Cluj Industrie Ultimele stiri

Bosch își recrutează angajații dintre viitorii economiști ai Clujului

Grupul german Bosch și-a prezentat activitatea în fața studenților Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din Cluj-Napoca în ideea de a-și găsi aici viitorii specialiști în domeniu.

Departamentul de market sales planning al Centrului de Inginerie Bosch din Cluj s-a aflat la FSEGA într-un schimb de experiență menit să promoveze compania în rândul studenților. În cadrul unui eveniment de două zile, reprezentanții Bosch au susținut un atelier în cadrul căruia au prezentat valorile companiei, beneficiile și oportunitățile pentru studenții dornici să își înceapă o carieră la noi.

„14 studenți ne-au vizitat la sediul nostru, petrecându-și trei ore alături de mentorii atribuiți din fiecare divizie și învățând despre munca de zi cu zi a unui Commercial Sales Associate. Așteptăm cu nerăbdare viitoarele colaborări cu FSEGA și sperăm să ne revedem cu unii dintre studenți în calitate de noi colegi”, au transmis specialiștii de la Bosch.

Grupul german ocupă locul șase la nivel național în topul celor mai doriți angajatori din România, realizat de Catalyst Solutions în 2019. Compania este prima opțiune pentru inginerii din Cluj și a doua pentru candidații cu profil tehnic din Transilvania.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de 25 de ani şi numără 8.000 de angajaţi în cinci entităţi. În anul 2018, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 452 milioane de euro pe piaţa din România. Grupul are unități la Jucu, Cluj-Napoca, Blaj, Timișoara și București.

Related posts

Clujul, pe harta mondială a științelor exacte. Sprijin financiar de 450.000 de lei din partea CJ

Stefana Muresan

Fonduri pentru fermierii din toată țara. Studiu de caz: Ridichile și ardeii de Apahida cresc cu tractorul european

redactia

IMWorld 2017 anunță primele soluții digitale: IoT, chatboți cu AI, softuri pentru IMM și tehnologii în premieră: “big brother”ul utilajelor de producție

Stefana Muresan

Leave a Comment