Comunitate Sălaj Ultimele stiri

Bucureștenii de la Urban Team vor elabora noul PUG al Zalăului

Reședința de județ a Sălajului va beneficia începând de anul viitor de un Plan Urbanistic General (PUG) realizat de compania Urban Team București (UTB).

Primăria Zalău a organizat o dezbatere publică dedicată informării cetățenilor privind schimbările efectuate în urma propunerilor și sugestiilor, preluate începând cu 2017, referitoare la actualizarea PUG al municipiului și a regulamentului local de urbanism.

La întâlnirea cu cetățenii, în cadrul căreia s-au analizat problemele ce țin de actualizarea PUG al Zalăului, au fost prezenți viceprimarii Teodor Bălăjel și Nicolae Fazakas, administratorul public Călin Cristian Forț, arhitectul șef Vlad Petre, precum și reprezentații firmei Urban Team, cea care elaborează noul PUG.

31 decembrie va fi data limită până la care mai pot fi preluate sugestii și propuneri, care vor fi analizate în vederea elaborării noului PUG al municipiului. UTB este specializată în activități de inginerie, arhitectură și construcții și are opt angajați, fiind deținută integral de administratorul Dana Andreea Apostol.

Related posts

Partener Deloitte, desemnat și responsabil pentru energie în Europa Centrală

Ligia Voro

Românii dăruiesc mai multe flori: business-urile din domeniul floral și-au dublat cifra de afaceri în ultimii cinci ani

Ligia Voro

Încasări record pentru hoteluri și restaurante de 1 Decembrie la Alba Iulia

redactia

Leave a Comment