Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Agenţia KLAIN oferă cadou un website unui ONG

Cu ocazia perioadei sărbătorilor de iarnă, agenția de marketing digital KLAIN oferă o parte din serviciile sale unei cauze nobile. Astfel, aceștia îți propun să construiască website-ului unei organizații non-guvernamentale, care dorește să-și promoveze activitățile în mediul online.

Campania „Dăruiește un site” are loc între 2-24 decembrie, iar înscrierile au loc până în data de 22 decembrie, timp în care membrii organizațiilor, cât și persoanele interesate de inițiativă pot să lanseze propuneri.

Chiar dacă inițiativa „Dăruiește un site” privește realizarea unui singur website, ea reprezintă o invitație deschisă pentru orice companie de a se alătura acesteia prin donarea unui site către un ONG. Prin intermediul serviciului LeasingWEB, un business are posibilitatea să achiziționeze un site în numele organizației pe care o susține, iar costurile acestuia vor putea fi achitate într-o perioadă cuprinsă între 6-24 luni.

Toate detaliile despre modalitățile de înscriere și de susținere a campaniei pot fi găsite în articolul următor: http://bit.ly/daruieste-un-site.

„Campania Dăruiește un site a pornit de la întrebarea: Cum putem ajuta noi, prin serviciile și cunoștințele noastre, o organizație? Astfel, am decis că activitățile unui ONG pot fi sprijinite prin comunicarea lor online, iar noi ne vom angaja să realizăm un website pentru acesta. Mai mult, lansăm o invitație deschisă pentru orice business de a se alătura inițiativei, prin achiziționarea în rate a unui website pentru orice alt ONG ales de ei.”, spune Valentin Bolboacă, Managing Partner KLAIN.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Trei constructori vor moderniza străzile Zalăului pe fonduri europene

Articolul următor

Cele mai frumoase exemplare de păsări de casă, porumbei și iepuri din Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share