Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trei constructori vor moderniza străzile Zalăului pe fonduri europene

Antreprenorii Avril, Delcar și Drum Construct vor primi 18 milioane de lei de la municipalitatea zălăuană pentru a moderniza coridoarele est-vest și sud ale localității.

“Finalizarea acestor investiții privind mobilitatea urbană înseamnă dezvoltarea infractructurii rutiere și creșterea gradului de confort”, a declarat primarul Ionel Ciunt.

Primul proiect este cel de modernizare a coridorului integrat de mobilitate urbană axa est-vest: str. Corneliu Coposu – Avram Iancu, în valoare de 12,7 milioane de lei, cu taxa pe valoarea adăugată (TVA), finanțat din fonduri europene,

Vor fi efectuate lucrări de reabilitare de trotuare, construire de piste de biciclete, infrastructură rutieră, amenajare de stații de autobuz, dotare cu mobilier stradal, relocare și protecție a utilităților de pe cele două străzi și introducerea cablajelor în canalizație subterană. Executant este asocierea Avril & Delcar, iar durata de execuție este de doi ani, începând de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbanǎ axa sud: Strada 22 Decembrie 1989”, porțiune care nu a fost reabilitată în proiectul anterior, este un proiect de 5 milioane de lei, cu TVA, finanțat tot din bani europeni

Aici vor fi efectuate același tip de lucrări, respectiv trotuare, piste de biciclete, utilități, carosabil rutier, stații de autobuz, mobilier stradal și introducerea cablajelor în canalizație subterană. Executantul lucrării este Drum Construct, durata de execuție este de 12 luni, începând de la emiterea ordinului de începere.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

“Silicon Valley-ul Europei”, inexistent în topul global al inovării

Articolul următor

Agenţia KLAIN oferă cadou un website unui ONG

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share