Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Electrocenter Due a finalizat lucrările la depozitul Ursus Breweries

Liderul lucrărilor de instalații electrice din județul Maramureș, Electrocenter Due, a anunțat că a terminat lucrările din incinta CTPark de la Cluj, care include depozitul producătorului de bere Ursus Breweries, din comuna Florești.

Instalațiile electrice din perimetrul de 22.350 mp ai zonei industriale noi create vor fi folosite și de către alte companii, conform conducerii Electrocenter Due. Societatea a fost desemnată pe primul loc în județ în domeniul lucrărilor de instalații, la întreprinderi mici, de către Camera de Comerț și Industrie Maramureș.

Printre lucrările sale din 2019 se numără cele la complexul de birouri și locuințe Record Park din Cluj-Napoca – aflate acum la nivelurile de subsol și parter – showroom-ul și depozitul de produse electrocasnice Altex, din județul Arad, instalațiile electrice de la investiția GV & Oprean din Sebeș, constând în hală și spații office.

Electrocenter Due este specializată în lucrări de instalații electrice în centre comerciale, industrie și locuințe, în special case inteligente și managementul clădiirilor civile și industriale BMS. Aceasta își desfășoară activitatea atât în țară, cât și în câteva proiecte din străinătate.

Din echipa sa fac parte ingineri, electricieni și automatiști, principalele lucrări fiind oferirea de soluţii, proiectarea instalațiilor electrice, furnizarea de materiale, execuția de instalații, mentenanța ulterior expirării garanției de execuție.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Companiile din Zalău sponsorizează iluminatul de sărbători

Articolul următor

Impactul Google în România: afaceri anuale de 4,3 miliarde de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share