Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bosch își recrutează angajații dintre viitorii economiști ai Clujului

Grupul german Bosch și-a prezentat activitatea în fața studenților Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din Cluj-Napoca în ideea de a-și găsi aici viitorii specialiști în domeniu.

Departamentul de market sales planning al Centrului de Inginerie Bosch din Cluj s-a aflat la FSEGA într-un schimb de experiență menit să promoveze compania în rândul studenților. În cadrul unui eveniment de două zile, reprezentanții Bosch au susținut un atelier în cadrul căruia au prezentat valorile companiei, beneficiile și oportunitățile pentru studenții dornici să își înceapă o carieră la noi.

„14 studenți ne-au vizitat la sediul nostru, petrecându-și trei ore alături de mentorii atribuiți din fiecare divizie și învățând despre munca de zi cu zi a unui Commercial Sales Associate. Așteptăm cu nerăbdare viitoarele colaborări cu FSEGA și sperăm să ne revedem cu unii dintre studenți în calitate de noi colegi”, au transmis specialiștii de la Bosch.

Grupul german ocupă locul șase la nivel național în topul celor mai doriți angajatori din România, realizat de Catalyst Solutions în 2019. Compania este prima opțiune pentru inginerii din Cluj și a doua pentru candidații cu profil tehnic din Transilvania.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de 25 de ani şi numără 8.000 de angajaţi în cinci entităţi. În anul 2018, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 452 milioane de euro pe piaţa din România. Grupul are unități la Jucu, Cluj-Napoca, Blaj, Timișoara și București.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universal Alloy, investiția anului în Maramureș

Articolul următor

FOTO/ Ziua Națională a României, la Sibiu. Sute de oameni au urmărit parada militară și au dansat Hora Unirii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share