Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ASA CONS ROMANIA 6.000 mc de elemente de beton pentru depozitul logistic Dedeman din Turda

Compania ASA CONS ROMANIA din Turda, judeţul Cluj a anunţat faptul că depozitul logistic Dedeman din Turda, care va avea 51.000 mp, va fi finalizat până la sfârşitul anului. Echipa ASA CONS ROMANIA a avut până acum 30 de colaborări cu Dedeman iar pentru această construcţie a montat aproximativ 6000 mc de elemente de beton.

“După finalizarea a peste 30 de construcții pentru Dedeman, a fost momentul pentru a construi ceva în orașul nostru natal, Turda. Depozitul logistic nou-nouț va avea 51000 de metri pătrați și va fi gata pentru marea deschidere înainte de sfârșitul anului. Echipa noastră uimitoare de oameni muncitori au montat în jur de 6000 metri cubi de elemente din beton prefabricate în doar două luni, iar pe această notă, am dori să le mulțumesc tuturor și să le spun cât de mult îi apreciem! Ca urmare a folosirii tehnologiilor și proceselor de vârf ale pieței, depozitul logistic va folosi o structură principală de: (1) fundații de buzunar prefabricate din beton (2) coloane prefabricate din beton (3) grinzi de acoperiș prefabricate (4) grinzi de plăci prefabricate și (5) pereți prefabricate. Suntem nerăbdătorii să finalizăm acest proiect conform planului și să sărbătorim împreună cu partenerii noștri.”, au anunţat reprezentanţii ASA CONS pe o reţea de socializare.

ASA CONS ROMANIA SRL a fost fondată în 1999 ca parte din grupul ASA Kft. Ungaria şi a devenit rapid liderul de piaţă în prefabricate de beton pentru clădirile non-rezidenţiale din România. ASA CONS construit un număr impresionant de obiective, care includ centre comerciale şi logistice, depozite, infrastructură civilă şi industrială.

 este afacerea de succes a doi antreprenori români, fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl care, începând cu anul 1992, au dezvoltat lanțul de retail cu materiale de construcții și produse pentru amenajări interioare de tip Do-It-Yourself (DIY).

Compania s-a extins într-un ritm constant și susținut, dar pe lângă cifre și calcule, cel mai important capital al modelului de business Dedeman este cel uman. Angajații care lucrează în cele 49 magazine ale lanțului nostru de retail formează o familie dinamică, pragmatică și mereu atentă la planurile, cerințele și nevoile clienților și partenerilor noștri.

În anul 1994, Dedeman avea doar 11 angajați. În 2002, echipa era deja formată din 245 de oameni. Iar astăzi, la Dedeman peste 11.000 de colegi stau la dispoziția clienților noștri, dedicați planurilor lor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

APIA a autorizat spre plată peste 17 milioane de euro pentru 55.460 de fermieri

Articolul următor
newsbv.ro

Colectarea selectivă a deșeurilor se extinde în tot Brașovul

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share