Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O companie germană își extinde afacerea din Sibiu: 4 hale de producție, un sediu de logistică și zonă de relaxare pentru angajați

Primaria Sibiu

Sibiul continuă să atragă investitorii străini, iar unii dintre cei prezenți aleg să-și extindă afacerea. Spre exemplu, pe data de 6 decembrie, Continental va inaugura două noi clădiri, iar IFM vrea să ridice patru hale de producție.

Încă o companie se extinde în Sibiu, confirmând că orașu este tot mai atractiv pentru investitori și își continuă dezvoltarea și în acest domeniu, au anunțat reprezentnații Primăria din Sibiu, marți, 3 decembrie.

„IFM, importantă companie germană producătoare de senzori industriali, se extinde prin construcția unei noi fabrici, de acestă dată pe teritoriul municipiului Sibiu, PUZ-ul fiind deja aprobat. În acest context am răspuns pozitiv invitației IFM de a face o vizită la unitatea de producție din Cristian împreună cu colegi din conducerea Primăriei. Am apreciat condițiile de muncă excelente, identice cu cele din oricare dintre locațiile IFM din Europa de vest. Cu această ocazie ni s-au prezentat și planurile noii fabrici care se va construi în orașul nostru care include 4 hale de producție, un sediu de logistică, administrativ și de vânzări, precum și terenuri de sport și zone de relaxare pentru angajați. Felicit IFM pentru decizia de a-și extinde investițiile în Sibiu”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului.

Foto: Primăria Sibiu

Recent, un alt investitor german, Continental, a anunțat că se pregătește pentru recepția oficială a două noi clădiri: Modulul 6 de producție și o nouă clădire, a treia, dedicată activităților de cercetare și dezvoltare.

Modulul 6 este întins pe o suprafață de aproximativ 12.000 m² și separat în 2 corpuri. Primul corp, de 2 etaje, este destinat pentru producție, logistică, vestiare și spații pentru birouri. Zona de producție are o capacitate de 150 persoane/schimb, iar zona birourilor a fost gândită pentru 250 persoane. Cel de-al doilea corp are un singur nivel și este destinat depozitării materialelor chimice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Brasovultau.ro

Licitația pentru actualizarea Planului Urbanistic General al Brașovului a fost reluată: Valoarea serviciilor: 5 milioane de lei

Articolul următor

Kaufland angajează peste 500 de persoane cu dizabilităţi pentru magazinele din patru orașe

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share