Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Companiile din Zalău sponsorizează iluminatul de sărbători

Mai mulți agenți economici vor sponsoriza iluminatul festiv al municipiului Zalău cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Printre acestea se numără Michelin, Multicom și Sarmis.

Iluminatul festiv în Zalău a devenit funcțional în perioada zilei de 1 decembrie. Aici au fost instalate decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă în 34 de zone, sumele alocate în acest an fiind de 154.000 de lei. Trei societăți firme au oferit sponsorizări pentru iluminatul festiv din municipiu: Sarmis, Multicom și Michelin, ultima achitând valoarea împodobirii bradului din fața Primăriei Zalău.

O bună parte a ornamentelor de dimensiuni mari au fost confecționate de către personalul din cadrul societății publice Citadin, care vor fi păstrate și pentru anii următori.

Producătorii din afara județului, respinși la târg

Târgul de Crăciun este programat în perioada 14 decembrie – 3 ianuarie, în parcarea noului centru comercial Zalău Value Centre și va fi adresat producătorilor locali, fiind onorate toate cererile primite la primărie.

“Au fost înregistrate 30 de cereri, din care trei depuse de producători locali din alte județe, acestea fiind declarate respinse. Dintre cele 27 de solicitări, șapte se referă la comercializarea de brazi și de kurtos kalacs, aceștia având standuri proprii, tip rulotă.

Având în vedere că sunt disponibile numai 10 căsuțe, din cei 20 de producători, cei 10 care comercializează produse de patiserie, prăjitură, produse apicole, vin fiert și sucuri vor primi câte o căsuță. Celor 10 producători locali care comercializează ornamente de Crăciun, lavandă și artiștilor plastici, le va fi pus la dispoziție câte un cort.

Prețul de închiriere al unei căsuțe este de 35 lei/ zi, iar prețul de închiriere al unui cort este de 25-30 lei/zi. Producătorii locali care au depus cerere vor fi invitați la primărie, iar în situația în care nu va exista un acord în ceea ce privesc căsuțele, acestea vor fi scoase la licitație”, conform municipalității zălăuane.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ramira Baia Mare își cumpără echipamente pe granturi SEE

Articolul următor

Electrocenter Due a finalizat lucrările la depozitul Ursus Breweries

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share