Alba Arad Cluj Energie Maramureș Ultimele stiri

Electrocenter Due a finalizat lucrările la depozitul Ursus Breweries

Liderul lucrărilor de instalații electrice din județul Maramureș, Electrocenter Due, a anunțat că a terminat lucrările din incinta CTPark de la Cluj, care include depozitul producătorului de bere Ursus Breweries, din comuna Florești.

Instalațiile electrice din perimetrul de 22.350 mp ai zonei industriale noi create vor fi folosite și de către alte companii, conform conducerii Electrocenter Due. Societatea a fost desemnată pe primul loc în județ în domeniul lucrărilor de instalații, la întreprinderi mici, de către Camera de Comerț și Industrie Maramureș.

Printre lucrările sale din 2019 se numără cele la complexul de birouri și locuințe Record Park din Cluj-Napoca – aflate acum la nivelurile de subsol și parter – showroom-ul și depozitul de produse electrocasnice Altex, din județul Arad, instalațiile electrice de l investiția GV & Oprean din Sebeș, constând în hală și spații office.

Electrocenter Due este specializată în lucrări de instalații electrice în centre comerciale, industrie și locuințe, în special case inteligente și managemntul clădiirilor civile și industriale BMS. Aceasta își desfășoară activitatea atât în țară, cât și în câteva proiecte din străinătate.

Din echipa sa fac parte ingineri, electricieni și automatiști, principalele lucrări fiind oferirea de soluţii, proiectarea instalațiilor electrice, furnizarea de materiale, execuția de instalații, mentenanța ulterior expirării garanției de execuție.

Related posts

Studiu eJobs: 6 din 10 angajați plănuiesc să-și schimbe jobul în următorul an

redactia

Clujenii de la Societatea de Construcţii Napoca și bihorenii de la Trameco, în cursa pentru Centurile Capitalei

Stefana Muresan

Miele deschide la Timişoara cel de-al patrulea showroom propriu

Stefana Muresan

Leave a Comment