Alba Arad Cluj Energie Maramureș Ultimele stiri

Electrocenter Due a finalizat lucrările la depozitul Ursus Breweries

Liderul lucrărilor de instalații electrice din județul Maramureș, Electrocenter Due, a anunțat că a terminat lucrările din incinta CTPark de la Cluj, care include depozitul producătorului de bere Ursus Breweries, din comuna Florești.

Instalațiile electrice din perimetrul de 22.350 mp ai zonei industriale noi create vor fi folosite și de către alte companii, conform conducerii Electrocenter Due. Societatea a fost desemnată pe primul loc în județ în domeniul lucrărilor de instalații, la întreprinderi mici, de către Camera de Comerț și Industrie Maramureș.

Printre lucrările sale din 2019 se numără cele la complexul de birouri și locuințe Record Park din Cluj-Napoca – aflate acum la nivelurile de subsol și parter – showroom-ul și depozitul de produse electrocasnice Altex, din județul Arad, instalațiile electrice de la investiția GV & Oprean din Sebeș, constând în hală și spații office.

Electrocenter Due este specializată în lucrări de instalații electrice în centre comerciale, industrie și locuințe, în special case inteligente și managementul clădiirilor civile și industriale BMS. Aceasta își desfășoară activitatea atât în țară, cât și în câteva proiecte din străinătate.

Din echipa sa fac parte ingineri, electricieni și automatiști, principalele lucrări fiind oferirea de soluţii, proiectarea instalațiilor electrice, furnizarea de materiale, execuția de instalații, mentenanța ulterior expirării garanției de execuție.

Related posts

Un nou parc industrial prinde contur în Bihor

Stefana Muresan

Clujenii de la Net Brinel şi-au majorat linia de credit de la ING de la 2,5 la 6,4 mil. euro

redactia

Canadienii de la Bombardier, peste 600 de angajaţi în centrul de servicii din Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Leave a Comment