadrul INNOMATCH

Timişoara găzduieşte, pe 11 decembrie, INNOMATCH 2019, întâlnirea specialiştilor în inovaţie din şapte ţări europene. Totodată, pe 12 decembrie este pregătit de către organizatori, Agenţia de Dezvoltare Regională Vest, un eveniment internațional de brokeraj – „Elevate Co-created Innovations”.

Sesiunea de brokeraj a fost concepută în jurul tematicii INNOMATCH 2019 de a dezvolta ecosisteme de afaceri puternice, bazate pe cooperare internațională, oferind o platformă de dialog pentru oameni din mediul de business, cercetători și organizații de suport pentru afaceri sau cu preocupări pentru zona de cercetare, dezvoltare și inovare.

Sunt planificate întâlniri one-to-one cu antreprenori și inovatori, cu obiectivul de a identifica și dezvolta noi proiecte și parteneriate pentru a răspunde unor provocări globale, în diferite zone de interes: vehicule autonome, eficiente energetic și conectate, sisteme și tehnologii de vârf bazate pe noi resurse și materiale, e-sănătate, automatizare industrială bazată pe Internetul obiectelor (Internet of Things), soluții pentru o economie cu emisii scăzute de carbon, securitate cibernetică etc.

Sesiunea internațională de brokeraj este programată în 12 decembrie 2019, cu începere de la ora 10:00, la Vox Technology Park (Calea Torontalului 69, 300254, Timișoara).

Cei interesaţi să participe o pot face, gratuit. Este necesară înregistrarea prealabilă, până în data de 10 decembrie, pe platforma dedicată https://innomatch-2019.b2match.io/, unde participanții își stabilesc întâlnirile bilaterale în avans.

Sesiunea de brokeraj „Elevate Co-created Innovations” este organizată sub egida Enterprise Europe Network (EEN), cea mai mare rețea europeană de suport pentru afaceri, prezentă în peste 60 de țări. EEN sprijină întreprinderile mici și mijlocii în dezvoltarea potențialul inovativ și de afaceri pentru creșterea competitivității, dezvoltare inteligentă și durabilă.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest este parte a rețelei Enterprise Europe din ianuarie 2015, prin Consorțiul RO-BOOST SMEs.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Casele de amanet, cele de pariuri şi magazinele de haine second-hand dispar din centrul Reşiţei până în 2022

Articolul următor

Primăria Timişoara caută firmă pentru extinderea sistemului de trafic management, pentru 14 milioane de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ

CONAF Sucursala București organizează semifinala ”MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ” Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) – Sucursala București,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share