Antreprenori Conferințe, expoziții, târguri Timiș

Cele mai bune idei din domeniul inovării se întâlnesc la Timişoara, în cadrul INNOMATCH

Timişoara găzduieşte, pe 11 decembrie, INNOMATCH 2019, întâlnirea specialiştilor în inovaţie din şapte ţări europene. Totodată, pe 12 decembrie este pregătit de către organizatori, Agenţia de Dezvoltare Regională Vest, un eveniment internațional de brokeraj – „Elevate Co-created Innovations”.

Sesiunea de brokeraj a fost concepută în jurul tematicii INNOMATCH 2019 de a dezvolta ecosisteme de afaceri puternice, bazate pe cooperare internațională, oferind o platformă de dialog pentru oameni din mediul de business, cercetători și organizații de suport pentru afaceri sau cu preocupări pentru zona de cercetare, dezvoltare și inovare.

Sunt planificate întâlniri one-to-one cu antreprenori și inovatori, cu obiectivul de a identifica și dezvolta noi proiecte și parteneriate pentru a răspunde unor provocări globale, în diferite zone de interes: vehicule autonome, eficiente energetic și conectate, sisteme și tehnologii de vârf bazate pe noi resurse și materiale, e-sănătate, automatizare industrială bazată pe Internetul obiectelor (Internet of Things), soluții pentru o economie cu emisii scăzute de carbon, securitate cibernetică etc.

Sesiunea internațională de brokeraj este programată în 12 decembrie 2019, cu începere de la ora 10:00, la Vox Technology Park (Calea Torontalului 69, 300254, Timișoara).

Cei interesaţi să participe o pot face, gratuit. Este necesară înregistrarea prealabilă, până în data de 10 decembrie, pe platforma dedicată https://innomatch-2019.b2match.io/, unde participanții își stabilesc întâlnirile bilaterale în avans.

Sesiunea de brokeraj „Elevate Co-created Innovations” este organizată sub egida Enterprise Europe Network (EEN), cea mai mare rețea europeană de suport pentru afaceri, prezentă în peste 60 de țări. EEN sprijină întreprinderile mici și mijlocii în dezvoltarea potențialul inovativ și de afaceri pentru creșterea competitivității, dezvoltare inteligentă și durabilă.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest este parte a rețelei Enterprise Europe din ianuarie 2015, prin Consorțiul RO-BOOST SMEs.

Related posts

Tîrgu Mureş: Robotul românesc care ajută firmele să găsească angajați, finanţare de la o firmă din Belgia

Stefana Muresan

Instant Factoring: Volumul solicitărilor de finanțare a crescut de cinci ori S1 2019

Ligia Voro

RCB Electro 97 din Bistriţa, afaceri de 28 mil. euro, din producţia de cabluri electrice

Stefana Muresan

Leave a Comment