Bihor Comunitate Conferințe, expoziții, târguri CSR Cultural Slider Ultimele stiri

„Oraşul faptelor bune” costă Oradea peste 120.000 de euro

Șapte zile din șapte, între 15 și 21 decembrie, în cadrul Târgului de Crăciun din Oradea o casă de sticlă, complet mobilată pentru a putea fi locuită, va găzdui „Oraşul faptelor bune”. Aici se va derula cea de-a patra adiție a proiectului Radio ZU – „Oraşul faptelor bune”. Casa de sticlă îi va găzdui pe DJ-i Radio ZU Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman”, în perioada amintită. Prin acest proiect, cei 8 DJ-i Radio ZU aduc alături oamenii care au nevoie de oamenii care au de unde, cu o săptămână înainte de Crăciun. 7 zile din 7, 24 de ore din 24 de ore, maratonul faptelor bune va fi live pe toate platformele Radio ZU. Se vor întâmpla lucruri frumoase, se vor face fapte bune și oameni fericiți. Înscrierile vor începe după data de 9 decembrie și se vor face online pe https://radiozu.ro/orasulfaptelorbune. Pe această platformă, pusă la dipoziție în campania „Oraşul faptelor bune” se pot înscrie poveștile care au nevoie de ajutor, dar și oamenii care au posibilitatea să ajute. În funcție de evoluția lucrurilor și de dimensiunea nevoii care ajunge în atenția DJ-ilor, urna montată în Casa ZU și pusă la dispoziție de Fundația Sensiblu, va fi locul în care se vor strânge donațiile venite din partea oamenilor care vor să facă bine.

Morar, Emma și Buzdu își fac bagajele și se mută la Oradea FOTO: RADIO ZU

Consiliul local Oradea a aprobat în ședința de joi, 28 noiembrie, suplimentarea bugetului APTOR cu 570.000 lei (circa 121.000 de euro), bani care merg suplimentar în Târgul de Crăciun, pentru „Oraşul faptelor bune”.

Artiști renumiți

În „Oraşul faptelor bune”, pe scena din Târgul de Crăciun, vor urca cei mai în vogă artiști ai momentului din România: Edward Sanda, Mark Stam, Vescan, Andreea Olaru, Mira, Adda, Sore, DJ Project, Minelli, Alexandra Stan, Lino, Ruby, Randi, Antonia, Ami, Nicole Cherry, Alex Velea, Noaptea Târziu, JO, Alina Eremia, The Motans, Liviu Teodorescu, Delia, Spike, Smiley, Carla’s Dreams, Irina Rimes și Lora.

Related posts

Au fost stabilite cele mai de succes afaceri din judeţul Timiş. Se organizează o nouă ediţie a Topului Firmelor

Robert Bloancă

Zonă rezidențială şi de servicii în zona fabricii de zahăr din Arad

redactia

Swiss Capital, premiat la deschiderea Anului Bursier 2019

redactia

Leave a Comment